Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley je skvělá zpěvačka i jak herečka :) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • miley je nula. bylo mi hned jasný, že jak skončí hannah montana, tak skončí i ona *1* *1* *1* *1* *1*
    • Mám pro tebe novinu: ONA NESKONČILA!!! *1* *1* *1*
      • KristieS
        Dobrý stěr :D
    • Zatím co ty jsi hvězda, co? *2* *2*
  • tajemna3473
    http://www.super.cz/10549-mladinka-herecka-miley-cyrus-nezvladla-nastupovani-do-auta-a-ukazala-svuj-klin-bez-kalhotek.html *11* *1*
    • Raspberry
      Jsi vážně trapná! Být tebou než sem dám nějakej odkaz tohoto typu na Miley, tak bych si předem radši zkontrolovala, jestli má ta tvoje ´´dokonalá´´ Selena čistý rejstřík!!! http://www.super.cz/6092-z-toho-vam-spadne-brada-sladka-selena-gomez-ukazala-tyrkysove-kalhotky.html
      *11*
      • Ale Selena měla narozdíl od Miley KALHOTKY!
    • Tejul
      No a co ja si myslim ze toto se stane kazdemu az se toto stane sel tak to taky vole poslu na jeji profil myslim ze si asi chtela zase trochu provokovat ale tohle provokace moc neni zkus si najit neco lepsiho ...
    • Ejki
      a u Miley je na super.cz o hóódně víc příspěvků,než má Selena..tak se nesnaž *8*
    • Ejki
      Hele,že tě to bavíí...nic trapnějšího neexistuje...proč si na Miley tak fixovaná.... *6* *8* *1*
    • Andrejka10
      *11* ...co sem dávaš takovýhle odkazy??! *11* *16* *16* *16* *16* tak toto mě fakt naštvalo toto!
  • Za prví : Neni hezká vůbec zmalovaná příšera .. =D
    Nemam jí ráda,jako zpěvačka není špatná! ale ona nic nedokázala akorát to že to umí s drogama ..! To že natočila Hanu Montanu je mi celkem fuk ..! Spomínejme třeba na zpěvačky které něco dokázali
    - Christina Perri
    - Selena Gomez
    - Adele
    - Whitney Huston
    - Beyonce
    - Rihanna ..!
    Ale ona to opravdu neni !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    *16*
    • KristieS
      Tak trochu tě nechápu, vždyť co má Miley s drogama? *6*
      • Ejki
        že? *10*
    • Ejki
      Miley a drogy.....? *16* *16* *16* *16*
    • Andrejka10
      takže se jako uklidni! miley jela na haiti, kde pomohla dětem! Což ADELE,selena aspol. neudělaly! *16* *16* *16*
      • hele to že jela na Haiti z ní nedělá tu nej. Ségra jezdí na Haiti skoro každý čtvrt rok a nikde se nevychloubá.
        • Ejki
          a stará se o ty děti?Nebo riskuje,že ji zavalí zemětřesení? *12*
          • ejki co se navážíš do mé ségry?Na Haity nejezdí za zemětřesením,ale aby těm dětem pomohla.Dává jim oblečení ,jídlo,nějaké peníze atd.....hele chápu,že se vám Miley líbí,ale to,že jela na Haity z ní doopravdy nedělá nej.a jen tak ejki ,ty asi nemáš všech 5 pohromadě,když se ptáš na tak stupidní otázku...
  • she so beautifull :)
  • Hey guys :) Miley is the best singer :) I love her... ohh isn´t she the best? :)*
  • Anna.N
    Ahoj, chtěla bych se zeptat, proč se Miley rozešla s Nickem Jonasem. Někde jsem četla, že jí ho přebrala Selena.
    Předem díky.
  • http://www.karaoketexty.cz/soutezni-text/teorie-velke-trampoliny-6922
    prosím o hlas ,
  • Miley je super a taky si myslím že zachvilku bude 1 protože si to zaslouží
    *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je suprová *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • ahoj..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit