-
Domcus
Miley je dobrá zpěvačka,ale jsou i lepší......dobrá herečka,ale taky jsou lepší......i když herečka?!Zahrála si v jednom seriálu a podobnym filmu....kde měla vlastně podobnou roli...a to zas tak na herecký talent neukazuje......ale třeba překvapí.....tim neřikám,že proti ní něco mám...naopak ráda si ji poslechnu a je mi sympatická.......je mi příjde až moc nazávat ji herečkou....ale myslim,že je zbytečný bavit se o jejim chování......jsou tu skupiny kterym příjde namyšlená,dalšim skvělá,jiní se baví nad našimi trapnými komentáři -
m.i.l.e.y
ahojky lidi *3* jak se mate?.. *4* -
Neznáte
Neznate někdo myspace na miley koukala jsem na to a je jich tam dost a člověk se nemůže vyznat ktery je teda oficiální -
-
Re: Neznáte
Ahoj tady je www.myspace.com/mileycyrus -
-
Re: Re: Neznáte
a odepisuje??bo je zbytecny ji psat?:D
-
-
Re: Neznáte
ahoj no ja jsem taky hledala ale nikde to nemela nasla sem jen na JB ae tky nevim jestli to je oficialni xD.. *3* ae nejsem si jista jestli to miley ma :D
-
-
blé
mileya cyrusa...taka nehorazna krava oškliva...teď se tímhle omlouvám všem kteří jí mulujou, a kdyby tohle někdo řek o zacovi byla bych taky nasrana, ale tak je to pravda....je to hnusna krava a nevim co na ni všeci vidi... *8* *16* -
Hannah Je skvělá ale hrozně nafoukaná
Ona je dobrá zpěvačka ale hrozně nafoukaná a drzá.Ona si jen tak někam přijde a hned musí mít Nicka Jonase(on není moc hezkej,Joe je hezčí).Je nafoukaná a kdyby neuměla zpívat je obyčejná normální holka co chodí do školy. *13* A má něco co my nemáme?Ne.Má něco co by ji udělalo Nadvýšenou proti nám?Ne.Dělá ze sebe hvězdu ale kdyby dostala nějakou smrtelnou nemoc co nejde vyléčit pomohla by jí ta sláva a peníze k uzdravení?Ovšem že ne!A obličej a postavu má jak vosková figurína. *9* A ta se nemá čím vytahovat.tady je spousta lidí co umí zpívat a nechlubí se tím.A kdyby to dali najevo tak jsou stejný jako ona tak atˇ si Miley nemyslí že je něco víc než my "ubohý blbý a netalentovaný prostý lidi". *16* -
-
Re: Hannah Je skvělá ale hrozně nafoukaná
jao fajn s tim tak trochu souhlasim ja taky umim spivat a tancovat a kdybych nebil linej nebo kdybych nekam za sel tak bych byl taky mozna slavnej ale ja zatim si tancuju jentak sam pro sebe a pro ostatni ktery se chtej pobavit a ja si myslim ze snad jednou budu pro nekoho tancovat ne jako sam solo jako hanah ale treba jako jeji tanecnik !!! -
Jo jasně.Je skvělá.Uznávám že se chová trochu nafoukaně ale je výborná a její písničky pouštím vždycky na mích holčičích večírcích a nikdy nás to neomrzelo.Je dobrá a nesouhlasím s tím že je nafokaná až po uši.Zamyslete se nad tím co píšete za nesmysly. *13* *14* -
Souhlasím.Hraje si na hvězdu a přitom vypadá jak vosková figurína. *15* Je hrozně namyšlená. -
-
Re: Re: Hannah Je skvělá ale hrozně nafoukaná
jak muzes o nikom rict ze je nafoukanej kdyz toho cloveka ani neznas!!!! boha co si to za cloveka!! -
-
Re: Re: Re: Hannah Je skvělá ale hrozně nafoukaná
jak můžeš vědět že taková není když ji neznáš?
-
-
-
-
Hannah Montana
viděla jsem kousek toho seriálu Hannah Montana a jestli jsem pochopila správně...v normálním životě je to Miley Stuart, pak si veme blonďatou paruku a je z ní Hannah Montana - slavná zpěvačka...ale to už nikdo netuší, protože jí nikdo v blonďatej paruce nepozná je to tak?? -
-
Re: Hannah Montana
jj presnee xD -
-
Re: Re: Hannah Montana
tak je to nedomyšlený... -
-
Re: Re: Re: Hannah Montana
sice je to mozna nedomysleny ae uznej ze je to alespon trochu realnnejsi nez WOVP ptž tam je kouzelnice kdezto miley popová hvezda...njn ae muj nazor ae oba serialy sou super -
-
Re: Re: Re: Re: Hannah Montana
já nevim přijde mi to postavený na hlavu, když si veme paruku a nikdo ji nepozná...trošku divný ne?? -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Hannah Montana
Jo,když třeba já mám na hlavě paruku,tak rozhodně NEJSEM k nepoznání.
-
-
-
Re: Re: Re: Hannah Montana
proč?
-
-
-
-
re:kacenka1jb
aha hm..ttjn *3* -
Miley je nej....
Miley je nej zpěvačka!!!!!!Já jí upe miluju za týden jedu do USA do Holiwoodu kde budu na jejím koncertě jupíííí už nemůžu dospat !!!!!!Love Miley můj táta zná jejého tátu!!!!z holywoodu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Miley je nej....
Tak to ti fakt žeru -
to ti tak věřím *1* -
dobry zas neprehanej te jo dok nazdarek -
co??tvuj tata una jejiho tatu jo??hm...ak to je teda faktishhki husty no xD...tak to mi potom musis poslat fotky jak ses fotila z Miley..kdyz se znate a treba kdyz se vasi rodice znaji s jejima tak pujdes aji ado jejich vilý xD
-
-
The Climb link
Ty dva odkazy předním nefungujou *9* Prostě je asi zablokovali *5* Link na videoclip The Climb je tedy tady: http://www.4shared.com/file/88122272/8aebc6c/The_Climb.html?s=1 -
The Climb
Viděli jste už nový videoklip The Climb? Na téhle stránce si ho můžete stáhnout (vidět bohužel ne kvůly autorským právům): http://www.youtube.com/watch?v=afT1 EEtKWEE&feature=channel_page