Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • billyray

Miley

Miley je nej zpěvačka všechny pisnecky od ni jsou super a taky vyborna herečka treba v serialu Hannah Montana.
  • ssssssss

já mám email myley teta pro ni pracuje *3*
    • danielkamiley

Re: ssssssss

ja ho mam taky jenze miley byldi v americe a mi v cesky republice to asi nei mozny a setkalases sni coo? *1*
    • Re: ssssssss

já ji věřím!!!!!!!!!chodím s ní do třídy a viděla jsem fotky!!!!!!!!!jak tam je ona teta a miley
      • Re: Re: ssssssss

Nevěř si mě já nechápu proč by nemohla moje teta tam pracovat byla v jednom díle hannah montana a aji tancovala na koncertu mám hodně fotek podpisi miley email atd. *13* na fotkách jsem tam aji já a teta!!!prostě mám hodně důkazů
        • piskot256

Re: Re: Re: ssssssss

tak i to pošli na pIsKoT256@seznam.cz
        • hanka2341995

hle pošli mi taky ta fotky jsem na ně zvědavá!!! Jestli je to pravda. hpilotka@seznam.cz
          • Re: Re: Re: Re: ssssssss

hanka2341995 přišli ti ty fotky?
        • hannahmiley

prosím pošli mi její e-mail na e-mail hannahmontana003@seznam.cz .prosím.dej mi dyštak svůj e-mail a já mám spustu tapet na plochu a můžu ti jich poslat kolik budeš chtít.pllls pošli mi její mail. *3* *1* *1* *4* *4*
          • Re: Re: Re: Re: ssssssss

jo pošlu ti ten email
            • Re: Re: Re: Re: Re: ssssssss

ahojky poslala by si mi taky ten mail a ty fotky děkuju moc!!! karlik009@centrum.cz muj mail
    • Re: ssssssss

No tak tomu nevěř proč by nemohla teta pro Miley pracovat když bydlí v USA?já za ní jezdím skoro pořád když mám prázdniny a v létě za ní pojedu *13*
      • smiley-michelle

Re: Re: ssssssss

pošli mi pls mail na Miley já ti věřím že tvoje teta pracuje pro Miley a docela ti závidím škoda, že nejsme kamaradí *9* ještě jenou pls pošli mi její mail dík
      • naruto3

Re: Re: ssssssss

tak ked maš e-mail na Miley Cyrus nemohla by si mi ho poslať
    • hanka2341995

Re: ssssssss

Jo a to ti mám jako věřit? Tak to jsi na velkým omylu já totiž tyhle blbině nevěřim!!
  • leila00

Výška

Jak je Miley vysoká ?
    • prochazkovalenkalenka

Re: Výška

asi 165 cm
      • wojta_sek

Re: Re: Výška

no nevim me je 14 a merim 172cm a miley se mi zda docela vysoka
  • vane

JE NEJ

Já jí fakt žeru!Moc !Je tak uža!Je nej *14*
  • prochazkovalenkalenka

Email

Hej nemáte někdo email na Miley ???
    pište
    • kacenka1jb

Re: Email

no neim eti odepisuje ted jsem ji tky napsala :mileycyrus.usa.com@usa.com
  • jjoooo

mě se rozhodně líbí ze všech zpěvaček miley *3* *3* *3* *3*
  • Plsky

Awojky Miley je uplně best!Nej songy sou Fly on the wall a 7 things ale i ostatní sou super!A od Hanny nejvic žeru všeci new z HM:TM a Mixed up!xDa plsky juknete ke me www.love-cyrus.blog.cz dík a pp *14*
  • dianna114

♣♣♣♣

Miley Cyrus je jedna z nejlepších mladých zpěvaček,má pěkný hlas,narozdíl třeba od Ewy Farne a sqělé písně. I když bych mohla jmenovat hodně hvězd,které mám radši než Miley,tak dokážu uznat její talent a nenapsala bych o ní,že neumí zpívat nebo že je hnusná. Taky má hezké klipy k písním. Ale třeba Britney se mi líbí víc. Takový je můj názor.♦♦•☻
  • jjjjj

já nevím někteří z vás si myslí asi že miley bude tady a bude si číst česky co píšem tady?? *13* *13*
  • miley

www.s-miley-hope-cyrus.16.blog.cz
    podivejte se pleas
    • ashlinka66

Re: miley

fans h2o potpořte h2o *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit