-
katulka363
Ona uzasna miluju jii LOVE *1* *14* -
miley je nejlepší
Miley je prostě dobrá mám taky její cédéčka myslím že mám všechny na silvestra v usa bylo super a ji s ní já vím že mně nikdo nevěří že jsem tam byla ale byla jsem tam aji ona *3* *3* *3* -
-
Re: miley je nejlepší
tomu ver ze ti nikto neveri!!! zrazu s nou kazdy bol! nebudte traaaaaaaapny
-
-
nejlepší
*3* miley je má nejoblíbenější zpěvačka a mám její cd *4*
kdo má zájem si ho koupit můžu ho jen doporučit jsou tam vážně báječný písničky *4* *1* *1* *1* -
-
Re: nejlepší
ja mam taky jeji cd a nelibi se mi...krome fly on the wall...jinak nic moc
-
-
Miley
miley je ta nejlepší herečka a zpěvačka!!! *3* *14* *4* *4* -
...
hej vr...seš v pohodě...kolik ti vlastně je??;) -
-
Re: ...
31 už nedávno -
-
Re: Re: ...
no já si myslim...protože seš trošku někde jinde než 99% těch lidí co sem lezou
-
-
Re: ...
to se ptáš mně? *4* -
-
Re: Re: ...
kdybych se tě ptala tak nenapíšu vr
-
-
-
Miley, miley
No opravdu za to jméno nemůže a fakt nemůžu z takových, kteří říkají, že je nafrněná, protože má takové jméno,nechte ji už na pokoji jo a někdo tu napsal, že chce vědět alespoň 5 důvodů, proč ji mít rád a co takhle 5 důvodů proč ji nesnášet?A do žádnejch konkurzů ji nikdo netlačil, jo a bohatá je díky tomu, jak se prosadila( bylo jen její rozhodnutí se přihlásit do konkurzu a dozajisté tam nehrálo důležitou roli její jméno, ale povaha) a v mnoha castinzích dokonce neuspěla,vyrůstala na farmě v Tenesse,písničky jí nepíše producent, ale píše si je sama táta jí jen pomáhá,pravidelně přispívá na různé nemoci, dokonce měla koncert, jehož výtěžek šel na rakovinu, sama trpí nemocí, která je podobná cukrovce a život neměla lehký jako peříčko.Nepíšu to proto, že jí obdivuju, z takových pubertálních výlevů sem vyrostla, ale myslím, že by si zasloužila podporu ve své slibně rozjeté kariéře, já jí držím palce! *3* -
-
Re: Miley, miley
Jakou má nemoc? -
-
Re: Re: Miley, miley
trpí hypoglykémií *9* -
-
Re: Re: Re: Miley, miley
Já to mám taky a nízký tlak ale to má hodně mladých holek. Když normalně jí tak ji nic není. -
-
Re: Re: Re: Re: Miley, miley
Teda alspoň by nemělo... -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Miley, miley
Jo, já mám taky nízkej tlak, ale ona s tím měla prý nějaký komplikace.. no *7*
-
-
-
-
-
-
zase to její jméno...
jo a že za to jméno nemůže. To už je fakt všechno *1* -
destiny hope cyrus
sry, že sem to omylem poslala 2x, eště sem chtěla říct, že chudák dostala od rodiču jméno Destiny Hope Cyrus(Osud Naděje Cyrusová)-ale fakt bych se osud naděje jmenovat nechtěla. To je všechno, každej má svuj názor, každej ho má jinej, tak se tu za to nevražděte *15* -
Miley!
Rozhodně to není rozmazlenej jedináček, protože má 5 sourozenců a vším co zatím dokázala se musela težce prorazit! *3* -
Zase Miley
Ano, na povrch vyplavala i její slabá stránka, ovšem kdo ji nemá, nikdo není perfektní a já to o ní také netvrdím, ale vadí mi akorát to, že ji tu pomlouváte a diskutujete o věcech, do kterých vám vůbec nic není, no? jak třeba můžete vědět jestli je nafrněná? ( někteří říkají že ze seriálu, asi jim nedošlo, že to je vymyšlené že? *7* ) Vyšly názory od lidí, kteří ji znají, přečtěte si je, Miley má spoustu přátel, chodila s mnoha kluky, miliony fanoušků ji obdivují a je všem sympatická a rozhodně nevím, čím si takovéto názory zasloužila!!!! *5* -
-
Re: Zase Miley
Na to, kolik jí je let, toho dokázala více, než spousty zpěvaček, které znám. *5*
-