-
Miley
Miley je nej zpěvačka všechny pisnecky od ni jsou super a taky vyborna herečka treba v serialu Hannah Montana. -
ssssssss
já mám email myley teta pro ni pracuje *3* -
-
Re: ssssssss
ja ho mam taky jenze miley byldi v americe a mi v cesky republice to asi nei mozny a setkalases sni coo? *1* -
já ji věřím!!!!!!!!!chodím s ní do třídy a viděla jsem fotky!!!!!!!!!jak tam je ona teta a miley -
-
Re: Re: ssssssss
Nevěř si mě já nechápu proč by nemohla moje teta tam pracovat byla v jednom díle hannah montana a aji tancovala na koncertu mám hodně fotek podpisi miley email atd. *13* na fotkách jsem tam aji já a teta!!!prostě mám hodně důkazů -
-
Re: Re: Re: ssssssss
tak i to pošli na pIsKoT256@seznam.cz -
hle pošli mi taky ta fotky jsem na ně zvědavá!!! Jestli je to pravda. hpilotka@seznam.cz -
-
Re: Re: Re: Re: ssssssss
hanka2341995 přišli ti ty fotky?
-
-
prosím pošli mi její e-mail na e-mail hannahmontana003@seznam.cz .prosím.dej mi dyštak svůj e-mail a já mám spustu tapet na plochu a můžu ti jich poslat kolik budeš chtít.pllls pošli mi její mail. *3* *1* *1* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Re: ssssssss
jo pošlu ti ten email -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ssssssss
ahojky poslala by si mi taky ten mail a ty fotky děkuju moc!!! karlik009@centrum.cz muj mail
-
-
-
-
-
No tak tomu nevěř proč by nemohla teta pro Miley pracovat když bydlí v USA?já za ní jezdím skoro pořád když mám prázdniny a v létě za ní pojedu *13* -
-
pošli mi pls mail na Miley já ti věřím že tvoje teta pracuje pro Miley a docela ti závidím škoda, že nejsme kamaradí *9* ještě jenou pls pošli mi její mail dík -
tak ked maš e-mail na Miley Cyrus nemohla by si mi ho poslať
-
-
Jo a to ti mám jako věřit? Tak to jsi na velkým omylu já totiž tyhle blbině nevěřim!!
-
-
Výška
Jak je Miley vysoká ? -
-
Re: Výška
asi 165 cm -
-
Re: Re: Výška
no nevim me je 14 a merim 172cm a miley se mi zda docela vysoka
-
-
-
JE NEJ
Já jí fakt žeru!Moc !Je tak uža!Je nej *14* -
Email
Hej nemáte někdo email na Miley ???
pište -
-
Re: Email
no neim eti odepisuje ted jsem ji tky napsala :mileycyrus.usa.com@usa.com
-
-
jjoooo
mě se rozhodně líbí ze všech zpěvaček miley *3* *3* *3* *3* -
Plsky
Awojky Miley je uplně best!Nej songy sou Fly on the wall a 7 things ale i ostatní sou super!A od Hanny nejvic žeru všeci new z HM:TM a Mixed up!xDa plsky juknete ke me www.love-cyrus.blog.cz dík a pp *14* -
♣♣♣♣
Miley Cyrus je jedna z nejlepších mladých zpěvaček,má pěkný hlas,narozdíl třeba od Ewy Farne a sqělé písně. I když bych mohla jmenovat hodně hvězd,které mám radši než Miley,tak dokážu uznat její talent a nenapsala bych o ní,že neumí zpívat nebo že je hnusná. Taky má hezké klipy k písním. Ale třeba Britney se mi líbí víc. Takový je můj názor.♦♦•☻ -
jjjjj
já nevím někteří z vás si myslí asi že miley bude tady a bude si číst česky co píšem tady?? *13* *13* -
miley
www.s-miley-hope-cyrus.16.blog.cz
podivejte se pleas -
-
Re: miley
fans h2o potpořte h2o *3* *3*
-