Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley...

Jo jasně, přiznávám je to diskuze, ale musím říct, že jí tu nikdo do zadku neleze,...ona neumí česky, aby si to přečetla, ale kdyby uměla asi by se jí to nelíbilo!Jo a fakt některý z vás jsou děsně trapný, je to prostě normální holka, která dobře zpívá a hraje a neříkejte že je rozmazlená a nafrněná, když ji neznáte, to se přece nedá odvodit z toho, že někde prohodí pár slov, panebože!!LIDI vzpamatujte se, už mě to nebaví... *3*
    • Re: Miley...

jo máš pravdu *1*
  • Je to koza

Miley je nafrněná hvězdička a vůbec na to nemá!! *10*
    • Re: Je to koza

a co seš ty??to co o ní píšeš seš jedině ty
    • Re: Je to koza

Hm.. závist *16*
      • kistynkaa

nechápu

nepochopim příspěvky typu kde píšete,že jí závidíme jenom proto,že ji nemáme rádi..co to je za logiku??! *15* nvm co bych jí tak měla závidět...ty její obrovský zuby?? tak to určo *15* *9*
    • castelymy

Re: Je to koza

uplne souhlasim!
  • iloveeemiley

ok

mas pravdu *14* rivalita mezi fans miley a sel je hodne velka hlavne v USA *15* *15* miley jich ma ale o hodne vic *1* mam rad obe dve ale s miley je vestsi curina a umi lip zpivat *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* miluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuji
    te lasko miley *14*
    • pavlusqa

Re: ok

jj tj fakt ae stejnak ja mam radeji Selenu *1* *14* *14*
  • potomci slavných

Jak se tady rozčilujete na ty osobnosti,že by bez svých slavný ch příbuzných nic nedokázali,to prostě už tak často bývá,že potomci slavných zpěváků,herců a sportovců bývají rovněž slavnými zpěváky,herci a sportovci,asi jim to trochu pomůže v kariéře,ale pokud by se tomu oboru sami nechtěli věnovat,tak by klidně mohli dělat něco jiného,takže bez vlastního přičinění by se k té slávě jen tak nedopracovali
  • dennyska

?

já vás fakt nechápu proč chodíte na stránky hvězd který nesnášíte a pak tady píšete jak sou děsný tohle je přece pro jejich fanoušky!!!A navíc Miley je úžasná herečka i zpěvačka je jí tepr 16 a už nazpívala nákejch 50 písniček a role hannah montaně jí perfektně sedne..jestli máte rádi třeba selenu gomez tk vám určitě tky vadí když oní někdo něco píše tk proč to dělat ostatnim *7*
  • Miley..

Jo a NÁHODOU je dost hezká, vždyť se na ni podívej, je hezká tím jak je milá a jedinečná, ale ty zřejmě ne, protože tu jen sprostě pomlouváš!!Styď se,, fakt s ní se ty absolutně nemůžeš srovnávat,, a já ji obhájím, protože věřím v to, že ona by tebe tak nepomluvila!
  • Miley

Jste ubohý, fakt, neumíte ocenit nikoho, místo abyste jí podpořili tak jí tu pomlouváte, představte si, že by tu někdo založil vaši stránku a všichni říkali, že nic neumíte, a jste hnusný, pěkně trapný, vůbec není nafrněná, její nejlepší kámoška, je úplně nenápadná, během koncertů, si povídá s malýma dětma, na autogramiádách, které pořáda se snaží, aby se na všechny dostalo, dokonce je objímá, je fakt skvělá, myslím, že hraje dobře, a zpívá ještě líp, má fakt skvělej styl, spíš byste měli dát najevo, co na ní máte rádi... *5*
  • castelymy

MILEY JE FUUUUJ

Tak napriklad ja Miley NEZNASAM! To je to najtrapnejsie dievca ake poznam, ked hovori ma uplne otransy hlas a nazivo som pozerala videa ako spieva, NEVIE SPIEVAT! jej pesnicky su uplne o nicom, pretoze mam cely album ( okrem see you again a fly on the wall su o nicom dalsie ) Hannah Montana som videla 5 minut a je to UBOHE! ona sa tym iba ponizuje! jej hlasky ktore v rozhovorch hovori su TRAPNE...raz povedala ze sex chce mat po svadbe ( co pochybujem ) a potom povedala ze sa nechce vydavat lebo nevie ako by sa dokazala delit o kupelnu!!! dost trapne...ona nie je taka super ako vsetci hovorite...preboha zobudte sa...ani pekna vobec nie je!..a jej zuby vyzeraju desne :D a jej vlasy hnede kucerave...no dost zle...proste ja ju NEZNASAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAM fuuuuuuuuuuuj
    • Re: MILEY JE FUUUUJ

Tsss, ty tu hodnotíš její vlasy? a její zuby? že sou děsné? je vidět že tohle může napsat jen někdo s opravdu malým IQ! tak se vzpamatuj podívej se na sebe schválně pošli fotku a určitě NEJSI TAKY BEZ CHYBY TAK JE NEHLEDEJ NA OSTATNÍCH!!
      Nikdo tu není zvědavý na tvoje hodnocení, pstě napiš že se ti nelíbí a tečka *5* *16* Krávoo
      • Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

Kazdy ma chyby ale miley je moc mila a hlavne hodna holka. A kazdy ma jiny vkus na krasu. Ale tady se fakt pisou komplimenty a ne hnusny veci,nechapu jak to muzete rict kdyz ji ani neznate. I kdyz je troksu prastena *1* ale je to my kamoska tak je v pohode.
        • Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

Mě se spíš zdá že se přetvařuje proč by se na vás nesmála a nebyla milá když ji pak všichni lezete do zadku *1* *1*
          • Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

To není pravda nepřetvařuje se *16* *16* *16* *16* tak drž h...
          • Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

Hele já jí znám osobně a je moc dobrá moje teta zna billy ray cyruse a baví se spolu každy den moje teta bydlí v usa hned vedle nich ja ja k ni porad jezdím já jsem z bohaté rodiny tak si mužu dovolit jezdi o prázdninách za tetou ale když tam jsem tak zajdu i k emily osment jsou fakt dobré kámoški a umím i anglicky tak ju nepomlouvejte *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *5* *5* *5* *5* *5* *5*
            • Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

Ak maš e-mail na Miley Cyrus tak mi ho prosim pošli na můj e-mail

Tak se aspon tady nevitahuj. Ja ji znam taky a porad nerikam ze jsem straaasne bohaty a znaaam uplnneee vsechny a jsem uplneee nejjlepsi. Je to hnus. Miley je apson takova ze ze nedela rozdyly kdo jak je bihatej ale kdo jak se chova!

Jsi fakt trapná houby umíš anglicky ale jen dokazuješ že ji mají rádí jen ubohé malé holčičky ktere musí lhát abych si jich někdo všimnul a ony si mohly připadat důležité ale ve skutečném životě po nich neštěkne ani pes.....
            • castelymy

Re: Re: Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

no jooo jasne no to ti urcite verim ze sa s nou poznas jasneee ja sa poznam s britney spears vieees....boze deti nebudte trapne...

prosím nepomlouvejte ju
    • ivka888

Re: MILEY JE FUUUUJ

jestli se ti miley nelibi,tak tu oni nepis ne?abys ty sam/a nebyl/a nejaka...no vis co...tak se sklidni!!
      • castelymy

Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

ja si mozem vyjadrit svoj nazor kam chcem!

však si může pořídit víc koupelen,když povídáte,že je tak bohatá

hele radši se napřed podívej na sebe a pak pomlouvej,miley je totiž supééééééééééér
    • pavlusqa

Hej chapu te zhe ji nesnášíš ja ji taky moc nemusím ae svuj nazor si nechcej pro sebe myslím zhe timhle vsech ostatnich nazor nezmeníš *13* *7* Proste tohle je každyho vec taky bych tady mohla rozepisovat co je na ní desny a toho by bylo dost *1* ale radeji komentuju star co mam rada a nepisu zadny negativny komentare *1* Tenhle je mozna první *1* *7*

Pavlusqa máš pravdu tohle nemá cenu
        *1*
    • wojta_sek

ale tehle lidi jako ty co si to myslel je min nez tech co ji maj radi je to nej mlada americka zpevacka a herecka asi pro 100mil lidii minimalne

Je hnusná neumí zpívat a je strašně nafrněná. Je jak cvičená opice *10* *10* Měla by dělat to co umí!!Ale co vlastně umí???

a co umíš ty???určitě jseš trapná ještě že tě neznám trapko *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
        • castelymy

Re: Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

haha ty nebud trapna! ja neviem spievat, to priznavam! ale uz kebyze som slavna tak nerobim zo seba trapnu ako miley!!!! povedz mi aspion 5 dovodov, preco by som ju mala mat rada?!...

Nic *15* Souhlasím s castelymy *3*

Totální souhlas *15*
      • ivka888

Re: Re: MILEY JE FUUUUJ

nech toho
  • mno jasně

to já vim taky že hlas neni o penězích jenže ten její hlas neztojí za nic *15*
  • miley je fakt super

ja znam taky osobne ale Miley...je to v pohode holka a je mladsi nez ja a to se u takych hvezd stava velmi malo...je fakt super..
    • pavlusqa

Re: miley je fakt super

Další co ji zna osobne *1* Hej bych taky mohla rict zhe ji znam osobne ae ja nelžu *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit