Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hudy
    Račte zase všichni zklidnit hormony nebo vám to tu šmahem smáznu celé!
    A madam tajemná si dá velký pozor na slovník nebo jí zařídím delší blok, případně rovnou smazání profilu, pokud se nepoučí...Kapišto?!!
    • hbdelfin
      souhlasím, je to tu dost vulgární a stále jsou tu hádky...proto mě sem ani nebaví moc chodit...
    • Andrejka10
      Správně hudy *3*
  • Hlasujte pro MILEY!! Je na 3.místě! Hlasujte kolikrát hccete! Poříd dokola hlasujte :)* .. Jde o nejlepší popovou zoěvačku *14*
    • http://votorama.mtv.uol.com.br/selecione-a-melhor-cantora-pop-da-atualidade
  • Ahoj,viděli jste to? http://imgbox.com/aamBkB5q
    Nechápu ty lidi.
    • Ejki
      máj štěstí,že ,,jim" moc nerozumim *10*
    • Andrejka10
      nemůžu tomu uvěřit! *16* *8* *6* každej příspěvek má něco sprostýho ty v//e! ty lidi dneska ale miley pomlouvaj, nejraději bych jim dala pěstí!
  • tajemna3473
    Juj, mám novou profilovku se Selenkou *14* *14* *14*
    • Andrejka10
      jenom se tě na něco zeptám: nechápu, proč to píšeš, SEM na Miley Cyrus diskuzi, laskavě to piš na seleninu diskuzi, když jí máš tak ráda, nawíc když miley tak nesnášíš, proč furt lezeš na její diskuzi?!? *16* dívala jsem se na seleninu diskuzi a je tam od tebe jenom jeden příspěvek, ale tady na miley cyrus diskuzi,máš přes 20 svých keců, takže tě prosím, když máš tak ráda selenu, tak choď na její diskuzi a když tu miley tak nesnášíš, tak na její dizkuzi nechoď! *16* *16* *16* *16*
      • tajemna3473
        Ale na Selenčině diskuzi je nuda... *6* *6* *6*
        • Ejki
          hm,čím to asi bude?Tak do ní začni taky rýpat a hned uvidíš ten obrat *5* *6*
          • Andrejka10
            jenomže ona si do svý selenky nikdy rejpat nebude... *5* ....je z ní úplně pošahaná *5*
            • Ejki
              *1* jojojo
    • Ejki
      I´m sick! :-! *8*
  • Yees Smilers! Miley je na 3.místě !! ♥ Jen tak dál :)*
    • Andrejka10
      nj, jenomže klesá *3*
      • tajemna3473
        Ale Selenka je pořád první *14* *14* *14* !!!!
  • tajemna3473
    Ha, ha, ha, fakt jste moc vtipné holky! *16* *16* Přestaňte mne laskavě oslovovat "DIVNÁ", fakt je to trapné! *16* *16* *16* *16* *16*
    • Andrejka10
      Jojo, *1* je to moc vtipný! A jak ty oslovuješ nás? Ejku Bejku? Si trapná! *16* *3* *5*
      • Ejki
        výměna naprosto stejných názorů--zajímavé :D
        • Ejki
          a ještě zabitých :DD
      • Andrejka10
        prosimtě... *2* *1* *15*
      • Laurissis
        To si zabila!! :D
  • Andrejka10
    Mě to ted připadá tady kapku klidnějšíí....... *5* *3*
    • Ejki
      jojo,pokud tu není divná,jen mě zajímá,kam zmizel armenakos :DD
      • Andrejka10
        jojo mě taky *3* *3*
        • armenakos1
          pardon lidi, ale už 2 dny mám horečku....takže proto.. :///
          • Tak se brzy uzdrav :) Jinak bych byl rád, kdyby sis mě přidal na FB do přátel abychom se mohly domlouvat o Mils, a jestli tohle čte i jiný Smiler tak si mě taky přidejte... Jmenuji se tam: Danny Hnátnický .. třeba mě znáte z facebookovské stránky Miley Cyrus CZ ♥ a nebo z Miley Cyrus Mania CZ&SK .. Díky :)*
            • V pohodě.. Chápu to :) Nevadí ;) *3* Jinak se přidejte na tuhle stránku: http://www.facebook.com/pages/Miley-Cyrus-Mania-CZSK/194137743962888#!/pages/Miley-Cyrus-Mania-CZSK/194137743962888b ..Děkuji ..Už valím.. jinak zítra budou výsledky Žebřík 2012, kde jsme mohly hlasovat pro Miley, tak držíme pěsti ať se umístí :) Dobrou Smilers *4*
            • armenakos1
              jj já tě znám s fb miley cyrus CZ, docela často si tam aktivní ale promin asi si tě taky nepřidám, v dnešní době, jako nic proti tobě nemám...ale tak mám tam docela důležitý věci na fb a tak... *13* *9*
            • Andrejka10
              sorry, ale nepřidávám si cizí lidi *3* ale můžeš aspoň vědět, že jsem taky Smiler *14* *3*
          • Andrejka10
            nejsi jedinej..:// mám taky horečku, ale i tak zkouknu diskuzi, horečku mám už od pondělka...a jsem ňák teď horkokrevná... *11*
            • Andrejka10
              já v jednom kuse zvracim, proto moc nemám čas zkouknout diskuzi, ale jednou za den se mi to podaří, i když pořád musim spát a pít blafy *11* *9*
            • armenakos1
              tak záleží taky jakou máš náladu že...mě se chce jenom spát a na notas fakt nemám náladu... *9* *13*
  • Laurissis
    Nechcete jít Andrejko a Ejki na nějaký chat kde bysme si psali o Mils? :)
    • Ejki
      ja si mysim,že je to jedno,tady je spoň větší vzrúšo :D *3*
      • Andrejka10
        Jó, to teda *2* !!
    • Laurissis
      Dyžtak jděte semka: http://tinychat.com/t97eg tak je to vážně super :) Díky
      • Andrejka10
        Pomalu se mi to načítá...takže sorry ;)
        • Laurissis
          škoda .. ale tak nevadí
          • Andrejka10
            je jedno *2*
  • Ejki
    první??!!! *2* možná pro tebe,ale to si piš na její diskuzi *12*
    • Andrejka10
      Přesně !!!!!! *3* *4* *16* *12*
      • Ejki
        jak jinak ;)