-
Miley
Musí přijet do čr ta fakt walí wow *1* *1* *14* *14* *14* -
youtube
s Miley si muzete ny youtube dava si tam svoje videa *3* -
veny
bomba miley uplne vali chtela bych aby mela live v praze to by bylo hustyyyyyyyyy -
je supr
Miley je superrrrr *3* -
miley?
nechcete pustit na 1. místo heatha?? já myslím že si to zaslouží více, navíc toho více dokázal je po smrti, takže byste ho mohli nechat, dík -
-
Re: miley?
Hele kdo to vůbec je?? A to ani náhodou nebudu pouštět nějákýho.... !! Nezaslouží si to a já to jméno do ted neslyšela!! Mileynka je nej a nikoho před ni pouštět nebudem chápeš?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! *10*
-
-
WOW
Miley cyrus je super rada ji posloucham ta vali je sice trochu crazy ale to se mi nai nej libi *3* *3* *3* *15* *15* -
Miley Cirus
Miley Cirus krásně zpívá -
-
Re: Miley Cirus
Cyrus se nepíše cirus má tam být tvrdé y -
Re: Miley Cirus
maily je super kočka
-
-
myspace
Ludia mne sa podarilo získať nickname Miley na www.myspace.com ale je to taky neoficialny nickname.....ja si teraz pisem s Miley a ty co mi neverite nemusite mi sem pridavat komenare ale je to pravda takze koho to zaujima nech mi napise -
-
Re: myspace
Mě to zaujalo *4* *4* *3* *3* *15* *15* *14* *14* *3* *3* *1* *1* -
ako sa ti podarilo pisař s miley -
joo?? a jk si s ni pises???:D -
to jo a ocem si sni pises? -
-
Re: Re: myspace
Vacsinou len tak ze ako sa ma a tak ale urcite sa ju opytam na nieco ine *3* -
-
Re: Re: Re: myspace
pls posles mi jej myspace na dada.danka@azet.sk ???? *7* *7*
-
-
-
-
wow
miley to je aspoň normální holka a ne žádná přetvářka jako Demi a Selena!!! Miley je prostě supeeeeer *14* -
-
Re: wow
S tou Miley máš 100% pravdu ale nemyslim ze sa Demi a Selena pretvaruju *1*
-
-
girls
poculi ste pesnicku girls just wanna have fun od miley a od aloha from hell? podla mna aloha from hell to spieva ovela lepsie -
-
Re: girls
Sice mám Miley ráda a Aloha se mi dříve moc nelíbila, tak souhlasím, že je tahle písnička od Viv lepší než od Miley. A to jsem ji od Miley slyšela o hodně dřív a u mě většinou platí od koho tu písničku slyším dřív, tak od toho mě připadá lepší.
-