Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • piskot256

ŠOOOK

HEY LIDICZKY CO MÁTE RÁDI FILM HANNAH MONTANA MRKŇETE NA TOTO http://www.youtube.com/watch?v=rYe6 IoDi7Zw&eurl=http://mileycyrusfever .com/&feature=player_embedded TO JSOU PE NOWÉ UKÁZKY NO JSOU TAM I TY CO JSEM VIDĚLA ALE ONA TAM UŽ SUNDÁ TU PARUKU MRNĚTĚ!!!!!!!!!!!§
    • kacenka1jb

Re: ŠOOOK

ahoj :D...ej jako to dela jenom me nebo vsem vy co sem vzdycky date ty odkazy na youtube tak me to to video nenacte :(...
      • smiley-michelle

Re: Re: ŠOOOK

mno mě se to taky nenačetlo *10*
  • dianna114

vzkaz

destiny-hope.cyrus:ty mi napiš vzkaz!
  • helena06

Miley Cyrus

Co si myslite o tech nude fotkach? Ja si myslim ze je to uplne v poho. Ja mam taky takovy fotky urcite kazdy z nas. PS mam novou celeb. cihnete! *3*
    • Re: Miley Cyrus

nic moc,Vanesska má hezčí
  • Miley Cyrus

No to fakt nevim kdy se vysila koncert.Ale kdyby ste někdo chteli kontakt na Miley Cyrus tak napiste na e-mail Viki.Krej@seznam.cz.Čekám *14* *14* *14*
  • concert

nevíte v kolik hodin se bude vysílat na Jetixu ten concert co bude mít Miley v Berlíně?? pls odpovězte
    • Re: concert

koncert se bude vysílat 28.března 2009
  • hilarynka125

HM : the Movie

ahoj lidi nemáte nekdo náký písničky z hannah montana the movie cdčka??pls
  • georg

juknete

zdar juknete na tuhle adresu:http://nd.blog.cz/f/fhnn.blo g.cz/obrazky/42894040.jpg *3*
  • hannahmiley

Blog

http://musicclubhudbaavsekolemni.bl og.cz .Navštivte plssssssssssspppppppplllllllllllsss ssss. *3*
  • Miley is dead????

Ahojky všichni, na youtube je hodně videí o Miley, že je mrtvá... je to pravda?
    • lukin.snow

Re: Miley is dead????

jak by mohla být mrtvá, když jsou na youtube videa, na kterých jí natočily paparazzi jak nakupuje atd.???? *13*
      • Re: Re: Miley is dead????

jj, diky za odpověd, jen jsem se chtěla přesvědčit, protže ty videa jsou upe trapné a je jichtam docela dost, ale potom co jsem viděla třeba video že je tehotná a vanessa taky.. tak mi přišlo že to jsou prostě drby... *14*
      • Re: Re: Miley is dead????

treba to natocili pred tim nez umrela *1* *1* *1*
  • kiki

já ji věřím chodím s nou do třidy a ukazala fotky je tam miley ona a teta tak že teta pro nu pacuje
    • kacenka1jb

Re: kiki

kdyz ji veris tak nam sem ty fotky dej nebo mi je posli na maila :D...kdyz jsi je vydela ja je chci tky vydet...kdyztak napis do vzkazu
    • Re: kiki

to je asi blbost sem sice puberťák ale co se dnes nedá udělat ve foto shopu že
    • heatcliff

to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

hele vy všichni,asi nevíte co to je pojem-OSOBNOST-protože nějaká miley jste se asi zbláznili,ne? je vidět že na tomto fórurozhodují pubertální děti bez názoru,takže je mi vás líto! *10*
      • Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

miley podle mě je osobnost , když se podíváš na madonu , tak možná je známnější , ale je to pochopitelné , vzdyt se koukni je to 50 letá bába , ale co miley za svuj zivot zvladla ( cetl jsem ze ji je 16 ) je ucty hodne , myslim ze toho za zivot hodne zvladne
        • dianna114

Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

Však si povíme,jak to bude s Miley,až jí bude 50!!!!
      • billyray

Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

naopak si myslim ze je miley hodne znama a je dost lidi kteri ji fandi vic nez treba madoně
        • dianna114

To je fakt,ale taky je hodně lidí,kteří fandí víc Madonně než Miley...
      • hanka2341995

Mě je líto tebe!!
      • dianna114

Jednou tady byla zajímavá hádka na téma osobnost. Jeden měl stejný názor jako ty a tvrdil,že Vanessa,Miley,Pattinson se nedají nazvat osobnostmi a že osobnost je třeba Madonna. Pak tady už nevím jaká _____ napsala,že Madonna se nedá nazvat osobností,že se jen kroutí v nějakym klipu v nevkusnym růžovym topu a myslí si,že když jednou bude zpívat s Timberlakeem,tak se všichni poserou(teda už nevím,jak to přesně bylo)a když někdo řekne jméno Miley,řekne si jo,to je ta mladá holka,co zpívá a když někde řekne Madonna,tak si řekne,to je ta stará rachejtle,co si hraje na mladici. Něco ted' řeknu-nic proti Miley nemám,ale když se řekne Madonna,řeknu si,to je megastar,kterou každý zná,je to nejúspěšnější zpěvačka všech dob a když se řekne Miley,tak si řeknu jo,to je ta trapná pubert'ačka,kterou proslavil jeden stupidní seriál(kterej hltaj hlavně děti)a taky ty písně,který jsou všechny na jedno brdo a přesto se její desky dobře prodávaj. Samozřejmě,že si i ona zasloží obdiv,ale rozhodně nemůžete někoho,kdo v 16 vydělává díky jednomu přiblblýmu seriálu miliony,obdivovat stejně jako osobu,která začínala jako prodavačka koblih,tvrdě dřela,aby se stala slavnou,která neměla nic zadarmo a dnes je megahvězdou a královnou popu,kterou nikdo z trůnu nesesadí. *4*
        • Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

Vy tady řešíte kdo neni a kdo je osobností.Spousta hvězd je nafrněná a neni schopná se zastavit ani s fanoušky a dát jim obyčejnej podpis.A miley třeba tohle dělá i když nemá náladu zastaví se s fanoušky a dokonce si s nima povída i s paparazzima a to každej neudělá proto je třeba pro ty lidi osobnost a je tak slavná. *4*
          • Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

jj...např. po koncertě Suzi Quatro nás tam zůstalo asi 10, 15 lidí, Suzi přišla rozdala podpisy, povídala si...to taky každej neudělá:)
            • Re: Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

ne e...to bylo v Liberci...v Mladý Boleslavi to bylo jenom pro odboráře

tak jsi teda v té Mladé Boleslavi asi byla,jak jsi plánovala
        • heatcliff

Přesná pravda! *3* Madonna je někdo- na ni žádná Miley nemá, absolutně vůbec! *16* Takže vy její fanoušci se laskavě zamyslete, zda patří do desítky osobností- já bych řekl, že tedy rozhodně ne! a to platí i u Vanessy Hudgens, lady gaga,ashley tisdale a podobně!...takových jako je ona ještě budou mraky....
          • dianna114

Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

Jo...taky myslím. Sice osobnost je svým způsobem každý,ale co se týče těch slavných,tak hvězdy jako Vanessa Hudgens,Ashley T. nebo Miley proslavil jeden seriál a takových,jako jsou ony,je hodně... Ale Lady Gaga mi přijde celkem dobrá...A pro destiny:Jo,vyříkaly jsme si to. Já jsem jen chtěla doplnit,na co jsem předtím zapomněla. A nechci se hádat,jen mám jiný názor-ze všech hvězd mám nejradši Madonnu a jen z hvězd pod 20 let mám nejradši Miley Cyrus. A fakt mi vadí,když si o mně někdo myslí,že je podle mě debil každej,komu se nelíbí Madonna,takže jestli si to pořád myslíš,tak si to prosím nemysli! A jen tak pro informaci:Madonnu !!NIKDO!! nesesadil.
            • dianna114

Re: Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

miki..:Ty se prober!! Nejlepší léta za sebou??? Je pořád stejně skvělá a má pořád skvělou hudbu,tak co máš?? Jestli se ti její hudba nelíbí,tak to neposlouchej,ale ona nepřestane zpívat jen proto,že blbečkům jako jsi ty,kterejmvadí,že je pořád žádaná! Madonna je super a Miley taky!
            • destiny-hope.cyrus

ja myslim že už je dávno sesazená ae tak budiz no...oki nebudem se hadat....tim koncim nerikam ze uz o ni nic psat nebudu ae koncim hadanim s tebou
        • destiny-hope.cyrus

co to sem zase taháš já myslela že sme si to vyříkali!!!!!! jako nevim co si chces zase dokazovat a kdyz uz sme teda u toho uprimnýho vyjevováni názoru o madone tak ja taky neco povim...nepsala sem to sem ae tak kdyu uz tak uz no...nikdo madonnu z trunu nesesadi?! oooou tak ja si myslim ze uz sesazena je:D:D ae tak jako ty si tady inteligentni podel nazoru nekterych nejmenovanych;) tak jako muj nazor no...a klidne si ho neber ae ja si za nim budu stát!!!! miley je jednicka a uz v tak mladym veku!!! nazdar!
          • Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

to je správný, když si budeš stát za svym názorem...docela ti závidim, že posloucháš hudbu co se hraje teď...já bych jí taky poslouchala, ale nemůžu...nemůžu, protože 95% toho co se hraje je vodpad
            • destiny-hope.cyrus

no jako všechno odpad neni...třeba McFly heeej ty sou brutálníí<3
        • Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

kolik ti je prosim tě?? jsi inteligentní osoba *3*
          • dianna114

Re: Re: Re: to není žádná osobnost-vzpamatujte se!

mně je 14
            • dianna114

Asi jsi měla na mysli destiny-hope.cyrus,ale destiny-hope-cyrus je taky jedna uživatelka,ale jiná. Ten nick je ale dost podobnej. *3*

to moc neni...ale přijde mi že máš docela dobrý názory...třeba v tomhle..nevim teda jak jinde;) ne jako destiny-hope-cyrus...nevim jestli jsem ten nick napsala dobře...ale myslim, že všichni víme o koho jde;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit