Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hbdelfin
    Trailer k LOL je konečně tady!!!! Vypadá to fakt luxusně, tak už se strašně moc těším *14* *14* http://www.youtube.com/watch?v=OAgh03R1fJA&feature=youtu.be *14* *14* *14* *14*
    • Andrejka10
      Super!! *14* *14*
  • Armenakosi, nemáš dneska narozeniny? :D Tak všechno nejlepší a ať se mnou pořád tak pěkně hádáš:))) Baví mě si vyměňovat názory :D
    • Andrejka10
      tak jestli máš armenakosi narozky, tak všechno nejlepší. *3* *3* *3*
      • armenakos1
        tak díky no *3*
        • armenakosi líbíš se mi a chtěla bych tě
          • Andrejka10
            a ještě k tomu chodí takzvaně s miley cyrus...!! *3* *15* *2* *1* *5* *4*
            • hbdelfin
              no, armenakosi...ale mě můžeš, já tě budu naprosto chápat... *1* *1* *1*
            • armenakos1
              hbdelfin... nemůžu vám říct jak to popravdě je no *1*
            • hbdelfin
              né, vy už jste se rozešli? ale no tak *1* *1* *1*
            • Andrejka10
              aha *15* *15* *15*
            • armenakos1
              takzvaně ??? *1* navíc už jsme se s miley rozešli *1* *1* *1* *1*
          • Andrejka10
            terka: četla jsem si starší diskuzi a armenakos už má 2 obdivovatelky, ale někdy mi připadá, že si z něj chcete jen vystřelit, pro mně je to teda dost ubohé! *16* *16* *16* ale já při tom vyprskla smíchy (bez urážky), ale to má snad Tomáš umírat radostí?, (může) ještě kdyby zjistil tvoje telefoní číslo, vy byste se setkali a začalo by TO? A pak se vezmete a budete mít děti?? No promiň, ale neznáš ho ani ještě.. *1* *4* *5* *3*
            • *2* *1* *15* *2* *1* *15* *2* *1* *15* *2* *1*
            • armenakos1
              hej co to je jako ????: *1*
            • mluvil tady snad někdo o tom že bych si ho chtěla vzít?:D:D ae v jednom máš pravdu neznám ho no:D
            • armenakos1
              *15*
    • armenakos1
      zaskočilo mě jak to víš.. no mám no... *15* *15* mě to nebaví se hádat ale mám svoje názory *1*
  • Čauuky! :) Hlasujte tady pro MILEY: http://www.the-top-tens.com/lists/singers-perform-london-olympics-opening-ceremonies.asp .. jedná se o to aby zpívala v Londýně.. ! *14* Udělejme to pro Miley, je to její sen! *3* Hlasovat můžete víckrát..(doufám že víte jak):)
    • Ale olympiáda se otevírá lidma z té země, takže tady budou zpívat Angličané... logicky
  • Nevíte, s kým teď Miley chodí? Nebo teď nechodí s nikým? Dík za odpověď. *3*
    • Andrejka10
      Chodí s Liamem Hemsworthem, Který je taky herec. Hráli spolu v THE LAST SONG. *3* *3* *3*
    • hbdelfin
      chodí s australským hercem Liamem Hemsworthem :)
      • Ale někde psali, že se rozešli. To byl kec, nebo se dali zase dohromady?
        • No to tak moc přesně nevím Andrejko10.Taky jsem někde četla,že se Miley zase rozešla.Ale vím že to psali a rytmus života.Ale taky to možná psali v Aha.Miley s Lianem.Když vidím jméno Lian,tak Ti jen chci říst,žejak si napsala jméno Lianem,tak jsi tam napsala,místo Lianem,Liamem.Nevím jestli Ti to uklouzlo,nebo se tak jmenuje????????????????????????????????????????????????????Já se v těch jménech moc nevyznám..... *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
          • Andrejka10
            ale lucinečko, kolik ti je? V aha! to rozhodně nepíšou a v rytmusovi nebo tak něco to napsat nemohli, protože já už xx viděla tu reklamu a samý bláboly o ČESKÝCH CELEBRITÁCH!!!! Miley je američanka, a navíc Mileyin kluk se JMENUJE LIAM!!!!!! NE LIAN!!!!!! *16* *5* *6* Jo a souhlas s Armenakosem!
            • Ano,prominte mi to *9* *9* *9* Já vím jsem blbec ale neumím vůbec anglicky.Je mi to líto tak tady píšu opravu.Je mi sedm let.Ano.Uznávám svou chybu.Je to Liam a Lian.Neumím asi nic *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* Omlouvám se ti armenakos1 ají tobě andrejko10.Děkuji a doufám že tu omluvu příjmete.Těším se příště.(ale netěším se na špatné komentáře o mě *13* *13* *13* *13* *13*)
          • Andrejka10
            Umíš vůbec reagovat na správný příspěvek Lucinečko? *3*
            • hela nemáš nivou fotku seleny G.???
          • armenakos1
            za prvé nevím co ti nesedí na tom co andrejka napsala ??.. ta tvá fráze "no tak to moc přesně nevím Andrejko10"...
            za druhé: jenom proto že to píšou v nějaký blbím českým rytmusu nebo aha to nemusí být pravda... protože je to bulvár...
            a za třetí: jmenuje se Liam... ne Lian.. *12*
  • hm, já vím že dělá charitu, ale to dělá polovina celebrit třeba i Perry, Lovato nebo třeba Selena a k tomu ještě dokážou točit filmy a zpívat. Dospěla? promiň ale když vidím některý fotky jako například http://www.imagebam.com/image/997488155012479, http://www.imagebam.com/image/f4548c156356921, http://www.imagebam.com/image/8f079a162337164 nebo ty z Havaje tak mi přijde že zestárla aspoň o 5 let ne-li o víc. nebo jak začala kouřit? kdo jí to vůbec naučil, neříkala náhodou že kouřit NIKDY nebude? to je teda divný nevím co si tím dokazuje
    • hbdelfin
      jenže miley se charitě věnuje i tak, že je schopná letět pomáhat přímo do určité destinace, dále se miley zúčastnila různých charitativních akcí, ale demi se selenou ne...no, právěže zestárla o pět let...už jí není 14, je jí 19! poslední díl hannah montany natočila v 17 letech, je jasné, že za ty dva roky se změnila a dospěla, pokud je ti méně než 18-20, tak se neboj, čeká tě to taky *15* *15* podívej se na fotky dalších celebrit, například beyoncé, britney spears atd., také se změnily a že kouří? bohužel miley je v tom věku, kdy to musí zkusit a bohužel je sledovaná médiy, což to dělá horší, ano, člověk může říct, že něco nebude dělat, ale nakonec může klidně změnit názor a miley má kolem sebe hodně lidí, co kouří, pak je těžké nezačít taky...a navíc, jak tady už bylo napsáno, snad každý to někdy zkusil nebo aspoň to chtěl zkusit, navíc znám hodně lidí, třeba několik mých spolužáků, co kouří a je jim třeba jen 14-15, je to strašná závislost, ale co s tím naděláme? navíc miley ale uvedla, že chce přestat kouřit, ale bude to těžké, protože má kolem sebe hodně kuřáků, ale bude se snažit...
      • Ano.Já vím že se Miley věnuje charitě,ale taky se věnuje spívání.To je snad samozřejmé.Nejen že spívá,ale taky dojíždí za Selenou .Ti koukáte že????Já to vím od pěti let.No to taky vím že je schopná letět až do Ameryky,Anglie,a taky do Sybyře.Stejně,je to hezké když Miley pomáhá.je to něco jako pmáhat dětem v dětském domově.Je to úplně stejné,ale je v tom přece jen nějaký rozdíl.V tom je rozdíl takoví že,v dětském domově mají co jíst a pít.Kdežto v Americe,Anglii a v Sybyře,nemají co jíst a pít.Ale je to tedy stejný rozdíl.Jo a taky dojíždí ze Demi.Je schopná pomoci všem dětem co umírají......Stejně s tebou musím souhlasit hbdelfin s tím,že má kolem sebe plno kuřáků..........Nechtěla bych bít Miley.Miley má sice dobré srdce,ale má kolem sebe plno kuřáků.................Ale Miley taky moc dobře spívá..Tak ahoj.Lucinečka
        • Andrejka10
          miley pomáhá charitě, to jo, ale za selenou a demi nedojíždí. A jak si napsala že bys nechtěla BÍT (být) MILEY, tak jsem si myslela, že jí nechceš mlátit Lucinečko, to tě jako ve škole neučili, že být je existovat a bít je zmlátit?!!?! *15* *15* *15* to jsi snad v 1. třídě nebo možná ještě ve školce nebo co??!! *3* ale oceňuju tě, že bráníš MC to jo. *5* *15*
          • jo to vím.....
        • armenakos1
          Lucinečko nic proti tomu co píšeš... zastáváš se miley..beru... ale kolik ti je prosímtě let ???.. že píšeš s takovýma chybama!!! *12*
          • No no no sorry *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7*
          • Andrejka10
            Psala, že jíje teprve sedm!!! *5* *3* *4*
      • Já chápu, že se věnuje charitě, ale nevím, nějak mě poslední rok neoslovila. Je mi 17 let, hodně jsem se změnila v patnácti, od té doby vlastně vůbec.... Britney? tu s Miley ani nesrovnávej, ona se změnila protože brala drogy a pila. Tak nemá slibovat že nikdy nebude kouřit, jak jí pak někdo má věřit že chce mít sex až po svatbě.. Nechci tu řešit její sexuální život, ale nejsem si jistá jestli je nebo není panna... Navíc mi přijde že se baví se špatnýma lidma například s Kelly Osbourne, nic sem protí ní neměla, ale jak se začala bavit s Miley přijde mi že ji začala kazit co třeba ta oslava narozenin? ta byla naprosto strašná
    • kajuska4
      No ... nechci nic říkat .. je to její věc s tím kouřením , každý to zkusil a i každý celebrita ... a náhodou Miley je furt krásná :-) *14* už to není taková holka , jako jste jí braly v Hanně montaně :-) Miley je už velká a život se mění *3* *14*
  • Raspberry
    Miley prý má duet se Shakirou. Písnička se jmenuje Love & Rock a měla by být vydána 14.února podle venezuelské E! Universal.Dokonce natočili VIDEOKLIP k této písničce.Výtěžek půjde pro děti,které trpí srdečními nemocemi.

*14* *14* *14* *4* *5* *15* *1*
    • kajuska4
      teď jsem zase četla že je to flám :( všichni z toho měli takovou radost
  • víte otom že selena gomez klesá dolů *15* *2* *1*
    • kajuska4
      to je super :-)) ale ikdyby Miley byla ůplně dole a třeba Selena nahoře nezáleží mně na tom :) *15* ale jinak super :)
  • Ahoj lidi, Miley byla na prvním místě tak rok v kuse ne? já vím,že když jsem se sem v roce 2009 byla podívat byla na prvním a loni ještě taky ne? je škoda že to klesá, mám jí ráda ale poslední dobou už není to co bývala,není to kvůli Can't be tamed to album se mi líbí, ale přijde mi,že už tak nepracuje jako dřív a docela zestárla v obličeji není divu že ji dohnala Selena, která asi hodně dře. Čistě můj názor
    • Bože *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* Jasně že byla!!!!!!!Není Ti to jedno nebo to nutně potřebuješ do školy na hodinu dějepisu???????????To mi není moc jasné.....Je to všem doufám jedno že postoupila a višvyhla se úúúúúúúúppppppppppplllllllnnnnnnněěěěěěěěěě nahoru toho žebříčku""" *11* *11* *11* *11* *11*
      • Andrejka10
        bolí mě oči s tvách smajlů :P
      • armenakos1
        Lucinečka: z těch tvejch příspěvků a neustálých smajlíku nevím ani prd... *15*
    • hbdelfin
      že nemaká? tak to sorry, ale podle mě poslední dobou docela maká, jasně, v roce 2011 nevydala žádné CD, žádný film, ale vyjela na turné a zúčastnila se několika charitativních akcí a prostě se více věnovala dobročinným účelům a to je jedno, ne? teďka ji čeká dost náročný rok, chystá novou hudbu, do kin půjdou její dva nové filmy...takže spíše teďka čerpala energii na tento rok...a že zestárla v obličeji? spíše jen dospěla, lidem se mění trochu rysy, když dospějí z puberty do dospělosti...
      • Nevím co Ti na to mám říct... *13* *13* *13* *13* *13* Ale taky si mislím že miley v celku maká.. *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3*
    • armenakos1
      ale co na tom záleží... kdyby osobnosti byli stránkou kde hlasujou fanoušci tak beru ale osobnosti a jejich pořadí funguje jenom na tom jak často na dané jméno lidé kliknou... miley že nepracuje jako dřív ??? *15* dovol mi se zasmát... právě že pracuje ještě víc než předtím... dělá pro charitativní akce atd.... *7*
  • tak se z toho treba po*erte ze jde cyrus dolu....
    • armenakos1
      například mě je to jedno takže sbohem.. *12*
      • ale to je ciste tvuj problem ze je ti to jedno brouku. ja se ti nebudu preci prizpusobovat
        • armenakos1
          a víš že mohla ??? kotě ??? *5*
          • armenakos1
            tím že jsi sem napsala tak už jo *15* *12*
            • armenakos1
              mě nikdo do gatí líst nemusí.. mě akorát mají tady "praví" fanoušci miley rádi za to že si nenechám házet na hlavu a stojím si za svými názory.. *5* *6*
            • hele armenakosi, ja se s tebou nebudu hadat. chovas se tady jak nejakej buh nebo cosi. myslis si snad, ze mas ty nej nazory a ze ti vsichni polezou do gati? no mozna par lidi jo.
          • mohla se ti prizpusobit? no promin, ale zas tak hluboko sem jeste neklesla. *7*
  • já by jsem možná několik lidí našla aby hlasovali pro miley cyrus ale nevím kde se hlasuje napište kde a pak jim řeknu aby taky hlasovali *13* *2*
    • armenakos1
      na osobnostech nejde o hlasování doháje!!!!!!!!! jde o návštěvnost !!!!!!! kolikrát to mám opakovat *16* *16* *16* *16*
      • se z toho třeba pose* armenakos1...třeba si toho nevšiml tak se hned nezblázni

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit