Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Fůůůj

No fůůůj,jak se někomu může líbit,stejně trapná jako ty její písničky *9*
    • Re: Fůůůj

*1* Přesně! Jak se někomu může tahle hnusná pizda líbit? *7*
      • le_loulou

Re: Re: Fůůůj

Může se líbit tomu, kdo má hudební sluch a slyší, jak dobře umí Miley zpívat *4* Nebo se třeba mlže líbit tomu, který se kouká na Hannah Montana seriál, jelikož je to vtipné a super *14* ... Je to seriál pro TEENAGERY, takže jestli jsi mladší, tak je normální, že těm vtipům nerozumíš *15*
      • Re: Re: Fůůůj

Hmmm.A jak se někomu může líbit tvůj komentář?Ten se bude jenom líbit těm blbím,kteří na ní nadávají.Ona je totiž pro některé superstár. *14* Někomu se nelíbí,ale nemusejí na ni nadávat.Já třeba neposlouchám Paris Hilton a nenadávám na ni. *3*
  • naruto3

čítal som že Verča má e-mail na Miley Cyrus, ak ano tak nech sa ozve na můj profil dik.
    • le_loulou

Re: E-mail

nevěř všemu, co se tady píše.... *1*
  • Miley videa

Ahojda nemáte někdo nějaká videa jak Miley Cyrus zkouší tance k různejm písničkám nebo třeba zkouší na koncerty atd jináč dik za odpověd
    Miley je super *1* *1* *1* *1*
    • Re: Miley videa

jo miley je super a v reklame na jetix se tam to co potrebujrs obevuje tak ahojky *1*
    • le_loulou

Re: Miley videa

http://www.karaoketexty.cz/texty-pi sni/cyrus-miley/hoedown-throwdown-8 7368

Toe video, podle kterého se můžeš naučit tančit HOEDOWN, THROWDOWN... *1* Já už to umím...je to snadné *5*
  • destiny-hope.cyrus

jednickaaaaaaaaaaaaaaa

miley je jednickaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *14* *14* *14* *14* *14* *14* ma pred sebou karieru *1*
  • ---simonqa---xd

Kdy???

Hele newíre někdo...kdy bude mít Miley koncert v Praze??? *9*
    • kacenka1jb

Re: Kdy???

tky sem slisela ze by to melo beit tento rok ae nevim co je na tom pravdy..xD...ae myslim ze tam byla napsany ze prijedde an tu premieru tho filmu hannah montana ve filmu..:-)..a bude mit pri tom mozna koncert ae nevim jestli to je pravda..! *3*
    • Re: Kdy???

Je možné že tento rok.
  • miley jen do toho

suprova hlaska miley to napisu do referatu *4* *4* *4*
  • Miley, Miley..čo vám hráblo?

ehm, nechcem nikoho uraziť, ale každý len Miley je zlá, Miley je dobrá. Tí čo majú Miley za dobrú /heh ja tiež *15* / tak w pohode, ale vy čo máte Miley za niekoho kt nevie a len tu nadávate na to že otworte si oči a Miley je taká a taká..halóóóó? Čo by ste robili keby niekto nadával tak na vášho obľúbeného speváka *7* ? Každdý má svoj štýl, a niekomu sa Miley páči, tak čo tu navzájom do seba rípete ľudia? *7* A vlastne načo sem chodíte tý čo Miley nemáte radi..zbytočné mrhanie času..
    A vy tu na seba navzájom nadávate namiestoo toho aby ste sa navzájom tolerovali.. *13*
    Mno inak môj názor na Miley? Počúvam ju síce krátko, ale podľa mňa má dorbý hlas a nezdá sa mi že by bola jedným z tých ľudí ktorý sú namyslený, a práve preto sa mi páči, ak ešte necháme to že sa mi páči jej štýl obliekania a to čo počúva..
    MILEY IS BEST *14* *14* *14*
  • Videa

Ahojda nemáte někdo nějaká videa jak Miley Cyrus zkouší tance k různejm písničkám nebo třeba zkouší na koncerty atd jináč dik za odpověd
    Miley je super *1* *1* *1* *1* *1* *1* *5*
  • každá hvězda je ....

to co tady všichni píšete o miley cyrus je hnusný každá hvězda má v sobě trošku nasazenosti protože chce bejt dobrá dobrá a ještě lepší i ten váš posranej zac z toho vašeho poblitýho hsm a vy nevíte jaká je miley vy ste jí nikdy neviděli ani ste s nemluvili jak si to můžete myslet!hlavní je že má dobrý písničky ne?
    • Re: každá hvězda je ....

ty si myslis co tady se nemluvi o zakovy ale o milye ty delas jako by si sni mluvila !!!!
    • Re: každá hvězda je ....

To je zvláštní Miley bráníš že ji neznáme a sám(a) nadávaš na Zaca nejsi vadnej(ná)?
  • nikdooo

miley

Miley je brá zpěvačka;);););)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit