-
omlouvám se ale...dáte prosím hlas jsem v kapele? dík
http://disneychannel2212.blog.cz/1205/finale-sons#komentare -
*16* *16* *16* *16* *16* vůbec vám nerozumím sorry
-
hello miley.what favorite pets my pets is dog and dolphin *4* *4* *4* *5* *5* *5*
-
-
Hi:) I favorite pets is dog and cat:) BYe:*
-
-
kdyžtak "my favourite" ty velká angličtinářko *12* *1* *1* *1* *1*
-
-
Ne je to favorit
-
-
ale tam nešlo o "favorite" ale o to že tam má bejt "my"... já se akorát přepsal a připsal tam "u"
-
-
-
-
-
Miley strašná Ewe Farné zkopírovala písničku. *16* *16* *10*
-
-
Ještě kdyby!!!!!!!!!!!!!!!! Miley ani Ewu nezna a jeji pisnicku kopirovat? vis je to naopak Ewa ji zkopírovala Miley. Protože Miley ma narozdil od
Ewy Hezke písničky! *3* *3*
-
-
Bože vy se hádáte kvůli takovým kravinám, že to ani není možný. Ale co byste chtěli, jsme češi
-
Lidi nechápu proč Miley furt srovnáváte se Selenou. Každá je jiná a má vlastní styl a hlavně život. Selena má větší návštěvnost, Miley zase více fanoušků. Já osobně mam radši Miley. Když dávají Hannah Montanu ráda na ni vždy kouknu. Má i pěkné písničky a lepší (muj názor) hlas než Selena. Selena má také pár hezkých písniček(shake it up, naturaly) ale nemam jí ráda kvůly tomu jak nabarvily ty koně narůžovo. A o jejich osobní život se moc nezajímám protože zaprvé je půlka toho co se o nich píšena netu jen pomluva nebo drb a zadruhé je to JEJICH OSOBNÍ ŽIVOT!
-
-
Došlo ti, že Selena za ty koně nemůže? To obviňuj štáb toho klipu *16*
-
-
Nechte Miley na pokoji! Béžte poslouchat Biebra! *1* *1*
-
-
co sem motáš Biebera?
-
-
Okamžitě se tu přestaňte hádat nebo vám to šmahem smáznu celé!!
-
-
jednodušší by bylo smazat celou diskusi *5*
-
rychlejší by bylo to rovnou smazat *6*
-
-
Ale já vidím, že když je tady čím dál tím víc lidí, že je tu větší a větší hádka. Jestli chcete takhle pokračovat, tak ale beze mě. Ani nechápu uživatele typu ani0. Je hned od vidění poznat, že miley takový špičky na prsou nemá...kapišto??!? *16*
-
-
nemá?!tys jí tam koukala?!a navís vše se dá schovat pod podprsenku!
-
-
jasně že nekoukala, za koho mě máš? ty ani nemůžeš dokázat, že je to mileyina hlava!! *16* *16* *16*
-
-
a ty můžeš dokázat že to není její hlava?
-
-
jo tím že se "normální" člověk podívá a vidí že je to přidělaný :D :D
-
-
-
-
-
Čauky, já jsem si čeetla ty komentáře a myslím si, že to co psala ta holka o tom, že je Mileyna BFF, tak třeba je co vi víte , ale to jsem nechtěla psát , tak pojdme zpátky k věci, já jsem byla na jejím koncertě a ona umí zpívat a ta fotka, kde miley vysstrkuje ty kozy , tak to je fake a myslí si, že je hnusné , jak o ní říkate že štětka, prostitutka atd...