-
gggggggg
je nejlepšíííí *3* *3* -
-
Re: gggggggg
komu se miley cyrus nelíbí tak at jde někam a nechodí na tyto stránky ji pomlouvat *9* *9* *9*
-
-
Je dobrá ale SEL lepší
Já mam Miley celkem ráda ale stejnak je nej Selena Gomez *14* *14* *14* -
-
Re: Je dobrá ale SEL lepší
Hele ja tu řekla svůj názor a nechtěla jsem po vás žádny odpovědi ,ale když prišli tak mohl být trocha normální *1* *1* -
-
Re: Re: Je dobrá ale SEL lepší
jo a ještě...teď koukám, že jsem ten první příspěvek hodila někam jinam...no nevadí...už je to tady -
Re: Re: Je dobrá ale SEL lepší
hele a můžu mít dotaz?? která to vlastně je ta Selena Gomez?? -
-
Re: Re: Re: Je dobrá ale SEL lepší
selena je herecka a je sice hezka a dobra ale jak asi vite nick jonas chodil s miley cyrus a selena ji ho myslim prebrala ale spis ne pac oni spolu chodili potaji a on se s ni rozesel protoze mu pred hodne lidma dala velkou pusu na pusu toje pitomec kdyz se s ni rozesel kvuli takovy blbine i tak dobre spiva
-
-
-
-
zpívám
Ahojky lidičky už jste někdy někde zpívaly já chodim k jedný učitelce ta mě učí vešky a všechno abych uměla vyzpívat notu a tady jak mátě někdy ty vaše hloupý komentáře je k smíchu *1* -
O Miley
http://mileycyrus.banda.cz -
miley cyrus
miley Cyrus je super zpěvačka i herečka, myslim si ze kazdy ma svuj nazor na ni jaka je ale nemusi se tady psat takovy vulgarni reci o ni a kdyz us chcete tak si bezte jinam psat vase komentare stupidni mej te se pa *5* -
Web o Miley
Prosim, koukněte se na stránku o Miley:
http://mileycyrus.banda.cz *4* *4* -
:)
Moc talentovaná herečka, a spívat taky umí, nic sice pro mě ale určitě moc dobrá pro jinou vlnu. Líbí se mi -
:D
teda by mě fakt zajímalo kolik vám může bejt v průměru let...ale řekla bych tak 12?? a to možná ještě přehánim...když čtete ten seriozní tisk jako je Bravo a koukáte na pořad, kterej je jasnej už podle názvu:) děti, děti *1* -
-
Re: :D
A KOLIK JE TOBĚ KDYŽ SEM LEZES?? dítě dítě dítě! -
-
Re: Re: :D
to ti mileráda prozradim...bude mi 18, takže nic moc věk, ale aspoň nevejrám na Jetix -
Osobnost,opravdu ne!
Každý ma samozřejmě svůj názor,ale tohle přeháníte,ne?Jako osobnost,to je pojem ,předtsavím si pod tímto názvem někoho,ale tím myslím někoho!Né nějakou pipinu z jeednoho seriálu,která ani žádná osobnost není,fakt tady nepatří,a je jejich tu více!Ale tahle na 1.místo,HM,HM,HM...?Asi tady chodí lidé,kteří prostě nechápou tyto stránky!To jsou osobnosti,a né ceny Brava,nebo Jetixu,pokud jim tak fandíte tak si na ně choďte někam jinam,samozřejmě je to vaše věc,chápu,alë ještě jednou opakuji:TO NENÍ OSOBNOST!jen momentální oblíbenkyně,až s ní žádný seriál nebude,tak tu o ní nebude ani slovo,tomu 100%věřím! -
-
Re: Osobnost,opravdu ne!
Jenom vám chci ríct co to je vlastne osobnost: Osobnost je človek ,ktery se nejak odlišuje od ostatních *1* Tak sme se to aspon učili v OV takže já bych řekla že Miley zrovna mezi normální lidi nepatří *1* -
-
Re: Re: Osobnost,opravdu ne!
a kdo je v týhle dobe normální??:D:D:D *7* -
-
Re: Re: Re: Osobnost,opravdu ne!
Jj víme zhe hraje v jednom seriálu *1* Ten seriál se jmenuje Wizards of Waverly Place a je super davaj ho na jetixu *14*
-
-
JJ a ješte neco celkem me štve ,jak se tu navažíte do hvezd ako je Selena Gomez a Demi Lovato a Jonas Brothers atd. Řikáte zhe to nejsou žádne osobnosti ,ale co o nich vubec víte!!!! Napr Selena kdyby jste videli kolik ona dostala různych ocenení za svou práci .Kolik toho udělala pro ostatní !!!!! Neodsuzujte toho o kom nic nevíte. A každá začínající hvězda musí přece nějak začít nebo ne? Chvíli to trvá než se stane opravdovou osobností ale Miley ,Selena,Demi ,Jonas Brothers budou jednou takové osobnosti zhe se z toho poserete *1* *1* *1* -
-
jo presne budou z nich osobnosti! vite jak sou popularni v americe?! a az se ta vlna dostane pořádne k nam tka pak se tady bude diskutovat jak?! samíma nadavkama?! tak to je dobry no....úža!! *10* *8* *16* -
Víte že Selena hrála (hraje) v jednom seriálu *4* *7*
-
-
-
Re: Osobnost,opravdu ne!
hle chapu te ae kecas tady kraviny! pač to neni jenom serialem i kdyz je fakt supr ona taky zpívá víš?! ae to de asik mimo tebe kdyz ses o ni takhle informovana...och promin ae ty si znalec! -
-
jo ja se v tomhle vyznam-ne ze bych byl nejakej debil nebo arogantni,ale pochopim ze ta miley sem nepatří!a řeknu to třeba desetkrát!pokud to chce ještě někdo slyšet!já chápu že se vám možná líbí,ale tady patří velké osobnosti,které něco znamenají a né miley,která aha promin ona zpívá,ale je to nějak známá zpěvačka?asi už dost,že?když tady o ní mluví pět lidí,jako o zpěvačce,což také vyvracím, protože zpěvačka?no to je jedno,jen byste měli uvážit velikost této,,hvězdičky¨¨protože na to aby tady byla ,nebo vůbec v desítce,tak do toho má opravdu daleko,všem se omlouvám,ale je to pravda!!! *9* -
-
Hm,Destiny si hraje na chytrou a napíše charyta.... A nejen ti ubozí Jonásci,ale i Madonna přispívá na charitu! A pomohla spoustě dětem v Africe! Takže si nehraj na chytrou,když o ní víš h...o!!!!! -
ne tech deset je tam protoze jich je nej deset a miley je PRVNI!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* -
tak nepatri za 1.kdybi sem nepatrila tak neni prvni v zebricku top osobnosti za 2. nedelej ze sebe chytraka jo a za 3.dej se do klidu jo ona to narozdil od tebe nekam dotahla nema sem treba patrit avril je HROZNA!!!!!!! -
hle ty sabone! píše se to Cyrus! a ne ztmívání ale Stmívání a ashley se píše takhle ty znalče!! víš co běž si psát komentíky do fanklubu nějaky chýlkový nebo madony!! jo a mimochodem madonna a nejaka hvezda?! mozna tak pro nikoho z roku 123 a ne pro součastnost...prave proto zhe sme v součastnosti tak si myslim zhe by tady mela bejt dalsi generace a ne generace stol let po jejich slávě jasný?! řekni mi co delala modonna?? tyhle mlady lidi pomáhaj druhým příspívaj na charytu a to jim je v rozmezi 15 a vejš! a madona se tamhle nikde vykrucuje v naprosto nevkusnym ruzovym topíku a hraje si na mladici co si mysli zhe kdyz se jadnou zakrouti pred kamerou s Timberlakem tak se vsichni poserou?! jako reknu to takhle s Heathem souhlasim ae jako Madonna?? kate winslet to je kdo?? kdyz reknes jmeno Miley Cyrus tak ti reknou jo to je ta mlada holka co zpiva ne?? a kdyz reknes madonna tak ti reknou to je ta stará rachejtle co si hraje na nejakou mladici a u paze uz ji vysi peknej kus zvadlý kůže:D:D:D a ja si myslim zhe by sme meli dat pruchod a sanci takovým nedejnym hvezdám jako je Miley Cyrus Jonas Brothers Selena Gomez a dalsi...a myslim zhe vetsina lidi mi da za pravdu -
Promiň, ale mam toakovej pocit, že ty, který si vyjmenoval, tu sou, né? takže v čem je problém? Je tu tisíce osobností.. ňáký sice nejsou ještě tak velký, jako si ty jmenoval, ale pro někoho jsou to osobnosti.. A každej si tu svou osobnost představuje jinak.. Pro někoho je osobnost třeba matka nebo otec.. To nemusí bejt vůbec zářivý hvězdy z Hollywoodu, aby pro někoho byly osobností.. A pro náctiletý (tedy i pro mě :)) je osobnost třeba právě Miley Cyrus.. A mimochodem, na to, že jí je teprve šestnáct, má docela dobrej hlas.. :) takže já v ničem problém nevidim.. :) -
tak já ti povím,kdo by tu měl být:například teda Heath Ledger,to je osobnost!,Madonna,nebo třeba hvězdy tipu Jenifer Aniston,Felicity Huffman,coč je přestavitelka Lynette ze zoufalých manželek,a také získala prestižní cenu EMMY za nejlepší herečku!nebo třeba Kate Winslet atd...a z českých třeba Lucie Bílá,nebo Ivana Chýlková,to jsou osobnosti ti všichni,které jsem vyjmenoval a né ti, kteří obsadili desítku kromě Heatha Ledgera,který tu tak jediný patří!Ti všichni co jsem jmenoval mají právo říkat si osobnosti,protože něco dokázali,nebo si díky svému herectví,které je kvalitní,tím myslím kvalitní ne seriáy pro náctileté,prostě to jsou herci s velkým H!nebo zpěvačky jako Madonna,to je osobnost obrovského formátu a že ta tu rozhodně patří!A né hudgens,cirus,efron,ten playboy z filmu Ztmívání,nebo ashly tisdale,no to jsou opravdu takové osobnosti,až by mě z toho!A ano , oni se mohou za pár let vypracovat a být tak slavní jako třeba Heath Ledger,však to nepopírám,ale až budou ty osobnosti tak si je tu dejte,tohle je současnost a dnes by se o nich jako o osobnostech mluvit nedalo! -
No je teda pravda že tady tahle "hvezda" sem vubec nepatri. To samé Zac Efron, Vanessa Hudgens, Selena Gomez, Demi Lovato, Jonas Brothers. *9* To jsou takovy chvilkovy hvezdy. Neumi hrat ani zpivat. -
je to tvuj nazor a ja ho beru...ae nikdo tady ve "fanklubu" nechce slyšet urážky na ni?! řekni mi kolik lidí tady na osobnostech jsou doopravdy podel tebe ty fakt velký který sem patří?! podel me je to heath ledger ano byl dobrej ale sou i jiní a pro nás je to právě miley...líbí se nám její písničky líbí se nám její hraní i její seriál....a mimochodem zpívá a zpívala už dřív než se dostala k hannah montaně..ma miliony prodanych alb....ae to je vlastne malickost *7* takže se prosimtě pozastav nad otázkou kdo je pro tebe osobnost a která by sem měla patřit! ashley tisdale?? vanesa hudgens?? selena gomez?? demi lovato?? dyt sou ji taky podobne a ty to sem pises jen miley?! kdo je podel tebe osobnost 21.století?!!! nebo alespon nynější?! sem zvedava jakej bude tvuj zaver!! dík!
-
-
-
-
-
-
koNeCnEe
uZzh KoNeCnEe NAzeF SpAATkYy:D -
-
Heath je nej!
Neznám,ale Heath Ledger je nejlepší!!!To si pamatujte,řekl bych že v tomhle žebříčku jsou samé osobnosti pubertálního světa!Kromě Heatha Ledgera,ten je osobnost ten tu patří,ale ostatní,být vámi se zamyslím!TO JSOU NĚJAKÉ OSOBNOSTI?Ha pardon,ona vlastně hraje na Jetixu,aha no jo to se omlouvám,neměla by hned získat Oscara,co?Ta tady nepatří to je spíš tak do ankety Brava nebo Mateřídoušky,ano?Ne na osobnosti,rovnou tu dejte Pepka námořníka! -
-
Re: Heath je nej!
Č tu si tuhle diskusi a přijde mi trochu zcestné vyzdvihovat jednoho nad jiného. Každý má své kvality i horší stránky a prominte, že to tak ŘÍKÁM ,ale kdyby Heath loni nezemřel, taky byste ho zatracovali a řadily mezi ty nicky, kam teď háíte Miley a ostatní. Každý nějak začínal (pubertální filmy, komeidie, nevkusné písničky...) a myslím, že zrovna tahle mladá slečna má našlápnuto sakra dobře. Nejsem zovna nejmladší ale její písně se mi líbí a jelikož pracuji v hudebním průmylu už pár let, rozhodně nesouhlasím s tím, že neumí zpívat! -
-
Re: Re: Heath je nej!
já jsem o tom H.L. taky dřív neslyšel,než zemřel
-
-
Re: Heath je nej!
psimte nech toho!!! dyt nikdo nerika zhe heath ledger je špatnej! pro nás je to osobnost kazdej ma svuj nazor...davej si prispevky na jeho nastenku jo?? pls nepis uz sem takový hovna ju? díky:D ja milovala a miluju heatha ledgera ae je cas pro novou generaci jak asik mylsis zhe zacinal on?? taky byl mladej ne?? a az miley bude starsi tak se o ni bude psat a mluvit min zrovinka jako o nem....i kdyz uz je bohuzel mrtvej....:(((((:( a budou dalsi do je kolobeh a nezastavis ho! MILEY AND MANDY SHOW FOREVER:D:D:D:D:DD *15* *15* *LOL*
-
-
-
ehm
jako co to je za název?Je to Miley Cyrus! *5* -
-
Re: ehm
jo!je to Miley Cyrus...tak co řešíte??? -
Re: ehm
nozejo stacilo by miley cyrus ne takovy dlouhy -
-
Re: Re: ehm
jj,až to půjde tak to zedituju *3* -
-
Re: Re: Re: ehm
jj to by bylo nejlepsi pred tim to bylo lepsi kdyz tam bylo jenom miley cyrus...:-) *5*
-
-
-