Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • rockstar

ahojky

ahojky!uz sem tady dlouho nebylo no nic...chtel asem se zeptat jestli ste ji uz nekdo volal??? *7* *7* *7*
  • nespesna

blog

http://misa-kulisek.blog.cz/
  • blog

www.nisi-tana.blog.cz
  • nespesna

popkorn

holky byla jsem v obchodě a koukala jsem se na časopisy a viděla jsem popkorn a tam bylo na přední strance napsáno kdo chce zničit miley tak si to kupte.
  • jojo

Sorry lidičky ale na to že je miley teprve 16 a je známá po celym světě tak mi řekněte kolik holek na světě tohle dokázalo. JE skvělá :-* jako miley i jako hannah montana.A to že jí někdo pomlouvá je jeho věc. Ale ať sem píše kecy potom až dokáže to co MILEY. :) :-* <3 *14*
    • nelmo

Re: jojo

JJ to máš pravdu....MILEY je ta nejlepší holka na světě já jí prostě+ zbožnuju..ona je super
      • nelmo

Re: Re: jojo

sorry překlikla sem se to že je pravda je k Very
    • martias14

Re: jojo

a neni to brzo hrat v 16?co to bude mit za zivot?proslavise pokud nema znami rodice?budeme este o ni vedet za 10 let?
      • rockstar

ona ma slavnyho tatu a brachu a pochybuju ze by nekdy prestal a bejt slavnya a i kdyby s tim sekla tak bude mit mrte moc fanousku.... *4* *4* *4*
        • vininka

Re: Re: Re: jojo

její táta prej moc populární nebyl jako je známej ale ne tak oblíbenej jako ona a bráchovi pomohla Miley....a v 16? proč ne? hodně hereček se proslavilo dřív
          • Re: Re: Re: Re: jojo

No vžídt Seleně Gomez ej 16 a zpívá taky no ted je jí ,už 17 měla narozeniny.
      • zvonda

Vsad se že budeme !!! *3* Ona je nejlepší!
  • sophiekarblova

???

Haha, vy tomu věříte??? Já teda nee
  • odepiš pls

to číslo je telefoní ??? *14*
  • nespesna

no

no to je bezva já tam volat nebudu abych řekla já jsem češka neumám anglicky tak doufám že ty umíš česky.
  • číslo

Miley číslo je 957 356 159
    • zvonda

Re: číslo

ale vědšinou začínaj na 423, mám tam tetu asi 40 letou a ona má taky číslo záčínajíci na 423 ...
    • Re: číslo

Neni!!!!! V americkém magazínu miley řekal že má tajné číslo a to číslo začíná 423 ..... Tak nevik
    • jana291995

až budu mít kredit,tak to zkusím!!možná *15*
    • rosalie13

lool xD si děláš prdel, ne? :D:D:D:D:D:D a kde jsi ho sehnal? víš vůbec, kolik mají americký telofoní čísla číslic? *15*
      • luida

Re: Re: číslo

některý maj jako my!!!!!!!!!! ale i nějak 7místný!!!!!!
  • melody12

forever

Miley je nejlepsi *14* *1* A hodne lidi ji srovnava s Avril coz nikdy nepochopim *5* ale bylo by bezva kdyby Miley prisla do CZ *14*
    • Re: forever

No s Avril jí moc nesrovnáváj spíš s Ashley Tisdale.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit