Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smiley-miley

Miley

Musí přijet do čr ta fakt walí wow *1* *1* *14* *14* *14*
  • mileys

youtube

s Miley si muzete ny youtube dava si tam svoje videa *3*
  • veny

bomba miley uplne vali chtela bych aby mela live v praze to by bylo hustyyyyyyyyy
  • je supr

Miley je superrrrr *3*
  • tetka.betka

miley?

nechcete pustit na 1. místo heatha?? já myslím že si to zaslouží více, navíc toho více dokázal je po smrti, takže byste ho mohli nechat, dík
    • alusqa99

Re: miley?

Hele kdo to vůbec je?? A to ani náhodou nebudu pouštět nějákýho.... !! Nezaslouží si to a já to jméno do ted neslyšela!! Mileynka je nej a nikoho před ni pouštět nebudem chápeš?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! *10*
  • WOW

Miley cyrus je super rada ji posloucham ta vali je sice trochu crazy ale to se mi nai nej libi *3* *3* *3* *15* *15*
  • Miley Cirus

Miley Cirus krásně zpívá
    • Re: Miley Cirus

Cyrus se nepíše cirus má tam být tvrdé y
    • Re: Miley Cirus

maily je super kočka
  • martinkooooooo

myspace

Ludia mne sa podarilo získať nickname Miley na www.myspace.com ale je to taky neoficialny nickname.....ja si teraz pisem s Miley a ty co mi neverite nemusite mi sem pridavat komenare ale je to pravda takze koho to zaujima nech mi napise
    • Re: myspace

Mě to zaujalo *4* *4* *3* *3* *15* *15* *14* *14* *3* *3* *1* *1*
    • naruto3

Re: myspace

ako sa ti podarilo pisař s miley

joo?? a jk si s ni pises???:D

to jo a ocem si sni pises?
      • martinkooooooo

Re: Re: myspace

Vacsinou len tak ze ako sa ma a tak ale urcite sa ju opytam na nieco ine *3*
        • Re: Re: Re: myspace

pls posles mi jej myspace na dada.danka@azet.sk ???? *7* *7*
  • wow

miley to je aspoň normální holka a ne žádná přetvářka jako Demi a Selena!!! Miley je prostě supeeeeer *14*
    • martinkooooooo

Re: wow

S tou Miley máš 100% pravdu ale nemyslim ze sa Demi a Selena pretvaruju *1*
  • girls

poculi ste pesnicku girls just wanna have fun od miley a od aloha from hell? podla mna aloha from hell to spieva ovela lepsie
    • Re: girls

Sice mám Miley ráda a Aloha se mi dříve moc nelíbila, tak souhlasím, že je tahle písnička od Viv lepší než od Miley. A to jsem ji od Miley slyšela o hodně dřív a u mě většinou platí od koho tu písničku slyším dřív, tak od toho mě připadá lepší.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit