Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je nádhená

Je to hrozně moc nádhená holčina co krásně zpívá *14* *14* *14*
  • i-hate-you

Miley má talent!

Rozhodně měla štestí ( někdo se umí narodit ) ale její hlas je fakt super. miluji její písničky! Ne všechny ale i tak j imám ráda. Doufám že někdy bude mít koncert v ČR! *4*
    • kate6

Re: Miley má talent!

tak to já taky doufam.. :) a doufam, že esli jo, tak že se na něj dostanu.. :)
  • naruto3

Můj e-mail

patrik.k33@centrum.sk
  • naruto3

Nič

Ak má niekto e-mail na Miley Cyrus tak mi ho nech pošle na můj e-mail
  • Miley Cyrus

Já z ní jako úplně nešílím, ale ráda si ji poslechnu a někdy se dívám i na Hannah, ale vůbec se mi nelíbí, co tu o ní někteří píšou, do jejího soukromí nám nic není, takže to ani nechci rozebírat! *4*
  • pavlusqa

Jsou i jiné stars než Miley:-D

Já mám sice Miley ráda ,ale celkem me udivuje jak všichni najednou po ní začli šílet.Skoro¨každej ji ma na uvodovy fotce a tak *1* Ae ja myslím zhe jsou i jiné a dokonce i lepší *1* Ae nic proti Miley ta je supr *14*
  • Leda ve snu:-)

Dalsi fracek co nic neumi, jen ma bohatyho otce tak je z ni automaticky hvezda? Proberte se neumi hrat ani zpivat, JE TO JEN UMELE VYTVORENA HVEZDA!!!!!!!!!!
    • castelymy

Re: Leda ve snu:-)

s tymto suhlasim...aspon jeden normalny clovek!....a prosim nepiste ze ZAVIDIME lebo my nemame co zavidiet..ja mam na nu svoj nazor a tiez ju nemam rada a je pravda ze keby nemala slavneho a bohateho otca tak o nej nikto NEVIE!
      • dianna114

Re: Re: Leda ve snu:-)

Souhlasíš se mnou? To jsem ráda!*15* Nemyslím si,že by Miley Cyrus nic neuměla,hlas má pěkný,to se jí nedá upřít. Ale stejně mám pocit,že bez slavnýho táty by si ani neškrtla a nebyla by slavná! A ještě něco! Už jste viděli tu parodii na její klip k písni 7 Things??????????? Z písně 7 things I Hate about You udělali 7 Things guys don't have to do. Někdo si řekne,že je to úplně trapný,ale mně se to líbilo. *1* Fakt povedený.Je to na http://misas388.blog.cz/rubriky/vid eoklipy-parodie *4* Tak čus!
    • Re: Leda ve snu:-)

maley je dobra a t jn zavidis asi ty nic neumis *9* *13* *15* *5* *16* *1*
      • Re: Re: Leda ve snu:-)

Co ji mam zavidet? Jo, to hrozny hrani a prisernej zpev? *1* *1* Pekne ohrany jak reagujete na prispevky *1* , je to typu "zavidis ji protoze nic neumis" *1* *1* To nic jinyho neumite *1*
        • Re: Re: Re: Leda ve snu:-)

Já teda jo, copak nevidíš?
          • Re: Re: Re: Re: Leda ve snu:-)

Krome tebe, jinak to je nastejno.
    • Re: Leda ve snu:-)

Nikdo tu není zvědavý na to, aby si tu někdo vylíval svý mindráky, kdyby neuměla hrát a zpívat tak by asi neměla tolik fanoušků, ale lidem se její zpěv a hraní líbí proto ji rádi vídají a slyší... je to jen na vkusu, ale nikdo tu nemá právo soudit, jak hraje nebo zpívá ani ty! Takže to znamená že slávu a to, že je hvězda si taky zasloužila za to, co umí:)dokonce ani není pravda, že jí táta pomáhal do castingů, o roli hannah montana se ucházela 2 roky, až potom ji dostala, takže jí nic do klína nespadlo *3*
  • vashley

Miley is best!

Miley je nejlepší a Selena na ní rozhodně nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *10* *10* *10* *10* *10*
    SICE SELENA JE TAKY BEZVA ALE TEĎ MÁM RADŠI ZASE MILEY *1* *1* *14* *14* *14*
  • Miley versus Selena

Myslím si, že srovnávání Seleny a Miley je naprosto nesmyslné,každá má úspěch, tak proč by ještě k tomu měly bojovat o to, kdo je lepší? Není ani třeba někoho přemlouvat, najdou se fanoušci Seleny i Miley.... *3*
    • dianna114

Re: Miley versus Selena

V tom případě já fandím víc Seleně,než Miley.... *14* Taky mi přijde hezčí Selena,Miley je taková divná....
  • Miley versus Selena

Taky si myslím, že je nejde srovnávat, nechápu, že tady někdo může napsat že jsou si kvit, vždyť každá z nich je jedinečná bytost, nemůžou být stejné, každý má rád někoho jiného, s tím už se musíme smířit, ale tady jsme v diskuzi o Miley.... *3* To, že někoho máme víc rádi neznemená, že je lepší:)
    • destiny-hope.cyrus

napsala sem že sou si kvit ptz jedna je dobra vic v herectví a ta druhá ve zpívání jedna je slabsi ve zpívání a druhá v herectví.....nemyslim to tak ze by byla hannah monatana cili miley spatná ve hrani ae prece jenom kde vsude hraje?? ja mam radsi miley ae selena mi nevadi....to je celý... *9* nemyslela sem to zle!
      • Re: Re: Miley versus Selena

Jasně, vím, že si to myslela dobře, ale nejde o to, že Selena hraje více, ale jde o kvalitu, a Miley hraje Hannah fakt dobře, vcítila se do toho, možná by hrála ve více seriálech ,ale jak může? Vždyť toho má hodně, koncerty i natáčení Hannah...
    • pavlusqa

JJ já vím že to nejde srovnávat *4* však jsem taky napsala že každá je dobrá vnečem a každá je taky uplne jina *1* Miley je slavnejší *14* A Selenu hodne lidí nemá rádo a Miley milujou *1* A stejnak se spolu srovnavají *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit