-
Já wim že vás s tim už votravuju ale hádkama nic nevyřešíte...když se tak ňák koukám na diskuzi, (a to hlavně na diskuzi Miley Cyrus)vidím jenom hádky. Už mi došla trpělivost.... *16*
-
taky si myslím, že miley je poslední dobou, no jak bych to řekla; nechci urazit armenakose ale poslední dobou no, prostě má jiný hlas: takový chraplavý a vůbec nedělá koncerty a nehrajou jí v rádiích:(. To Selenka *14* je úplný opak: začli ji hrát v rádiích, dělá koncerty a hollywodd chce jen selenku a selenka má sexy hlásek. Omlouvám se, ale fakt a je to můj názor: souhlaste se mnou nebo do mně rejte...:(
-
-
hele vždycky nejvíc si umí otvírat hubu anonym...když už nemáš tu soudnost být pod profilem nebo si dát aspon nějakej nick tak zavři hubu! *16*
-
-
Já tušila, že na mě vyštěkneš zrovna TY, jen do mě rej a rej, až mě celou proděravíš *1* *1* *1*!!!
-
-
ale tím že jsem ti napsal jsem s tebou skončil.. *12*
-
-
já si z tebe ale kvůli tomu vubec srandu nedělám takže mi polib! *12*
-
Nic takového si mi nenapsal, napsal jsi mi jen ať si neotvírám h´´bu. Tím ses mně nezbavil. A dobře můj nick je prostě .!.! a ty s tím nic nenaděláš, ale mně říkájí nějak: Tečko, vykřičníku, tečko, vykřičníku, pojď sem, tak takhle mi říkají víš? *3*
-
-
Tak si ze mně nemusíš utahovat jen kvůli tomu, že mám ráda Selenku, mně jseš taky NĚKDE *1* *1* *1*
-
hele ty "blázínku do selenky gomez"... a co jako ?!!! mě je to upe jedno jestli ses zaregistrovala nebo ne... *5* *6* *5*
-
Tak mi říkají kamarádi, jen tak z legrace. Hotovo! Založeno! *3*
-
kde ti tak říkají...na psychině ??? spolupacienti ?? *15* *15* *15*
mě je tvoje registrace ale uplně u zadní části mýho těla!!! *8* *6* -
A dobře, zaregistruju se, aby tady nebyly řeči, že jsem anonym.
-
-
-
-
-
-
jooo:D určitě nebudu vyjímka... a co když budu vyjímka? ne, fakt, jde vidět, že tahle diskuze je ovlivněna fanoušky Miley Cyrus, který se zjevně dívali na seriál Hannah Montana, protože to je asi tak jediná věc, která se jí v rámci možností povedla
-
-
tak aby bylo jasno,já nemůžu za to,že v PSP je napsaný slovo výjimka úplně jinak,než se vyslovuje.A upřímně?já jsme z Hanny Montany viděla leda tak 10 dílů a to z první řady.A když si tak umělecky nadaný,přihlas se třeba do Hlasu..mě je to jedno.pro mě Miley zůstavá tou nejlepší *14*
-
emanueli ty meleš takový sr**** že už to ani není možný...jo tahle diskuse je ovlivněna fanoušky Miley Cyrus, však je to taky její diskuse ty pako vymatlaný...ale právě že my tady jsme ti kdo preferují miley cyrus jako miley cyrus a ne jako hannah montanu!!!! *16*
-
-
Nazdárek lidi,já si myslím, že Miley Cyrus je prostě dokonalá.Ty její písničky jsou boží.A je mi jedno jak se teďka Miley chová a jak teď vypadá.A selemu gomez fakt nemusim a mě se zdá že skládá děsný písničky.Ale zato Miley má písničky melodické a maj grády.
-
-
například Liberty walk..to je božíí *14*
-
-
Lidi prosím; už toho nechte. *9*
-
taky si myslím, že vrchol její kariéry byla třetí serie Hannah Montany, na víc fakt nemá. Je to pěkná holka, ale neumí moc zpívat...
-
-
pěkně směšnej příspěvek... jestli podle tebe neumí moc zpívat tak tvůj hudební sluch je pěkně zapadlej v zemi.. *16*
-
-
no právěže díky bohu můj sluch je ještě v pořádku :))) Podle mě je zpěvačka Beyoncé, Lady Gaga nebo třeba Demi Lovato, když už z její věkové skupiny. Promiň, ale Miley, která při každé písničce vzdychá a dělá svoje aaah aaah... Mě to vůbec nepřijde sexy, ale spíš pěkně trapný
-
-
Ale klidně se vsaď,že umí zpívat líp něž ty,ty inteligente *16*
-
-
A co kdyz ne?
-
-
neznám lepší pěvačku než Miley,a ty určitě výjímka nebudeš! *16*
-
emanueli ty máš dost tvl! *6*
-
-
-
-
-
-
Milei cirus už lepší nebude ..myslím že prostě svuj vrchol karieri má už pár let *5* *5* *5* *5* největší byl snat film THE LAST SONG ten byl nejlepší *2* *2* *2* *2*
-
-
promin ale The Last song nic moc ještě nebylo.. *7*
PS: ty o vrcholu kariéry něco říkej když jenom tvoje gramatika je v dost hlubokým propadu... *6* *16* -
-
-
Selena sice neumí zpívat, ale Miley taky není zrovna úžasná zpěvačka ;)
-
-
miley aspon nepotřebuje z 80% svýho vystoupení vokalistky... *16*
-
-
Nebrec si jen moc cholerickej z toho se vyspis... *4*
-
-
fakt si někdo myslí že mě dostane nějakej blbeček kterej se dá do anonymu a napíše si nick "armenakos je.." *15* *15* *15*
trapáku
-
-
-
-
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jestli někdo neví zda se Miley Cyrus v tomto roce nechystá na nějaké světové turné, při kterém by navšívila i Evropu?
Díky -
-
jo bude mít turné po americe :D *1*
-
-
Hele já vím že Selenu nemáte rádi ale jsou lidi kteří jí rádi mají! Já osobně mám ráda obě a neřeším jaká je lepší nebo jaká lépe zpívá. Možná zpívá Sel přes playback ale to je jedno ne? Jejím fanouškům se to tak líbí tak proč by ste to měli řešit vy, ti kteří jí nemáte rádi??? Tak se začněte řídit tímhle: "Tisíc lidí, tisíc chutí"