Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza
    Děcka asi mě za tohle sežerete, ale je mi to úplně jedno. Mám jen dotaz?! Co vám přijde natolik zázračnýho na tý vaší Hanně Montaně či jak se to píše? To nemáte vůbec žádný vkus? Však se to nedá koukat. Viděla jsem ze dvou různých dílů pár minut a stačilo. Taková trapárna. To má být vtipný? Asi potom chápu z čeho čerpáte všechnu tu drzost a odhodlání dovolit si tu na každýho. Zajímalo by mě kolik by se tu našlo takových co kdy viděli vůbec nějaký český filmy, seriály apod. Prostě KLASIKU. Jsem neskutečně ráda, že za mě,za mé dětství takovéhle chujoviny NEEXISTOVALY a že jsem vyrostla na pravém českém "bohatství" a tak krásných filmech, které máme, které jsou legerdárními a na které se nezapomene. Což se o Montaně říct nedá. Já vám to neberu, koukejte si na to, blbněte z toho, vaše věc. A je mi jasný, že se tady najde někdo takový kdo napíše"co nám to cpeš, nás to nezajímá apod". Názory na diskuze patří ne? Vážně mě jen zajímalo co na tom tolik žerete?! *2*
    • přesně tak terezo, já zkoušela koukat na jeden díl hanny montany protoze mi to kámoška doporučila. dokoukala jsem ho celej ale ani jednou jsem se nezasmála. pokračovat ani nemusím, protože mi mluvíš z duše, ale úplně. jen kdyby se na dysney channel vrátil starý dobrý mickey mouse nebo malá mořská víla a aby zrušili ty nesmysly typu sonny ve velkém světě, kouzelníci z wawerly nebo tu hvězdičku hannah montanu a mohla bych pokračovat. Hannah montana a miley cyrus? rozdíl je jen ve jménech, nevidím nic jiného v čem se liší *5*
      • armenakos1
        jooo ???!!!! tak si vem brýle!!!! *16*
        • myslíš ze pomuzou? ani dalekohledy by nepomohly :p
          • armenakos1
            tak tobě by nepomohlo nic.. to je pravda no.. *1*
            • to máš pravdu no, ono by se to nedalo poznat ani s nejvymakanějším hvězdářskym dalekohledem *5*
    • Andrejka10
      Hele terko, někoho HM baví (mě sice taky bavila ale už ne), a navíc HM už dávnon skončilaa miley už s tim nemá nic společnýho nazdar! *16*
    • hbdelfin
      je to tvůj názor, já ti ho neberu, každý má na tohle právo, ale jak už tady bylo řečeno-hannah montana a miley cyrus jsou něco jiného, sice je to jedna a ta samá holčina, to ano, ale jinak se chovají atd....prostě na miley je úžasné, že dokáže být sama sebou, a to i přes to, že ví, že ji za to lidi můžou nesnášet, to je jedna z mnoha věcí, co na ní obdivuji já, snad to stačí...
    • Promiň mi,ale správce stranek jako: Macaulay Culkin, 1001 Gece a Lunetik nám může *11*
      • Tereza
        Vám může co? Hale je mi to úplně jedno. Ten kdo správcem je se stará o ty fankluby který uzná za vhodný. Že tobě to nevoní, z toho já si do gatí neprdnu. Ještě něco?
    • armenakos1
      já ti odpovím na tvoji první otázku a na zbytek už díky tomu nemusím odpovídat....
      NÁM NEPŘIJDE NIC ZÁZRAČNÝHO NA HANNAH MONTANĚ..... ALE NĚCO ZÁZRAČNÝHO NA MILEY CYRUS!!! *5*

PS: myslím že tvoje dlouhá slohovka je bohužel uplně k ničemu.....
      • k ničemu? to můžeme o tvých komentářich říct taky. a zdá se, že tahle ''slohovka k ničemu'' je od inteligentního člověka, který má něco v hlavě
        • armenakos1
          promin ale pokud nevíš jaký je rozdíl mezi hannah montanou a miley cyrus tak to ty v hlavě nic nemáš! *12* *16*
          • no jasne, kvuli tomu, ze nevim rozdil mezi hanou a miley tak uz jsem za de*ila??? no promin, ale ja se zabejvam zajimavejsima vecma nez zkoumat rozdily techto dvou ''rozdílných'' osob
            • armenakos1
              ale miley se neproslavuje jenom tím že zpívá ale taky tím že pomahá různým humanitárním organizacím a zapojuje se do různých akcí.. *5*
            • umělkyně? delas si srandu? co ta v živote dokazala? zpivat muze kazdej blbec, jen jde o to, jestli se potka nejakyho typka ktery ho proslavi. nekdy se az divim, co muze byt slavný v dnesni dobe
            • armenakos1
              osoba je to stejná...akorát že hannah je seriálová postava a miley cyrus je skutečná umělkyně..!! *5*
      • Tereza
        Áno, od nikoho jinýho jsem tu odpověd' ani nečekala. Nebud' hned tak agresivní, já se jen slušně ptám co na tom tak úžasnýho vidíte. Na Haně Montaně nic? Áha a já měla za to, že tam vaše Miley má jednu z hlavních rolí, z těch rolí která jí nejvíc snad "proslavila". Myslím, že to k ničemu není, záleží na tom jak se vy k tomu umíte postavit. Neumíte, neumíte o tom diskutovat a mormalně se bavit. A ano děcka opravdu jste, nechápu co se ti na tom nezdá.
        • Souhlasím proč se radši nedíváte na Ordinaci atd. Hannah Montana alias Miley Cyrus je strašně trapná.Chová se jako 13 holka, protože je prodtě pro mimina. *4*
          • armenakos1
            ubohej komentář *1* a navíc nevím o tom že by se miley cyrus chovala jako 13letá holka... to seš trošku mimo mísu... *16*
        • armenakos1
          jo protože nikdo sem nechodí tak často... já se tu vždycky tak jednou za den aspon podívám co se tu děje.. *7* já ale nejsem vůbec agresivní jenom proto že dám tohohle smajlíka "*16*" tak to neznamená hned agresivitu.. holka... *15*
          a ano proslavila se hannah montanou ale pro nás fanoušky je hannah už tabu... kdyby ses zeptala třeba před dvěma rokama tak bych ti na to možná odpověděl... ale ted ti k tomu nemám co říct protože pro mě je hannah minulost a myslím že ani kdybych se nepodíval na hannah tak bych o miley stejně věděl... *6* a k tomu jak si předtím psala že si viděla dva různé díly a pár minut ti stačilo... tak co je o tom ??? hannah má 4 série a jenom proto že si viděl dva různé díly tak to je jasný že tě to prostě nebaví.. ono jde taky u seriálů o to sledovat to od začátku a vědět o čem to je.. a jak se ty různé postavy chovají... popř. můj brácha (kterej se starší než já)..se kdysi díval na jeden díl se mnou (ikdyž předtím měl kecy typu... jéžiš hannah montana) ale zasmál se když třeba rico měl ty svoje kecy atd... takže nvm co nám tady nakecáváš.. *7* *8*
          hannah je prostě minulostí a miley je pro mě současnost... takže ti nebudu odpovídat co je tak úžasnýho na hannah... *12*
          • umělkyně? delas si srandu? co ta v živote dokazala? zpivat muze kazdej blbec, jen jde o to, jestli se potka nejakyho typka ktery ho proslavi. nekdy se az divim, co muze byt slavný v dnesni dobe.
          • Tereza
            Jestli Miley Cyrus nebo Hanna Montana je úplně jedno. Co se každýmu vybaví, když na všech věcech vidí Hannu Montanu? Je to jedna a tatáž osoba, tak s Miley bude mít dost společnýho. A když to ještě pořád vysílaji tak to asi takový "tabu" zatím nebude. Vám to vtipný přijde, mě ne. Asi jste potom dost omezený, když vám tenhle druh seriálu přijde vtipný. Ale neberu vám to.
            • armenakos1
              ty se neptáš... ty už prostě uhodíš hřebíkem na hlavičku a čekáš že my odpovíme s klidem a mírem... *11*
            • Tereza
              Není to jedno? A proč teda natolik je Myley s touhle rolí spojována? Mě se většinou vybaví právě takhle herečka ( čím to?, že by byla všade na těch věcech v vidění?) Nevyhledávám vůbec nic. Jen tady je problém, že se tu člověk nemůže vůbec na nic zeptat.
            • Raspberry
              Ne, není to jedno.....když na všech věcech vidím Hannu Montanu tak se mi vybaví Hannah Montana . Miley Cyrus je úplně někdo jiný!!!!!!! Myslím, že tě ani nezajímá náš názor na Hannah, ty prostě jen vyhledáváš konflikty. Jinak to už armenakos1 vystihl dost jasně a výstižně . *3*
          • armenakos1
            a pokud vím tak hannah montana jako fiktivní seriálová a filmová postava má svoji stránku na osobnosti.. takže popřípadě obracej svý k ničemu dotazy tam.. *3*
            • Tereza
              Tomáš si, prosím tě než tu začneš zase něco hlásat - přečti si znovu můj uplně první vzkaz co jsem tady napsala a ve kterém jsem měla DOTAZ ohledně Miley Cyrus. V klidu a míru se odpovědět dá, ale ještě to tak umět! *3* Tak zdar a nepiš tu nesmysli.
      • armenakos1
        a ještě jedna věc... tím že jsi nás hned v prvním slově oslovila "děcka" tak tím sis to projela na celé čáře "holka"! *12*
  • chci se opravit
    *Miley :D *15*
  • sorry za pravopis ve tme nic nevidím
  • duffik
    je vidět že Milyně hodně pomáhá make-up viz poslední fotka str. 51
    • Bez make upu jsou všichni šeredni a Milay neni vyjímkou, jen vytváři iluzi krási. Ale nechci uražet ty, kterým se tatu iluze líbi a považiji ji za skotečnost :(
      • Jang plně s tebou souhlasím..armenakos aby si se z tý Miley nepos*al *7*
      • hbdelfin
        jenže člověk může mít krásnou pleť i bez make-upu, stačí, když si na sebe budeš vždy dávat nějaké ty krémy nebo mastičky a takovéhle věcičky a fakt to pomáhá(já s tím tedy nějak moc zkušeností nemám, ale třeba miley to podle mě dělá) :D vždyť to píše i v té své knížce :D
    • armenakos1
      právě že vůbec... miley je hezká i bez make-upu... narozdíl od jiných celebrit.. *6*
  • Miley je velmi hezká dobrotivá a má taky moc hezké písničky. Na to že jí je 18 je velmi hezká a dobrá..Myslím že i jako Hannah působí dobře *2*
  • Smileyy
    Miley je super *7*
  • AHojte lidí ;)
    Byli byste tak hodní a koukli se na tuto stránku? : http://diaryofmisslizzie.blog.cz ... Děkuju ♥ *3*
  • hello miley love ju
  • čááááu... omlouvám se za mou VEEEELKOUUU nepřítomnost! jak se tu daří?
  • terka220399
    Prosím dejte mi bod tady : http://vanocni.datart.cz/tereza-nyklova-si-preje-tablet-apple/
    Moc o to stojím děkuji!!!
    *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit