-
nechci vyvolávat hádky ale Andrejka10 proč seš pořád na Lucinečku tak zlá?Ona se snaží spřátelit. a armenakosi je trochu vidět že si myslíš že si nějaký BŮH na týhle diskusi ale já se ti broučku přizpůsobovat nebudu.mě je 16 a nebudu se podřizovat nějakému klukovi ve věku 13-17 let.jinak se mějte hezky.opravdu nechci vyvolávat hádky
-
-
hele duffik, já na ní nejsem zlá, mě je úplně jedno co říká ale to měl bejt můj názor !!! Tom má pravdu, opravdu nechceš vyvolávat hádky? Fakt? No a mimochodem má třeba Miley rád. vyjadřuje to na diskuzi a myslí si prostě že je dokonalá, je to jeho názor tak se mu do toho n****te! já na ni fakt zlá nejsem je to jenom moj názor takže jako...!!!
-
-
takže se jako uklidni.Já mám taky svoje názory a taky si je sem budu psát.Jen protože NEJSEM a NEBUDU fanoušek Miley mě hned nemusíš brát jako tu blbou. Andrejko chápu Tě je ti 17 a chceš se zvýraznit.Tak už jen čekám na ohlasy.
-
-
hele uklidni se ty laskavě !!! tamto na co teď reaguješ byl taky názor. Takže se uklidni. No a zvýraznit se nechci na to si přišla jak? Za blbou tě neberu, to nikdo neřek. Tak jeN do mně *1* !!
-
-
-
duffik: máš pravdu...kdykoliv sem někdo napíše něco co armenakosovi nelíbí,tak tomu dotyčnýmu nadá,i když to co napsal není nějak extra hrozný
-
-
ale hlavně že tu každej omílá to samí že "tohle je diskuse" a "můžem si tu vyjádřit co chceme"..!! *16* no tak když mě se tu něco nelíbí tak se mužu vyjádřit jak budu chtít.. takže po tom s kecama o diskusi jděte někam! *12*
-
-
veronika:on se snaží nás všechny přesvědčit jak je Miley úžsná ale není....nikdy nedosáhne toho tolik jako ostatní
-
-
toho ona už dosáhla zlato *5*
-
-
lidi.. vyjste se asi všichni zbláznili že ?!! *16* co furt máte s tím že jí tatík proslavil ??!!! vůbec ne... to že jí bral když měla tak 11 nebo 12 na svoje koncerty o ničem nesvědčí, to by udělal každý táta!!! a do hannah montany se dostala s vlastním úsilím a bez táty!!! Miley si svoji kariéru, a ted myslím kariéru jako sama za sebe ne hannu, vybojovala uplně sama, procházela si tím, když jí bulvár za všechno odsuzoval atd atd... doporučuji si přečíst knížku milníky na mé cestě a hned se vám všem zavře huba. *5*
Co všechno dokázala ??!! takže kde mám začít, jezdila po celým světě se svým světovým turné, vyprodala několik koncertů, pomáhá různým organizacím, několikrát byla na Haiti s nadací Hearing Starkey, vytvořila svoji vlastní kolekci, natočila několik filmů (the last song, LoL,...), a mohl bych tu psát ještě hodně dlouho, ale vy vypatlaní blbečci nemáte o ničem ani páru, myslíte si že když znáte miley v hannah montaně nebo tak něco, tak znáte všechno ??!! tak to ani zdaleka!!! *16* *16* *16* a až ted jsem se naštval!! *16*
-
-
-
-
-
mě je taky 16 zlato takže pšt! *5*
-
-
ty si dej pššt!a nezkoušej lichotky,nebo ti tady vyhlásím válku ,,zlato´´ *1* *1* *1* *1* *1* *1* Tomášku
-
-
jooo faaakt zlatoo ???!!! *1* *1* *1* *1*
pokud vím tak s bohem válku vždy prohraješ *6* -
-
kdy začneme válčit???
-
-
já to brala skoro celý jako srandu ale ty z toho děláš 3.světovou *6* *6* *6* *6* ale to hned neznamená, že tady sedím jen kvůli TOBĚ!!!mám mnohem důležitější věci než nějaký armenakos..seš mi ukradenej.jen reaguji na tvé příspěvky.
-
tím chceš říct co?
-
já se nemusím propadnout ale taky mě nebaví tu sedět jenom kvůli tobě jak někdo víš... *7* *12*
-
neříkej,samozvolený vítěz víc jses propadnout nemohl
-
já už vyhrál *5*
-
-
ty seš bůh ale já jsem SATAN.....:* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
tak ok
-
vyjdi satane!!! *2*
-
-
jooooooo broučku.........já jsem porazila celej Olymp *1* *1* *1* *1*
-
-
o to bych se hádal..
-
Dia porazí každej blbec ale mě jen tak ne *1* *1* *1*
-
to bude lehké porazit!!
-
-
-
-
-
-
:) Já moc nemám ráda Miley ale když jse mi chce tak ji posluchám *8* *7*
-
Ahoj! *3* *3* *4* Jestli tu někdo z Vás má náhodou profil na www.karaoketexty.cz tak prosím prosím hlasujte v hitparádě pro Miley Cyrus - Giving You Up...........
Děkuji moc *15* *14* *3* -
-
já mam karaoketexty :)
-
-
Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji :))*
-
Četla jsem, že se LOL vysílal v Indii, teď jenom čekat, až se to objeví na stáhnutí *4* *3* *1*
-
Má krásnej hlas :) S takovou Selenou Gomez se její hlas nedá porovnávat, je neuveřitelná *3*
-
Chybí mi stará, dobrá Miley
-
-
A proč Ti chybý stará dobrá Miley?? Armenakos ji očaroval,spívá falešně,nebo není první v žebříčku???? Ale Miley tet poslouchám každý den,a nezměnila se...... *3* *4* *3* *4* *6* *6*
-
-
Chybí mi ta Miley, která měla písničky o něčem, která u zpěvu nedělala pištivé zvuky, ta, která za každou příležitost uspět děkovala bohu a taky ta, která nikdy nechtěla kouřit a nosit příliš odhalené oblečení... Byla neuvěřitelná, zajímavá, byla originální, teď je to jenom kopie...
-
-
ona se nezměnila,ale dospěla
-
-
přesně *3*
-
-
přesně NO!!! Ale Lucinečko, ona se změnila (a dospěla no)! 1) nehraje v montaně 2) nosí odvážnější oblečky 3) má tatto a piercing 4) má drsnější hlas! Pardon, bolej mě ruce no ta papa lidi! *3*
-
-
-
-
-
-
je mi smutno *9* *9* *9*
-
-
Noa pokom pak je Ti smutno?? Demi Lovato,Selena Gomez.....Billy Ray Cyrus??? *15* *1* *1* *2* *15*
-
-
Pane bože lucinečko: nech toho! Je mu prostě smutno a nwm proč vyjmenováváš selenu a spol. to se mu má stejskat po nich? Bože!! *5* *16*
-
-
andrejko ale ted se musím zastat lucinečky, nechápu proč tady nějakej dospělej kluk píše že je mu smutno.. *12* a co mi jako s tím ??!! *12* když ani nenapíše důvod nebo tak něco tak je to trošec trapný *16*
-
-
Nj sorry tome, ale já už jsem holt taková... ;) zvykneš si. Prostě to do mně vělo.
-
-
-
-
-
Páni lidi, mě se to teď líbí... žádný hádky jooo!! *3* *2* *5* *4*
-
-
tak začneme? :D
-
-
nééé to néééé! *1* *1* *1* *15*
-
-
-
LIDI POKUD MÁTE UČET NA TWITTERU, ROZŠIŘTE TENHLE TREND DÁL: #CzechSlovakiawantMiley
*14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
jj, tweetuji dále a dále *3* *3* musíme sehnat hodně lidí *3* *3*
-