-
caute já nevím jestli to tu už někdo sdílel ale zde
http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-5.html
můžete hlasovat pro miley, každých 15 minut jde dát nový hlas...:) -
Jsem muž *5*
-
-
ale víš že to je mi uplně u zadní části mýho těla!!! *16*
-
-
proč mi to dělá takovou radost ??? *15* chňa chňa chňa chu chůůůů :D pičurky *12*
-
-
To je demence. *15* Váš 101.letý divoký obojetník THE END.
-
ty si asi utekla z psychiny co ??!! chňa chňa chňa!!!! *16* *12*
-
-
Pardon ze přeju trochu opožděně, vše nej Miley, 4. místo je taky dobrý seš furt na vrcholu akorát nejsi první, ale je to lepší být čtvrtá než padesátá! *14* *14* *14* *14* *14*
-
Vim že trochu opožděně přeju, páč jsem se nedostala na počítač.. Vše nej Miley, je mi jedno jestli klesáš nebo ne, pořád Tě mám ráda *14* *14* *14* !!!!
-
Nechci se do vás navážet nebo vás nějak urážet.
Ale Milej neni zrovna můj šálek kávy.
Měla sem jí ráda ale už fakt ne.
A jestli jí má ráda/rád 20letá/letej holka/kluk tak mi to příde trochu mooooc. *7*
(Nechci jmenovat).
Tak mi to příde divný. *7*
A je pravda že teť všichni ujížděj na Stmívání a Saga atd.
A já sem jedna z nich. :)
Ale Miley neni to co bívala už trochu klesá. -
-
Neni VŮBEC divný že má někdo ve 20ti rád Miley *3* Když Hannu,tak to už trošku divný je...
-
-
ale furt Hannah hannah..... lidi ste na diskusi Miley Cyrus a jestli nechápete jaký je rozdíl mezi Miley a Hannou tak běžte někam! *16*
strašně mě vytáčí když někdo mluví o miley ale furt používá jméno "Hannah".. LIDI MILEY UKONČILA SMLOUVU S DISNEY PRO HANNAH MONTANU... to znamená že už s tím nemá nic společného!!!! *16* -
-
*3* máš pravdu.
-
-
nepodlejzej :p
-
-
nepodlejzám...souhlasím *7* *3* *16*
-
-
-
-
-
Mě se líbí Miley jaká je. A tady bude mít vždy své věrné fanoušky. *4* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
a co nám je do tvýho názoru že jí nemáš ráda hhmmm ??? tvým názorem nás nějak nezměníš a že ujíždíš na stmívání tak to je tvoje věc... nás to nezajímá.. *16* *8*
a proč ti to přijde trochu mooc jako ???!!! nejseš trošku padlá na hlavu sama holka... myslím že stmívání je spíš docela trapas... *8*
a co bývala miley prosímtě ??!! (jenom poznámka bývala s tvrdým Y)
ježiš vy byste pořád miley chtěli jako tu sladkou disney ebo co ??!! *12*
miley vůbec neklesá.. právě že je pořád navrcholu... miley je stále nejvíc placená teenage star.... a taky má čímdál tím víc fans a obzvláště těch starších a na straně mužské protože tím jak se obléká a její styl je prostě víc už ženský a ne nějak pubertáckej víš..!!! *16*
tak nám tady nenamlouvej něco o tom že miley není co bývala a že už trochu klesá... jedinej kdo klesá a už vlastně klesla jsi ty *3* *5* -
-
armenakosi jdi uz konecne nekam!!!!! kazdej muze projevit svuj nazor!! a mluv za sebe, treba to nekoho zajima. poprve s tebou souhlasim, stmivani je trapas, ale to je opet vec nazoru. a zdá se mi, ze opravdu klesá z prvních příček, ale čemu se vůbec divim *1*
-
Myslím,že tak trochu souhlasím s váma oběma.Ale jen slušně vyjádřila názor..
-
Tak teď souhlasim s armenakosem *3* .
-
-
-
Miley nám nějak klesá dolů lidičky ;)
-
-
a víš proč.. protože je ted v kinech Twilight saga: rozbřesk a všichni fanoušci kirsten a roberta pattinsona chodí na jejich stránky o stošest... proto... *16*
-
-
Hele, Twilight saga: Rozbřesk je pěknej film.. A všichni nechodí na jejich stránky (já tky ne)... Miley Cyrus je dobrá zpěvačka, jenom se každý člověk začne měnit..V pubertě začne mít rád jinou hudbu atd.. Tak to nesváděj na něco, co neni pravda.....
-
-
a jak to ty můžeš vědět že to není pravda ?? *6*
-
-
Hele, ty jseš rozmazlenej fracek, který si nepřizná, že má někdo jiný pravud...Ty tvíkomentáře nikoho nezajímaj!
-
-
já si můžu rejt do koho budu chtít zlato a tobě to může být víš kde... já taky projevu ten "názor" víš... vy máte názor (akorát že stojí za velký kulový vždycky) a já vám ho kriticky rozeberu... *1* *1*
-
přesně! ty jeho věčný komentáře a zaspamovaný stránky.....projevím názor, jemu se nelíbí a už do mě reje, a nejen do mě. zamysli se nad sebou armenakosi
-
co tady do mě hustíš jakýsi kecy ???
nvm: promin ale já fracek nejsem.. narozdíl od někoho... a s tím že nikoho mí komentáře nezajímaj bych si moc nevyskakoval.. protože to jaksi není pravda.. *1* -
jo souhlasím s tebou .armenakosi1:pravej fanoušek mileyny ma rad ani jeji setialy ikdyž už skončili a nevisilaji se v televizi ,takže to znamena že když nejseš fanoušek Hanny tak nejseš fanouček Miley *6*
-
-
-
-
njn...ale stejně, mně je i docela jedno, kde bude miley, já ji stále budu milovat :)
-
-
-
*14* *14* *14* *14*
-
Potěší, když má někdo stejně narozky a když je to někdo koho mam ráda. Jenže já jsem o rok starší :-)
-
V kolikati letech chodila Mils s Nickem Jonasem?
-
-
tak ve 13-15 :) Potkali se někdy v půlce roku 2006(to jí bylo 13)Rozešli se v prosinci 2007(takže to jí bylo 15) *3*
-
-
Děkuju
-
-