Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Raspberry
    Najednou se nám tu objevilo nějak moooc anonymních haterů... *10* Nic bych za to nedala že za tím vším stojí jeden a ten samej člověk pod různejma přezdívkama. To vážně nemáte nic jiného na práci? Nebo je váš duševní obzor tak malý, že si přes samou závist a žárlivost na Miley (na její krásu, talent, hlas, úspěch....)nevidíte ani na špičku nosu??
    Kdy vám konečně dojde, že ať sem napíšete jakoukoli vaši negativní kritiku na Mils, tak nám ji neznechutíte? Budeme ji milovat pořád, ať se vám to líbí nebo ne! *2* *1* *14* *5*
    Jakékoliv další narážky a urážky budu považovat pouze za + pro Miley, protože je tak krásná a úžasná, že se v jejím stínu někteří cítí ohroženi, a tak se ji snaží shodit......upřímně - to se vám nikdy nepovede *1* *1* *2* *3* *14* *14* *14* *5*
    • nežárlim na její krásu, talent, hlas . . . . proč bych měla závidět něco, co ani nemá?? a já vám ji nechci znechutit, jen jsem se k ní vyjádřila, což snad můžu, ne????
      • armenakos1
        žárlíš..prostě nemužeš si dovolit to co ona...nikdy to mít nebudeš a proto tohle děláš.. *12*
        • jsem ráda že nejsem jako ona. kdybych byla jako ona, raději bych chodila kanálama. co vás to všechny napadlo najednou že je to závist, žárlivost apod.???? takže příspěvek v DISKUSI (který se vám nelíbí) je ze žárlivosti????? normalní lidi příspěvek v diskusi pochopí ať už je to negativní nebo pozitivní komentář........jen tady se každej komentář rozebere do puntíku a čárky a ještě se tu všichni zhádáte......tohle je normální????? ok, tohle nemá žádný východisko hádat se tady.....myslíte že tím něco změníte??? co kdybyste si šli radši hrát ven děti??? aspoň vám nebude vymývat mozky ten internet....teda pokus se tak už nestalo......
          • Tereza
            dendy: taky nechápu na co by TI, kteří se tu vyjádří spíš negativně by měli závidět nebo žárlit. Jak tak ale pozoruju tak tohle se na týhle diskuzi nosí docela dost dlouho. Tady se negativa nepříjímají, tady se rovnou naváží, uráží, závidí a žárlí na tuhle celebritku! *2* Jak snadný takhle kolem sebe kopat.
            • Tereza
              Moje slova dendy *3*
              A ted' hurá na mínusy! *2* *2* *2*
            • kdybych měla někomu závidět a nebo na někoho žárlit, tak aspoň na někoho, kdo si to zaslouží. a závist se žárlivostí patří mezi nejhorší vlastnosti člověka, které naštěstí nemám zapotřebí....
        • Tereza
          Jo jasně, žárlim to si vážně uhodl *3* Nemám na co žárlit a ani co závidět. Miluju svůj život! A ještě víc "miluju" takový celebrity, který hekaji kvůli každýmu pichnutí do prstíku! Na světě se děje tolik hnusů, denně přichází o životy xx nevinných dětí(zvířat) a svět se má zájímat o její pochnutí o mixér? *3*
          V životě to je úplně o jiných hodnotách než o závisti a žárlivost, ale na to taky přijdeš. *3*
          • Ejki
            Vidělas snad,jak ta rána byla velká nebo jsi dokonce Miley výslovně slyšela,že do světa rozhlásila její cestu na pohotovost?Miley je obklopena paparazzi,jak by teda hlásila,takovou prkotinu,že? *7*
    • Ejki
      *3*
    • Tereza
      Komentář o ničem.
      • armenakos1
        Tereza: ty jsi o ničem ;)
        • Tereza
          Tomáši umíš diskutovat bez toho, aby si hned někoho urážel? Zkus to někdy. Po TVOJÍ osobě se taky nevozím!!!!!!
          • armenakos1
            já mám názor...ty máš názor :D :D jen usuzuju že jsi k ničemu ty :D :D to byla akorát "reakce" na tvuj koment...
        • Tereza
          OU snad to nebyl pokus o urážku? *3*
          • armenakos1
            ou to nebyl pokus...to byla holá čistá pravda! *7* *5*
  • Ahoj Dendi máš naprostou pravdu... Myslíme si že tvůj komentář je skvělej.Šarlotka a Valentýnka *3*.
    • děkuji holky :D
  • kdyby nebyla aspoň tak nadprůměrně hnusná a uměla trochu zpívat, hned by byl svět hudby bohatší x_x ne že by to vzhled zachránil, ale ten zpěv vážně bolí . . . . a působí na mě jako řádně rozmazlený americký spratek
  • Čus Hanno máš kluka *14* *14* ptá se Valentýna.Ahojky hannko mám taky otázku proč kamarádíš s Lilkou ptá se Šarlotka.Doufáme že si to přečteš.Tvoje nefaninky *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10*.
    • Ejki
      ???psycho?
  • ani0
    Tejul:tvůj komentář mě vůůbec ale vůůbec nezajímá!!Miley je **vka!At se ti to líbí nebo ne!!Selena není namyšlená!Spýše tvoje DĚTSKÁ Hannah je namyšlenááá!A nešAhá seleně ani po kotníky demi lovato a selenu mám ráda ale miley ne!PS:snaží se ze sebe udělat někoho co není např:Britney Spears a přitom mi pripadala jako hezká a fajn holka!Omyl! *8*
    • Tereza
      Bože nechte toho *1* Jestli zpívá stejně tak jako zachází s mixerem tak to fakt potěš *1* *2*
      • Ejki
        No bóóže,tak se řízla,však taky nepracuje jako kuchařka,ale jako zpěvačka...tak co žárovička? *3*
        • Tereza
          A co jako? Jen proto, že je "zpěvačka a herečka" se nemůže nějak orientovat v kuchyni? Nebo je to nějaká "omluva"? *1* Áhááá tak to pak jo *1* *1* *1*
          • Tereza
            Jistě, že stalo. Takový věci se stávaji běžně denno denně stovky těm, pro který není nijak vyjímečný pochybovat se v kuchyni. Zbytečná zpráva kvůli tomu.
            • Ejki
              Heuréka *7*
          • Ejki
            přesně ;) :P každý má talent na něco jiného
            • Ejki
              jakoby se to TOBĚ nikdy nestalo..jeden škrábanec a hned neumí vařit že?fakt předsudek *8*
            • Tereza
              Je to jen její super vizitka jak se v dospělosti umí stavět k věcem v kuchyni. Neznamená, že když je " zpěvačka a herečka" tak jí z toho něco omlouvá. A už vůbec, že je kvůli tomu taková zpráva. Není ničím vyjímečná od jiných lidí.
            • Tereza
              Argumenty? Dojít? A tady? Nee *2*
            • Ejki
              eh?snad ti nedošly argumenty
            • Tereza
              Jasně, ten kdo má talent tak jde do kuchyně.
    • Ejki
      ty toho o Miley nějak vííš,ale jedno ne-ona už Hannu nehraje sakra jseš 100 let za rybama?A když tě nezajíma onen koment,tak tě asi ani nezajímá pravda o M...tak se klidni *3* *2* *2* *2*
      • ani0
        ty si sis s tou miley nák moc jistá !ty ses jí ptala???tak se nedělej chytrou!!!!aš něco budeš vědět na 100% tak mi dej vědět! *16* *12* *4*
        • Ejki
          Co ti na tom nepřijde 100%ního? *7*
  • Tejul
    ani0:'radsi mam selenku gomezovou je ve vsech kategoriich lepsi nez miley' tak debilnejsi vetu jsem zatim jeste neslysela ale mas pravdu v jedne veci selena je lepsi nez miley a to asi v namyslenosti.. Fajn tak o tom ze by miley stridala chlapy se mi nezda a to ze by brala drogy taky ani ne jelikoz by na fotkach vypadala upe jinak...
  • ani0
    jo a co to teda bylo za ten skandál v časopise kde je skoru nahá?? *16*
    • Ejki
      Bulvární závisláku já bulvár nekupuju ani nečtu a přežívám *8*
  • Mám ráda Miley takovou jaká je a nebere žádný drogy a nestřídá chlapy to je jenom LEŽ!
  • ani0
    věřím tomu že miley pomohla dětem jen aby se zvyditelnila!Miley je fakt **vka!střídá chlapy jak ponožky!natož kolik ji je teprv let!a drogy taky bere!dokonce ukazali jak si potahuje!
    kdyš sem byla menší měla sem ji moc ráda ale pak kdyš sem viděla že se snaží ze sebe udělat britney spears tak se mi zhnusila!
    sorry ale mám radši selenku gomezovou je ve všech kategorií lepšíí! *8*
    • Ejki
      Kolik tajemných se tu najednou objevilo *8* a že střídá chlapy? *8* Víš kolik zpěváků nemám ráda a taky na jejich diskuzi nic nepíšu?Jestli se nusdíš,běž si prohlížet fotky se Zayníčkem *16* ...
      • Ty si asi neviděla ty fotky, co? Po zasnoubení s Liamem se líbala s jiným. A je fakt d*vka. Viděla jsi ten dort, který nechala udělat pro Liama k narozkám? Byl ve tvaru mužského přirození a ona ho lízala před zraky fotografů jako při orálu. A to nevidíš, jak se na koncertech ošahává na prsech a na přirození?! *8*
  • Jestli máte rádi Miley a máte fb tak prosím like http://www.facebook.com/pages/We-love-Miley-Cyrus/338705602843996 *3* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit