Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jamila
    Ahoj *3* ... Tak co jak se máte fanoušci Miley??? .... Páni příjde mi to že už jsem tady nebyla snad půl roku *7* .... Ale chybělo mi to *3* ..... Ale co ty hateri zase otravujou? *10* *16* ... nebaví mě to číst *16* .... Ale jinak koukám pořád stejný tváře *2*
  • Ahooj :) Ráda bych Vás pozvala na náš blog > www.mileycyrus.blog.cz. Právě tam sice probíhá rekonstrukce, ale i tak budeme rády na každou návštěvu:) Děkujeme *4*
  • romajan3 a to fakt tak to som nevedela *8*
    • armenakos1
      jestli myslí na nose.. tak jo má.. *7*
      • Jak to mislíš s tím nosem???????Ani nevím pač mi je sedm let... *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*
      • kajuska4
        ano i já mám :D jsme jak dvojčátka :D
        • Andrejka10
          Já mám piercing na nose a v břiše *3*
  • armenakos1
    Zdravím všechny fanoušky Miley *3* *2*
    Tak co jak jste si užili Vánoce ?? A dostali jste hodně dárečků ??!
    *3* *4* chtěl jsem tu na diskusi napsat dřív ale neměl jsem moc času (návštěvy u příbuzných a tak... znáte to *2*)
    • Andrejka10
      no ale jo ušly *3*
      • kajuska4
        byly asi nejlepší :P* hodně darků :D
  • *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*
    • kajuska4
      pěkné smajly :PP*
  • devilishsmile
    A chci se jestě zeptat jak je to s tím LOL?? Kdy to bude..a myslíte že bude LOL nebo So undercover v kinech čr?? Mimochodem jestli se to už probírali dlouho jsem tu nebyla;):D
    • Ano,já jsem to zkoušela,a tak to vřele můžu doporučiti.... *4* *4* *4* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *2* *2* *2* *1* *1* *1* *1* *1* sice jsem se v tom trošku nevyznala,ale pak jsem to našla *16* *16* *16* *16* Znáte to... *5* *5* *5* *5* *5* Tak to mí přeci každý,že to musí napřed najít.. *12* *12* *12* *16* *16* *16* *16*
      • armenakos1
        co to meleš prosímtě ????? *1* *1* *1* *1* *12* *12*
        • To kdo jako?Já?Já jen melu to že to jde.......................................................................................................................................................................................................Ale jestli mislíš mě,tak je mi to jedno.....
    • armenakos1
      tady je odpověď:
      http://iheartmiley.blog.cz/1112/lol-laughing-out-loud-in-trouble

ten článek je přeloženej z AJ. *3*
      • Ano,je to tak a vřele to funguje,a taky to můži jen doporučiti *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A však jsem to musila napřed najít. *10* *10* *10* *10* *10* *10* ale to se tu ani zlobiti nemusím,a však to tak má každí.. *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* To ty oči ani v sloup dávat nemusím,však Vy víte proč... *16* *16* *16
      • armenakos1
        změna: byly uveřejněny data pro premiéru LoL: pro ČR je to 9.březen 2012 *3* *14*
  • devilishsmile
    http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-5.html
    NECHCETE PODPOŘIT MILEY?? :D já to mám otevřené pořád a hlasuju každých 15minut když jsem na kompu :)
    A jinak když jsem četla tuhle stránku komentu..a rozklikla video(prý uječené) byla jsem strašně nadšená, že jednou i já jí uvidím naživo..snad v blízké době dorazí do čr..:D nebo si na ni za ty tři roky dojedu do anglie :D:D pokud tam zrovna bude..ale i když nemám doma lístek tak vím že na ní půjdu a totálně mega se těším :D:D i proste pres to ze nevím kde, nevím kdy:D:D vím že jednou to příjde:D a ted den bude muj den D..:D:D..
    nedávno jsem byla na Rihanně..super pocit, prvních 5vteřim kdy jsem jí viděla se mi chtělo brečet štěstím..:D pak nic moc jakože ten emocní pocit..ale až uvidím miley, která mě "doprovází" životem už pěkných myslím 5let to bude něco!!
    • jestli dorazí do čr (určitě bude krákat v Praze), dočasně se stěhuju někam hodně daleko
      • armenakos1
        už si vyjdi.. *2*
  • nejhorší je, že každý si myslí že má pravdu on sám. každý poslouchá nebo se kouká na něco jinýho, tak si ty názory neberte.
    můj názor třeba je, že miley neumí zpívat. no a co? tady je asi většina lidí co je fanouškem miley, ale najde se tu i pár lidí co jí nemusí. právě kvůli tomu tady spamujete hádkami. armenakosi1 hlavně ted nezačni do mě rejt, protože to je osobní názor jedince!!!!
    • jn *6* už se těším až tady bude ti do toho kecat *1* *1*
      • armenakos1
        *5*
        • nic víc nebude? :)
    • Tereza
      Lenny i na tebe dojde, neboj *2* *2* *3*
      • však já vím :D
  • asi proto že se mi libyli pridala jsem i novejší ale bohužel je tam nezveřejneli tak snad někdy příště jinak všem přeju krásny vánoce a bohatého ježiška
    • armenakos1
      njn ale víš co.. ty fotky tam třeba ve fotogalerii už být můžou.. někde o několik stránek dozadu.. lepší je tam přidávat fotky který tam nejsou ještě *3*
  • armenakos1
    otázka pro uživatele manuela2: proč si přidala do fotogalerie asi 2 roky starý fotky miley když tam ted byly nejnovějtší fotky... ???!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit