-
armenakos 1 opravdu nevymýšlím
-
hele ty armenakos 1 já si nevymýšlím a jestli to bylo na mě tak sifakt nevymýšlím *4* *4* *4* *4*
-
-
ale prosímtě!!
-
-
DOBRÝ DEN, já jsem od Miley její druhá BFF, a to nekecám, jjá jezdím na její koncerty ju podpořit, aby byla spokojená a nelíbí se mi to, jak o Miley takhle mluvíte. Kdyby jste jí byli po blízku jako já, tak by jste poznali, že je jiná a jestli to tedka někdo nechápe co tady píši, tak vám to chci rozmluit, aby jste o ní říkali že je prostitutka atd.....A taky vám řeknu, že jsem s ní už spala,
ale ne jako lezby, ale jako BFF a neříkejte to o ní já vím o ní vím všechno *3* *4* -
-
a ted nemám soudit takový lidi ??? jako je sice hezký že se snažíš miley bránit ale bran jí takovým způsobem který si nevyžaduje to aby si ten čtenář o tobě myslel že máš v hlavě prázdno.. *15* *12*
-
-
Tomáši sice hezký, že ted' hned "neútočíš", ale na týhle diskuzi si člověk může myslet tolik různých věcí .. *3* Nesud'te tu (vy ) nikoho. *3*
-
-
-
takže ahoj lidi...souhlasím s terkou...to tu nemůže člověk ani vyjádřit svůj názor???? Další, s kým souhlasím: ani0, takže tebe taky musím splusovat. Protože s miley vyrostl spratek a ted se podívejte. Chodí, jako hosteska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! OD sladké hannky montanky, až po úplně přehnanou babiznu!!! To, že je dospělá, hned neznamená, že může chodit nahoře bez. (!!!) a mínus dávám: andrejka,armenakos,ejki a dalšííí......
-
-
ani0. já vůbec nechápu, proč ji vítáte do svýho klubu...ten váš klub je na blití.. a nikdo do něj nechce!!!!!
-
jedno armenakosovi vytknu:to samý jsem chtěla napsat jááá *3*
-
-
Ale notak lidi uklidněte se tu. Já vím, že nejsem moc dobrá utišitelka, ale zkusit to můžu ne???? Já ani nechápu, jak to všechno začalo.
-
-
tady by se to nedalo utišit snad nikým, jen kdyby zrušili internet.....jsou to nekonečný spory, když se nejmenované osoby začnou vrtat v názorech druhých. asi nepochopí, že jim to je na nic a pořád nechápu, co vás to najednou napadlo, že je to všechno ze závisti a žárlivosti! možná že by to vypojení internetu vážně prospělo a chtělo by si trochu vyvětrat . . . *3* *5*
-
-
http://fotky.showbiz.cz/lide/miley-cyrus/108764-nahe/1820137/
-
-
Co třeba Selenka
http://gitting.typepad.com/blog/2011/10/selena-gomez-nude-video.html
Jsou to všechno fotomotáže, Miley není dokonalá, ale ni to není děvka!
ps. Miley s takovými prsy? Výsledek zakomplexovaných nul... -
-
ty seleny fotomontáže jsou ještě horší než ty mileiny :D :D protože u nich jde vidět ještě víc ta přidělaná hlava....bože nechápu takový trapáky :D :D
-
-
brutální fotomontáž,proč by todle Mil dělala?jděte se vycpat...Hudy zasáhni...
-
horší fotomontáž si fakt najít nemohl/a ??!!! fuuj jak jde vidět ta přidělaná hlava...lidi vy co tohle publikujete a šíříte jen dokazujete svoji naprostou ubohost.. *12*
-
-
-
vy jste tou miley nák oslepený!!?kdyš je to uplně stejnej člověk jako my!tak co s toho děláte!popravdě taky je moc v lásce nemám!a nezávidím a taky ani nemám co závidět!!protože ona u mě moc hezká není to bylo zaprvé zadruhé hlas moc hezkej taky za třetí její kariera je pro mne bezvíznamná a za čtvrtí moc kariery nemá takže co s toho vyplívá:0000 to je miley díky za pochopení
*8*
ještě jednou miley je 0 -
-
Tady ta "diskuze" je více než ubohá. Kdyby ji rovnou zrušli bylo by nejlíp. Nechápu tu úroven. Má vůbec nějakou? Pár stálích uživatelů, kteří se okamžitě sesypou na negativa( jmenovat nemusím ) a snaží se za každou cenu vnutit názor o tom jaká Miley je a není, respektive jak jí vidíte vy sami, ale názor od jiných nerespektujete - nebo možná ano, ale po svým - tedy urážkami apod. Přitom sami od ostatních respektování očekáváte. A když se tak nestane, tak tím pádem dojde na závist, žárlivost a nevím co všechno. Opravdu jste to tady zabili!!!
-
-
musím s tebou souhlasit-je to tu fakt na nic...prostě pamatuji si časy, kdy jsem sem chodila pravidelně si pokecat, bylo to super, ale pak se sem začali sbíhat hateři a psát sem nějaké komentáře typu, jaká je miley d***a a jak je hnusná atd., já to přijímám, každý má právo na svůj názor, jenže když se nám tu všichni hateři snaží vnutit, jaká je miley hnusná a jak selena je naprosto dokonalá...jako štve mě to, ale zároveň respektuji názory ostatních a rozhodně se nechci s nikým hádat a byla bych moc ráda, kdyby se to tu zklidnilo a nebyly zde žádné hádky...
-
-
A to je zajímavý. Proč můj komentář pod tímto, ve kterém se více méně se slečnou shodujeme má mínusy a její plusy? Není to pouze o tom, že si zasednete na dotyčného i bez ohledu na shodu s názorem, který od vás obdržel plusy??? Jste opravdu směšní!!!!
-
-
stačil by jeden koment?všechno se mi to faaakt číst nechce *7*
-
-
Však to není povinnost. To nečti, ani to nebylo mířené na tebe! *3* Tak co řešíš? *3*
-
-
Toto byla reakce na "hbdelfin" a její komentář "musím s tebou souhlasit-je to tu fakt na nic..." ... *3*
-
-
A opět ... kdyby tady těch mínusů nebylo co by jste tu dělali? *3*
-
-
-
A přiznávám, sama to konec konců můžeš vidět. I já si prostě připomínku neušetřila, ale opět mě to utvrdilo v tom, že se tu vůbec nic nezměnilo. Hlavně co se týče jistého uživatele jménem TOMÁŠ. Ještě ho nenaučili diskutovat bez urážek.
Pochop milý Tomáši, že i když je negativum na Miley, netýká se TVOJÍ osoby tudíž ani tebe neopravnuje nic k tomu, aby si dotyčnou osobu urážel jak umíš! *3* -
-
Terezo zaráží mě, že i přesto jak nadáváš na tuto diskuzi a na zdejší uživatele sem POŘÁD CHODÍŠ.... Když je tato diskuze pod tvoji úroveň, bylo by nejlepší se spakovat a vypadnout!
Kdybys odešla, ulevilo by se nejen tobě, ale i mnoha dalším, tak to prosím zvaž *3* -
-
A píšeš opravdu smysluplné vzkazy, když mě v něm stačíš vyhodit(z veřejné diskuze) " bylo by nejlepší se spakovat a vypadnout!" a hned na to PROSÍŠ o zvážení!
*3* -
Prosím tě hod' se do klidu. Já nikde nepsala, že by byla pod MOJI úroven, ale že se tady úroven těžko hledá! Bud' proto tedy tak hodná a když už chceš někoho poučovat a říkat co by měl a neměl dělat tak alespon nepřekrucuj to co napíšu!!! Sama můžeš vidět, jak to tady NEfunguje, jak se tu s ostatními NEumí bavit. To je k pláči. Měj se!
-
-
Tak fajn,myslete si o Mil co chcete,ale pište na diskuzi těch,kteří Miley nemaj rádi-toto je diskuze FANS *3*
-
-
Jsem tady více než 3 roky, takže to "možná až ted'" nebude *3* Když nemáš smysluplnou odpověd' tak raději neodpovídej vůbec. *3*
-
blábláblá...možná teď *5*
-
A kdo ti řekl, že je to diskuze "jen" fans? Kdyby byla jen pro fans, byla by taky jen FANS přístupná, ale to jak vidíš NENÍ! *3*
-
-
-
Celý ten problém ale spočívá v tom, jak se zdejší diskutéři umí a neumí k různým názorům stavět. Tady to prostě nejde bez napadání! Nechápu proč, každej má názor svůj a tomu kdo Miley neholduje těžko vnutíte jaká je dokonalá. Můžete pouze respektovat to, jak jí dotyčný vnímá. To, že jste z ní uprdlý VY to vám já ani nikdo jiný nebere. Bud'te jak chcete, ale naučte se diskutovat bez napadání a navážení se do druhých, jen proto že vyjádří svůj názor(připomínku) proti Miley. *3*
-
-
-
-
Vážně nechápu o co vám jde lidi.Pořád Miley jenom pomlouváte a to jen z mnoha pitomých důvodů.Za prvé máte spoustu času a místo toho abyste si užívali života,sedíte celý dny u počítače a píšete všude jak nesnášíte Miley,jak je příšerná a že udělala tuhle a tuhle chybu.Za druhé jste plni vzeku a nevíte jak se ho zbavit.Za třetí,jí jen závidíte že je slavná.A nebo je tu ta nejpravděpodobnější možnost-máte mozek pečené brambory.
A jen tak mimochodem,když tu tak rádi srovnáváte Miley se Selenou a nadáváte na Mils,protože nenosí podprsenku,tak se raději podívejte na některé fotky Sel,kde je také bez podprsenky.A řeší to někdo? Ne,neřeší.Tak už na to prosím kašlete. -
-
souhlasím, prostě srovnávat miley a selenu se ani nedá, každá je jiná, prostě lidi, pokud ji nemáte rádi, tak proč to sem píšete, jasně, že máte právo na svobodný projev a my máme zase právo na to, abychom miley bránili, ale tím, že nám budete doslova vnucovat, jak je miley špatná a selena dokonalá, tak tím to děláte jen horší, já mám ráda obě, nic neřeším...a když nemám ráda nějakou celebritu, tak hned nepíšu, jak je hrozná, protože na co mi to bude? jako fakt vám nebráním psát vaše názory, máte na to právo, ale je to opravdu nutné to sem napsat? co tím získáte? jen vyvoláte další hádky a pokud vás baví se tolik hádat, tak si to prosím vyřešte v soukromí a ne na veřejné diskuzi, děkuji
-
-
He????? zajímá mě jedna votázkA. nechýpu proč se nemůžete smířit a REALNě diskutovat já se taky dohaduju se svýma dětma dcrou šarlotkou a valentýnkou a synem beauem!!! ale vždycky se smíříme a co vy??? vy prdlajs!
-
-
Odkud jsi utekl/a? *8*
-
-
dobrá poznámka :D
-
-
-
tak vidím, že pár lidí se tahle diskuze znechutila. Například tady byl armenakos,andrejka,kajuska,hbdelfin, ale teď kvůli vašem nemožnejm hádkám vodut vypadli a každý asi ví proč! Prtotože se tady hádáte každý se může řznout o miwér mí mamce se to už stalo. A to hned neznamená že neumí v kuchyni"!!! Navíc ona ani nechtěla miley provokovat no dobře tak tu podpsrenku si nebere naschvál, ale myslim že to jak měla vyholený klín to ani nechtěla udělat!!!!!!
-
-
já sem skoro vůbec nechodím, protože mě to tu prostě nebaví, samé hádky a prostě se to nedá vůbec vystát...všichni po sobě štěkaj jako nějací puberťáci...prostě lidi, co se na tohle vykašlat? každý máme rádi někoho jiného, nikdo, ale opravdu nikdo není dokonalý a hlavně je každý jiný a má svoji hlavu a nikdo by mu neměl mluvit do toho, co dělá a jak se chová...celebrity mají tu nevýhodu, že jsou pod dohledem médií a vše, co se s nimi stane, hned se všude ví, ale bulvár většinou má jen 30% pravdu a prostě dohadovat se o něčem zde je to tak, nebo tak prostě nemá cenu, pokud nevím pravdu, tak se prosím zklidněte
-
Tady vůbec nejde o to, že se řízla, ale o to jak je z ní hned dělaná nějaká chudinka, která musela s polovinou rodiny s prstíkem na šití. No bože. Sama říkáš, že se to stává běžně a píše se někde o tom? Nepíše. Musí svět vědět o každým jejím prdu?
-
-
říznutí je hoodně všeobecný..buď se řízneš trochu nebo fakt hodně..inteligente
-
-
No jéjda, jakoby po světě nechodili horší věci. Komediantka.
-
-
ale tak je to u každý osobnosti... že cokoliv se jí stane..i maličkost tak to media a paparazzi hned ví a zveličují....až pochopíš tento svět tak potom přijd a mluv ;)
-
-
když ti připadala o ničem tak proč si jí četla ?!!! ty si fakt natvrdlá! *12*
-
Tomáši, nepoučuj. Tahle zpráva byla prostě o ničem. At' už to někdo zveličí nebo ne.
-
-
-
-
-