-
nechte toho!!!!§
uz mam pokrk srovnávání miley se selenou a s ostatníma...každej má svuj názor a a určitě ho nezmění jen tak ne???? co si dokazujete tim ze napisete ze je lepsi nez selena??? jako já osobne mam radsi miley ae urcite to vsude neroztrubuju jako ze je 100% lepsi nebo horší no tak proberte se už??? kazdej ma svuj nazor at je spatnej ci ne....a kazdej ten svuj zná! tak uz nepiste takovýhle veci ne?!?" *13* -
-
Re: nechte toho!!!!§
JJ ja vím kazdej ma rad nekoho *4* Však ríkam každej je na neco dobrej Miley je skvelá a Selena taky *14* *14* Ae Nick je nejlepší *14* *14* *14* zhe? *1*
-
-
Miley
vona je nejlepsi mucq *14* nwm proc na ni nadavate vy debilove se proberte!!! *13* jo je mnohem lepsi nez selena tak tahnete...! *16* -
-
Re: Miley
Hej videli ste vubec nejakej porádnej film od Seleny? *1* Ne co. V HM hrala pidi roli mrchy a hned ji odsuzujete. Mozná Miley zpívá líp,ale Selena hraje o 100% líp než Miley.Miley hrala jen v HM. A Selena za kračí dobu stihla natočit daleko víc filmu *1* *1* A její zpívání taky není špatny *14* . Miley je skvelá zpevačka *14* Selena je lepší herečka *14* *14* Muj nazor *3* Ríkejte si co chcete *4* *1* -
-
Re: Re: Miley
Selanu moc neznám§ Je asi pravda že za kratší dobu stihla natočit více filmů, ale asi né takových trháků jako je Hannah Montana! Né snad? -
-
Re: Re: Re: Miley
Tj fakt ae seriál Wizards of Waverly Place se knám za chvili dostane a to je seriál od tvurci HM takže myslím zhe to bude taky trhák a tam hraje Selena hlavní roli *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Miley
nejvice zboznuju miley , ale selena se mi libi ve WofWP , Princess PP a podobne :-* :D:D <3
-
-
Re: Re: Re: Miley
no tak samozdrejme za je hannah montana trhák jak tady tak v americe i jinde ae selena ma trhaky který letej v americe...treba wizards of veverly place nebo jak se to pise ne tootally new year nebo another cinderella story a jiný...miley hrala sice jenom v hannah ae zato ma vice uspechu ve zpivani kdezto selena v hrani takže sou si kvit jeste nejaký otázky?!!!?!! *1*
-
-
-
-
:-*
Miley *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
nejlepšííííííííííííí
Miley cyrus je nejlepšííííííííííííí -
-
Re: nejlepšííííííííííííí
máš pravdu je nejlepší zpěvačka a herečka hannah hannah hannah je nejlepšííí *3* *3* *14*
-
-
je nejlepší
miley cyrus je nejlepší zpěvačka aji herečka *14* *14* -
Miley Cyrus..
Smyslem diskuze není přemlouvat někoho,aby měl Miley rád, každý má právo na svůj názor to je samozřejmostí,ale je rozdíl mezi podáváním názoru a pomlouváním, není slušné házet špínu na někoho, koho ani neznáte, já si občas poslechnu její písničky, sem tam stihnu i Hannah Montana a nikdy mě nezklamala, tak proč bych měla někomu věřit, že je nafoukaná? Odkud to víte? Jsou lidé, kteří to o ní říkají a takové názory pak prodají bulváru, ale jednoduše tito lidé jí závidí! Zamyslete se nad tím.... *5* -
-
Re: Miley Cyrus..
A jak víš ty že není namyšlená? Zamysli se.... A to že je prý křesťanka mě vážně rozesmívá *1* *1* -
-
Re: Re: Miley Cyrus..
Vidíš? A zase tu jde o to. že je PRÝ křesťanka. Tohle je ale pravda, když byla soukromá reportáž o jejím životě, chodila tams tátou do kostela, oni to mají jako zvyk, křesťanka opravdu je... *3*
-
-
-
LOL:-P
Jak ji můžete posuzovat jaká je,když jí přitom ani neznate osobne.Jo a vzhled holky obyčejná závist.A jinak Miley 4evr *13* *14* *14* -
Proboha
Hele lidi vyste se zblaznily nebo co proč tu vubec rešite jaka je a hadate se? Kazdej si na ni udelá nazor a hadky nic nevyreší *13* *13* -
Miley Ray Cyrus
Je to jednoducho fajn baba a kazdy by sa snou chcel kamosit! *4* -
-
Re: Miley Ray Cyrus
no ja po tom urcite netuzim... -
-
Re: Re: Miley Ray Cyrus
Nikdo se tě na nic neptal! *16*
-
-
-
Miley Cyrus
Je tu mnoho inteligentů, kteří tu komentují její vzhled, že?
Ona za to asi nemůže panebože, nikdo není bez chyby, ale jsou takoví, kteří si myslí že jsou dokonalí co? Nechte ji být jak můžete vědět že to je Kr*va, p**a a další věci? Jo a to s Nickem Jonasem,ani nemůžete vědět co se mezi nimi stalo, jste fakt směšní, vždycky je vina na obou stranách, jo a někdy jste fakt směšní, vy fakt věříte, co se píše v těch bulvárních plátcích, nebo v Bravu? Jasně, taky si to přečtu, zasměju se ale pustím to z hlavy, určitě nějaký úlety měla, ale to nejsou důvody ji takhle odsuzovat nás nemá zajímat její soukromí, ale to co nám může dát, a ona nám to dává, svůj jedinečný mediální talent, jak zpíváním, tak hraním, tak tady neřešte, jaká je, ale jak se vám líbí její zpěv nebo hraní protože to jako jediné můžete POSUZOVAT! *16* -
-
Re: Miley Cyrus
Jo máš pravdu mně se jak hraje aji jak zpívá moc líbí *3* *3* *3*
-