Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tejul
    Tak jak rikala LailaSixReal o tom jak furt nadavate na Miley ze neumi zpivat a ze selenka zpiva lip hmm tak si prosim poslechnete jak ta vase fantasticka krasna a dokanala Selena BOHUZEL neumi zpivat
    http://www.youtube.com/watch?v=HMGpIj_yR7U&feature=fvwrel

Vynechava ji hlas a ma to dost falesne jeste ze tam ma ty jeji fanousky jinak si myslim ze by neodzpivala
    • dobrý tak akorát na odhánění myší *1* *2*
    • Tak to máš teda Pravdu!! Já Selenu ráda nemám a nikdy sem neměla! Ale to že neumí zpívat je pravda! :)
  • Ahoj všichni,
    měl bych dotaz. Neví někdo, kdy má mít, nebo měl premiéru v ČR film So Undercover? :-)
    Předem díky.
    • prej do kin ani nepude vyjde rovnou na DVD *13*
    • armenakos1
      So Undercover ještě nebyl vypuštěn a ani se neví přesně kdy by měl být vypuštěn do světa takže uvidíme *4*
      • Díky za odpověď. Tak se snad brzo dočkáme :-)
        • armenakos1
          no to nevím, když už jsem viděl nějaký info že snad ani LoL by neměl být v českých kinech.. *6* tož je to normální ??? tak ani Last Song a ted ještě ani LoL ??? *16*
          • dobrý nářečí ;)
          • hbdelfin
            taky mě to dost vytočilo...zdá se mi, že žijeme v nějaký zemi, kde prostě máme zakázáno dívat se na filmy s tím a tím...nechápu, proč to nehodlají uveřejnit...
  • Hele lidi prosim. vy tady pisete ze miley ma hrozny hlas ze neumi hrat a ze Selena narozdil od ni ma hlas perfektni a ze je lepsi atd....
    Ja Sel ani Miley nejak nezboznuju jsou mi obe ukradeny ale nechapu proc furt rikate ze miley je horsi nez sel ( ohledne toho zpevu ).
    Nwm jestli vam to doslo ale kdyz se kouknete na nejake video od Sel z ziveho koncertu tak pokud nejste hlusi tak uslisite naproustou hruzu a taky nekde ta vase uzasna Selenka zpiva aj na playback coz je celkem trapne vuci ni ale miley ma ten hlas fakt v poradku narozdil od ni..
    Miley zpivat umi a hrat jeste lip.....A prej Sel i sama rekla ze vi jak zpiva a ze by zpivat nemela....
    Taky jsem si vsimla ze si stezujete ze miley se posledni dobou zmenila a ze uz neni jako takova normalni holka ale berte to tak fanousci Miley ze alespon uz vyrostla se zasranych Disneyho pi.....!!!!Jaka je ted se mi libi vic!!!
    • Tejul
      Laila-SixReal::: Ty ses fakt aktivni na tech diskuzich ale v obou mas pravdu i v tehle
  • Tomáši, kdybys trošku popřemýšlel a nevázal ses hned do ostatních, tak by to bylo v pohodě. Ale ty tady na ty lidi hned vyštěkneš, tak dobře, někdo nemá rád Montanu, a ty se s tím nedokážeš smířit. Tak diskutuj normálně a smiř se s tím, že jí někdo nemá rád ale ty se nedokážeš s tím srovnat. Mně ani nepřipadá, že by ti bylo 16. Spíš 13 nebo míň
    • Tak toto je přehnaný!O armenakosovi si říkej co chceš,ale netvrď,že lidi 13- nemaj žádnou inteligenci!Se pěkně pleteš! *16*
  • Andrejka10
    Hele lidi, jestli se už nesrovnáte, tak já tady končim. Protože to tady nedává smysl. Nic ve zlým, ale furt jen hádky, hádky a zas hádky! Lidi, trošku se srovnejte s řešte Miley a nehádejte se sakra !! Už mi to leze krkem. *3* *16* P.S. a armenakose z toho neviňte, někdy si tu hádku rozvoláte sami.
    • hbdelfin
      souhlas, poslední dobou sem moc nechodím a když už, tak je to tu rozhádané a já nemám chuť se do toho zapojovat...prostě já chápu, že někdo miley nemá rád, ale nemusíte se hned začít hádat...
  • armenakos1
    duffik už se prober *12*
    • duffik
      až po tobě,jseš jen frajer co dokáže bloknout účet nic víc
      • armenakos1
        bloknout učet ??? já jsem ti nic nebloknul...maximálně tak správce... *6* *8*
        • duffik
          No ukázalo se mi,že mám moc negativních hlasů od Tebe!!!A ještě něco.Úplně všechno jsem sem nepsala já,to moje mladší ségra.Protože nechci se pořád dokola odhlašovat a přihlašovat.,tak jsem se neodhlásila.No tak když jsem šla od pc tak mi tam vlezla a psala tyhle bláboly: ,,proč bych si měla myslet,že se vztekáš???opravdu pro mě nečekaný a nesmyslný komentář.a chtěla jsem se zeptat,když nám je 16,kdo je starší?+Já jsem 8.1. kdy ty´´?Protože je to můj datum narození.Ona by se s každým chtěla zkamarádit.Takže aby jste si nemysleli ,že jsem to psala já.

A Tome já se proberu,až ty mi nařídíš budíka.Patříš na Kopeček(co to Kopeček je,ví jen Jihlavák).

A ty zprávy psala taky ségra.Přiznala se.

Tome a vážně ti je 16???Přijde mi,že spíš 12.
          • Co máte pořád s těma 12ti letýma???!!!! *6* Prd víš o jejich mentalitě!!!! *8*
            • si myslíš
          • armenakos1
            ten tvůj příspěvek je ale totálně k ničemu víš to ??? nemá žádnou cenu když si ho sem napsala.... *16*
            takže za prvé: "ukázalo se mi, že mám moc negativních hlasů" ??!!! to je co za chujovinu ??!!! *12*
            za druhé: tohle je ta nejtrapnější výmluva co muže někdo jako ty napsat.... ježiši kolik už tady přišlo takových a potom se bránilo že "to napsala moje mladší ségra"....lepší výmluvu nemáte ??!! *11*
            za třetí: myslíš si že si hrozně drsná když mě pošleš někam a já nevím kam ??!!!....lepší je když tě pošlu do zadní části tvýho těla a každej tomu bude rozumět.. takže se tu nemusíš vytahovat z nějakým Kopečkem... *6* *5* *5*
            a cuarto: tobě muže připadat cokoliv ale pravda je vždy opačná....chceš vidět občanku ??? tak si přijed !!! *16*
            • Andrejka10
              Noo :D, musím souhlasit noo.....to že to napsala "moje mladší sestra", to už je ohraná deska dementi, prostě se vymluvíte na "fiktivní" sestru než aby ste přiznali, že ste napsali neco blbýho.....ouha noo :D
            • armenakos1
              bacha na to... slečna drsňák přišla *1* *1* *1* *1* *12* *11*
            • duffik
              1. kámoš bývalý správce mi aktualizoval jinej vzhled a možnost vidět kdomi dal hlas(i negativní)
              2. já vím kolik,,trapáků´´ to napsalo ale já píšu pravdu ty demente(ty mě znáš ,že víš jestli to moje ségra psala či ne??,já říkám pravdu)
              3. víš Kopeček je v Jihlavě blázinec,místo kam ty patříš.(kdo se vytahuje? jen ty)
              4. nehce se mi až do tvýho zapadákova vidět jen tvojí pos*anou občanku..
              mě do zadní části svého těla neposílej.....ty chujovino.
              já si nemyslim ,že jsem drsná ,já to vím.Nejsem typ holky co za každou pí*ovinu hned bulí.A víš co vrať se do zš tam tě naučí psát!(jestli tam jseš tak to je gol)
              5. běž si radši hrát s autíčkama a mě nech bejt ty zrůdo (nechci bejt sprostá)
              teď mi jen napiš jaká jsem krá*a atd...já se nerozbulím
    • Terezka-D
      Hele já bejt tebou tak ji vůbec neřeším :D
  • promiň Tomáši, ale ty tady nerespektuješ pravidlo ,,Tohle je diskuze", protože kdykoliv tady někdo napíše něco špatného na Miley ty hned začneš mlet kraviny, jaká to není pravda a jaká je úžasná, ty vnucuješ svůj názor, ty nediskutuješ, protože kdyby jsi nad tím co ten daný člověk napsal trošku popřemýšlel, tak by ti došlo, že Miley není uplně svatá, a že její hlas není zase nějaký úžasný... Protože nikdo není dokonalý, sama Miley to říká, ale TY se s tím nedokážeš srovnat
    • duffik
      Pěkně napsané
      • armenakos1
        a to mám nechat aby na diskusi miley ,když tady jsou fanoušci její, si psali nějaký hateři nebo blbci kteří bud napíšou jak miley není velká **** atd a nebo začnou srovnávat miley např. se selenou.. *16* miley je miley a selena je selena dopytle!!! *16* já vím že miley není dokolaná ale pro fanoušky je ten určitý vždycky dokonalý *12* a navíc když vám to tak vadí tak sem nelozte, nikdo vás nenutí aby jste sem chodili!! *16* já jen bráním miley to je vše! sbohem *16*
        • Nijak ve zlým, ale jsou to hlavně fanoušci M, kdo se neustále naváží do Seleny, že se opičí, že je horší, že její hduba nebo filmy vydělávají mň, že má méně úspěšné písničky a podobně ( to není můj názor, ale fakt a s tím se prostě musíš smířit).
        • armenakos1
          a pro duffik: jestli si myslíš že se vztekám tak to se zdaleka pleteš, při tom odepisování se vám akorát směju *15*
          • duffik
            proč bych si měla myslet,že se vztekáš???opravdu pro mě nečekaný a nesmyslný komentář.a chtěla jsem se zeptat,když nám je 16,kdo je starší?
            • duffik
              Já jsem 8.1. kdy ty?
  • duffik
    ty hádky mě přestávají bavit
  • Mě teda přijde, že se Miley změnila hrozně dyť to byla taková normální holka a teď je z ní sma*ka která se svými outfity zachází až za hranice vkusu.
  • Co máme dělat proto, aby Miley byla opět na 1.místě v osobnostech?
    • armenakos1
      chodit sem častěji ??? *7*
      • duffik
        armenakos1 neřeš to
        • armenakos1
          proč vždyt se normálně zeptal a já mu normálně odpověděl *2*
          • já myslela ,že budeš naštvanej(předtím si byl docela naštvanej)Tomášku.:D
            • duffik
              tohle já nepsala!!!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit