-
Hannah Montana:The movie
Ke svému svátku jsem dostala CD Hannah Montana:The Movie. *14* Je to fakt moc cool.Na tom CD je 18 skvělích písní z filmu.Je tam i The Climb,The Best Of Both Worlds a další.Je hezká i ta z toho večírku i ta od 6Taylor Swift.Dnes jsem k svátku dostala i new klávesnici,tak to na ni píšu. *1* Miley je fakt moooooooooc skvělá.Koupila jsem si Bravo Special,kde byl autogram od Miley Cyrus.-(Z ciziny.)
Miley Cyrusovou mám mooooooooooooooooooc ráda a o její autogram si ještě napíšu. *14* *14* -
Miley
asy můsíbýt smutná nebo to jsou vymysly. -
mandy
ne nebyla to Mandy *13* -
-
Re: mandy
HELE ONA JE LEPSI NEZ TY *9*
-
-
mandy
ne nebyla to Mandy -
mandy
Mandy nastopro neumřela. Jestli nevěříte podívejte se na její twitter -
-
Re: mandy
Sry že se tak blbě ptám ale co ten twiter je?Já jsem si myslel že si tam sami píšou(furt čtu např.Cyrus napsal na twitru to a to)Ale na twitru miley píše každý tři hodiny(to je blbost protože třeby ted je na natáčení The Last Song)Tak si tam píšou sami nebo tam lidi píšou novinky? -
-
Re: Re: mandy
tak teďka sem zjistila že na twitter se můžou posílat zprávy z telefonu tak tak to asi dělají když sou na natáčení -
-
Re: Re: Re: mandy
Jo to je v pohodě(vždyt tam maj určitě notebook.)Jenom jsem se ptal jak to na twitru funguje. -
-
Re: Re: Re: Re: mandy
ptala
-
-
-
Re: Re: mandy
Ne to je stránka www.twitter.com a tam když si založíš účet a přidáš si Miley a nebo třeba Ashley Tisdale a tak tak uvidíš co tam píšou. Oni třebam ají sebou někde notebook a tak tam můžou psát nebo tam třeba přidávají fotky ze soukromí a tak podobně. *4* Doufám že pochopil
-
-
-
Show
Kdo to neviděl tak tady je odkaz http://www.cyrusmiley.estranky.cz/c lanky/m-a-m-show/m-a-m-show Co na to říkáte?Ty první od vrchu jsou nejlepší. -
Mandy
Myslel jsem Miley and Mandy show. -
Mandy
Ale to nebyla Mandy ne?Jenom že Miley and Mandy vypadá Mandy jinak. -
kámoška
Takže ta kámoška co byla v hannah montana live in london? *7* -
-
Re: kámoška
jj tak viděla si teď nějaké fotky sní??
-
-
ahoj!
ahoj cetla sem že prý umřela Mandy,nej kamoska miley...ted sem zjistila z jí umřela před 2 rokama jiná nej kámoška na nějakou nemoc...takže ee mandy ale tan jiná(neznámá)xD..chudám Miles..byla z toho hodně neštastná... *9* -
-
Re: ahoj!
Vy taky všemu uvěříte třeba to neni vůbec pravda a všude píšou ,že Mileyna nejlepší kamarádka je Ashley Tisdale a Emily Osmet.No a ještě bych se chtěla zeptat jaká Mandy?Prosím řekněte mi její příjmení. -
Re: ahoj!
To byla Mandy?A kdes to četla? -
-
Re: Re: ahoj!
tak Mandy asi těžko před 2.rokama když jsou paprazzi fotky z roku 2008-09 děcka... *4* *3* -
-
Re: Re: Re: ahoj!
je to v bravo girl!!ne to ji zemřela ta co byla sní v londýně -
-
Re: Re: Re: Re: ahoj!
chudáákk *9* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ahoj!
miley zemřela kámoška co byla v tom londýně chudák a co se jí stalo???
-
-
-
-
-