Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já Miley měla ráda, jistě pořád má dobré písničky, ale mám ji jen ráda, to třeba já nevim Lady GaGa je podle kmého názoru lepší, byli doby kdy jsem jí fakt milovala, ale časy se mění........
    • armenakos1
      ale ted si to právě napsala...časy se mění a miley nemuže být pořád tou starou "úzkoprsou" miley jakou bývala *3* *5*
      • To je sice pravda, ale nezapomeň že její fanoušci byly na něco zvyklí. A jak to vypadá dnes po její změně? Má o víc než polovinu fanoušků míň
  • maggie611
    omlouvám se ale...dáte prosím hlas jsem v kapele? dík
    http://disneychannel2212.blog.cz/1205/finale-sons#komentare
  • *16* *16* *16* *16* *16* vůbec vám nerozumím sorry
  • hello miley.what favorite pets my pets is dog and dolphin *4* *4* *4* *5* *5* *5*
    • Hi:) I favorite pets is dog and cat:) BYe:*
      • armenakos1
        kdyžtak "my favourite" ty velká angličtinářko *12* *1* *1* *1* *1*
        • Ne je to favorit
          • armenakos1
            ale tam nešlo o "favorite" ale o to že tam má bejt "my"... já se akorát přepsal a připsal tam "u"
  • domik94
    Miley strašná Ewe Farné zkopírovala písničku. *16* *16* *10*
    • Ještě kdyby!!!!!!!!!!!!!!!! Miley ani Ewu nezna a jeji pisnicku kopirovat? vis je to naopak Ewa ji zkopírovala Miley. Protože Miley ma narozdil od
      Ewy Hezke písničky! *3* *3*
  • Bože vy se hádáte kvůli takovým kravinám, že to ani není možný. Ale co byste chtěli, jsme češi
  • maggie611
    Lidi nechápu proč Miley furt srovnáváte se Selenou. Každá je jiná a má vlastní styl a hlavně život. Selena má větší návštěvnost, Miley zase více fanoušků. Já osobně mam radši Miley. Když dávají Hannah Montanu ráda na ni vždy kouknu. Má i pěkné písničky a lepší (muj názor) hlas než Selena. Selena má také pár hezkých písniček(shake it up, naturaly) ale nemam jí ráda kvůly tomu jak nabarvily ty koně narůžovo. A o jejich osobní život se moc nezajímám protože zaprvé je půlka toho co se o nich píšena netu jen pomluva nebo drb a zadruhé je to JEJICH OSOBNÍ ŽIVOT!
    • Došlo ti, že Selena za ty koně nemůže? To obviňuj štáb toho klipu *16*
  • Nechte Miley na pokoji! Béžte poslouchat Biebra! *1* *1*
    • maggie611
      co sem motáš Biebera?
  • hudy
    Okamžitě se tu přestaňte hádat nebo vám to šmahem smáznu celé!!
    • jednodušší by bylo smazat celou diskusi *5*
    • Ejki
      rychlejší by bylo to rovnou smazat *6*
  • Andrejka10
    Ale já vidím, že když je tady čím dál tím víc lidí, že je tu větší a větší hádka. Jestli chcete takhle pokračovat, tak ale beze mě. Ani nechápu uživatele typu ani0. Je hned od vidění poznat, že miley takový špičky na prsou nemá...kapišto??!? *16*
    • ani0
      nemá?!tys jí tam koukala?!a navís vše se dá schovat pod podprsenku!
      • Andrejka10
        jasně že nekoukala, za koho mě máš? ty ani nemůžeš dokázat, že je to mileyina hlava!! *16* *16* *16*
        • ani0
          a ty můžeš dokázat že to není její hlava?
          • armenakos1
            jo tím že se "normální" člověk podívá a vidí že je to přidělaný :D :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit