-
I love Miley Cyrus I want to be Miley Cyrus or I whant to her BFF(Best Friends Forever) *3* I love her song's I've got everithinks of Miley Cyrus! Miley do you here my! *1* I whant to be Miley Cyrus she is popular,nice,amazing and she got a nice photograpes!On Miley Cyrus it everythinks amazing! *1*
-
-
Tak.Tohle je česká stránka,ne anglická..!!!Navvíc Ti to ani nemůžu ohodnotit,protože ti nerozumím.......Tak to prosím přepiš do češtiny *9* *9* *9*
-
-
Lucinečka: Jo... souhlas s kajuskou4. Ale nechci se navážet a rozvolávat hádky no... Ale jenom se tě zeptam: ty nerozumíš ani tomu "I love Miley Cyrus"? to znamená: Miluju Miley Cyrus. To vím a už moooc dávno! *3* *15* *4* *8* *16* *10* *11*
-
-
Beru to bez urážky jen jsi mi to řekla....Já nejsem urážlivý typ.. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* Prostě jen kámošky *3* *3*
-
To je v pořádku andrejko,to mi moc nevadí......Hádku jsi tím nevyvolala.Tak ok...????? *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
není divu že tomu nerozumíš má tam chyby, člověk musí mít velkou fantazii, aby to přeložil :-D píše něco ve smyslu, že chce být MC nebo její nejlepší kamarádka, miluje její písničky, Miley je milá, úžasná a podobně, akorát by mě zajímalo jestli to "everithinks" napsala schválně *1*
-
-
Jo jo jo..Taky bych tomu rozuměla kdyby tam neudělal(a) chyby..Díky *3* *3*
-
-
-
"když už neumíš mluvit a nebo napsat normálně souvislou větu v angličtině.... použij google překladač"
Typický případ je tohle ---> -
-
Taky asi brzy použiju překladač google *15* *15* *15* *15* Tak díky za připomenutí že google překladač ještě existuje....To píšu jen tak prototože jsem na google překladači už dlouho nebila..
-
jo jo jo.. *2* *1* *15*
-
-
-
ahojte smilers! nevíte jestli někdy přijede miley do česka, někam do prahy nebo tak, předem díkyyy!! *4* *4* *4*
-
-
no, zatím se sem nikdo nechystá, tím tě musím bohužel zklamat...sice se různě objevují nějaké fámy o tom, jak někdo má udělat turné, ale nic není potvrzené a navíc to vypadá, že všichni budou mít dost napilno....
-
no nemusí to bejt zrovna miey cyrus, může to bejt třeba selena gomez! ale hlavně to potřebuju vědět, jestli přujede ňákej můj favorit! MOMOCINKYYYYY DÍKY *4* *4* *4* *4* *4*
-
-
Novej klip pro You're Gonna Make Me Lonesome When You Go je fakt boží! http://www.youtube.com/watch?v=I2wvaWTTmz8
-
http://www.bravo.cz/lide/45258-armenakos1 pokud je tohle tvuj profil,na kterej jsem se koukala,protože FB jsem nikde nanašla,tak seš hezkej to je jediný,co tu kdy bylo odemě zveřejněno,já vím,že to asi nepobíráš,ale to už bude asi moje chyba no
-
-
božeee já ani nevěděl že tam ještě jsem.... víš jak staráá je ta fotka ???? OMG minimálně 4 roky :D :D :D :D
-
-
jinak jsem tě prostě nemohla najít,sice stará,ale jsi šikovný,podle toho jsem tě našla
-
-
nejsem... na této fotce vůbec ne *5*
-
-
Seš chlap tak se snaž.. *1* *1* *1* *1* *2* *2* *2* *2* *15* *15* *15* *15*
-
asi to bude takhle jednodušší,aspoň budeš vědět,kdo sem co píše ,takže jsem se registrovala a pokud tu budou zase nějaké příspěvky pod mým bejvalým jménem,tak stím už opravdu nic neudělám,akorád se potvrdí to,co jsem psala na začátku..no tož říkal jsi,že ta fotka je už stará:D takže předpokládám,že mi svuj FB asi nedáš viď..abych se teda mohla aspoň podívat,jak teď vypadáš:)
-
-
víte jak se ted cítím když se na ty svoje fotky starý dívám ???!! si pamatuju když jsem je fotil jak jsem si myslel jak nejsou úžasný a ted když se na ně podívám.. říkám si: "bože, Tome, takovej trapas" *1* *1*
-
no ted každej uviděl když to stihl jak idiotsky jsem vypadal... božeee... já myslel že ta fotka už existuje jen v mé složce dokumentů a né ještě na netu... božeeeee *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
haha, včera jsem se na to dívala, jen jsem nic nenapsala, tak píšu teďka...haha, skvělá fotka to byla, než jsi si ji změnil... *1* *1* *1* aspoň víme, jakého fešáka to miley měla *1* *1* *1*
-
*1*
-
to asi né *1* já jen tak na potkání fb nerozdávám.. *8*
-
-
sám sebe jsem se zděsil *1* *1* *1* *1* když jsem tu fotku viděl :D
-
-
-
-
-
Smilers, Nezapomeňte hlasovat pro Miley v Žebříčku!
Stačí když pošlete sms ve tvaru: ZB 6 Z MILEY CYRUS
na číslo: 900 06 09 z česka. Ze slovenska: 6661
Prosím, Aspoň jednu sms .. Od maminky..od kohokoliv!♥
Pro Miley to uděláme, aby věděla, jaký má ůžasný fanoušky v ČR a SK! -
-
A pro by jsme měly kdyš se nám třeba nechce..Bez urážky hlavně bez urážky.. *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3*
-
-
ty jooo ja se tak tesim na fil LOL...nevite kdy je premiera v americe a kdy u nas ??
-
-
9.3. = premiéra v ČR *3*
-
-
diiiikkkk
-
-
-
http://starstyle-love.blog.cz/ *14*
-
Tome?? Koukám že máš další nápadnici :D Terezku.. Terezka a Tomášek.. Nee promiň :D Co tvé bouřlivé sny?
-
-
jj tereza neni s armenakosem v páru... tý terezce je asi rok nebo kolik protože jí fakt hrabe promiňte... ale myslím že armenakosovi je 12-17 let a tý holce je spíš devět *15* *11*
-
-
mě je 16 *3*
-
-
Ježíš byl vtip, já vím kolik Tomovi je a že spolu nejsou, ale tak.. no neřeš
Mimochodem Tome, měli by jsme zase někdy popovídat :D
-
-
-
hele já mám jenom miley *14* *1*
-
-
Terko,nejsi dvouleté dítě???????Jestli ne,tak mi řekni kolik je 564+987= ?????
-
-
1551!
-
-
Ano je to fajn holka.....