-
Ona je skvělá♥
-
mě se to trochu líbý *6* *7* *12* *7* *7* *7* *7* *7* *6* *6* *6* *12* *12* *7* *7* *6* *6* *7* *6* *6*
-
-
to tady nikdo z vás neumí psát česky? *7*
-
-
no mě se to moc nelíbí jeto furt stejný *6* *7*
-
víborně víborně!!! miley bude zase prví protože postupuje!! *14* *14* *14*
-
Podľa mňa je Miley nejlepšia herečka *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
vidím..., že už konečně ta tajemná odešla.. *1* dobře je to tu klidnější:), tak jo. Co je tu novýho???? :))) *2* *3*
-
-
spíš bych akorát řekl, že dostala zákaz na několik dní... to je vše ;)
-
-
Já jsem pořád tady!!! Pane Bože!!!! *12*
-
-
tajemna: !!! právěs mi znechutila selenu těma svýma blbýma kecama! vlastně ne, už jsi mi jí znechutila HNED JAK JSI SEM PŘIŠLA! *16* *16*
-
-
Hele Miley je lepší než selena tak di s těma debylníma kecama někam *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16*
-
-
OMG! Ještě si tady to všichni "skáčeme ke stropu"
PS:Anonym jsem protože se mi nechce zegistrovat. -
-
To jsem nepochopila. *8*
-
-
Asi jen něco chtěla napsat,a jen kvůli jednomu komentáři se jí nechtělo registrovat *15*
-
-
-
-
-
-
Miley je naprosto úžasná *3*
-
-
všichni víme...... *3*
-
-
Ahoj lidi,
prosímvás co si myslíte o tomhle: http://www.youtube.com/watch?v=OPZA6OAmm70
Myslíte, že je to pravý Skype Miley? Samozřejmě vím, že jistota není nikdy, ale jestli s tím někdo třeba nemáte nějaké zkušenosti. Údajně to má být nějaký nový Skype.
Díky *4* -
-
No nevim, to jmeno mi nějak nesedí ale ten konec... Fakt nevim
-
Myslim si, že Miley nemá SKYPE, nebo možná jo, ale má ho pod falešným jménem, aby jí FANS nevotravovali. *3* Ale největší pravděpodobnost bude, že to neni její SKYPE, ale jenom ňákej fanda se zas po ní pojmenoval. To je něco jako fejsbuk, já když jsem chtěla dát "líbí se mi to" na Mils, tak se mi tam ukázalo hodně (ne)Mileyných profilů. *4*
-
není to pravý...a navíc, na miley skype asi nechodí ani miley, je to jako u ostatních celebrit...prostě jim na myspace chodí někdo jiný a posílá zprávy, aby šli na ten a ten youtube účet nebo něco takového, že je to jejich pravý...prostě miley skype má, vždyť to říkal liam, ale pod falešným jménem nebo nějak zašifrovaný, aby ji nemohl nikdo najít
-
naprostá blbost *6*
-
-
A můžu se zeptat prosím podle čeho si to myslíš? *4*
Já osobně bych tomu teda taky moc nevěřil podle té fotky co tam je. Ale když se tam píše, že to bylo na její oficiální Myspace stránce... -
-
protože ta fotka je vytáhlá z videa kdy miley natočila na svůj oficiální profil youtube, že děkuje fanouškům za nominace na teen choice awards...v tomto videu se na sekundu objeví i liam *3*
a k tomu "důkazu č.1"... kdo muže vědět jestli tam ještě chodí a jestli to vubec na tom myspace psala ona... *8* -
-
Taky si myslím... *3* *3*
-
Ještě bych měl jednu otázečku, prosím.
Nevíte, jestli Miley někdy neměla, třeba i jen na chvíli, nebo jestli třeba dokonce nemá Skype pro fanoušky, kam by si čas od času přišla popovídat se svými fanoušky?
Když do googlu napíšu, aby mi našel pravý Skype Miley, tak toho vyjedou tuny a všichni v nějakých anglických diskusích říkají, že to je určitě její pravý Skype, že s ní mluvili a viděli jí na kameře, což by podle mě mohl dost pádný důvod, že to byla ona. Nebo to jde taky nějak oklamat? *4* Samozřejmě vím, že úplná jistota není nikdy, třeba Miley někdy mohla mít Skype krátce, a pak ho zrušila, protože ji spoustu lidí mohlo otravovalo, když se dostal ven. No nevím... *4*
Nebo není nějaký jiný způsob, jak Miley kontaktovat, abych se dočkal odpovědi, kdbych se jí na něco chtěl zeptat atd. *4* ?
Díky moc
Mějte se všichni hezky -
-
tak to mi přijde dost komplikovaný *8*
-
-
Tak to jo *4*
Díky
-
-
-
-
-
Miley je skvělá, moc jí obdivuju za to, že i když jí mnozí kritizovali, ona zůstala sama sebou.
-
tajemna3473: Nechtela by jsi dat laskave ku... pokoj s tou tvoji zajeba... Selenkou ,nwm jestli vis ale asi ne SI NA DISKUZI OD MILEY CYRUS jasny
ty tvoje nektery komenty vypadaji jak kdyby si vazne byla total hlupa a nevedela o svete nekdy opravdu nevim co si o tobe mam myslet... A nebo ti napisu tady vse co si myslim o tve sladce selence a ver mi ze to fakt nerozchodis -
-
Správně, tohle je diskuze Miley Cyrus, a ona tady básní o své "SELENCE" *11*.
-