Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dříve jsme Miley milovali ale teď ji nenávidíme!!!!!Protože jsme viděli její videa a fotky a málem nám vypadli oči z DŮLKU!!!!!!!!!!!! TY FOTKY SI STRČ LASKAVĚ DO P.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *16* *12* *10* *10* *10* *10* *10*
    • Svatá pravda!! nikdo není na ty její fotku už zvědavý.... a hannah montana je její největší sračka, kdyby ti herci aspoň uměli hrát.... *16* *7* *16* *7*
  • Kdysi jsem jí měla hodně ráda, ale dneska... Její koncerty jsou trochu úchylný nemyslíte? Jak se POŘÁD ošahává, dělá sprostý věci a tak. Je mi z toho špatně : http://celebfails.com/miley-cyrus-cake-fail/ *11*
    • JÁ SI myslím taky že to neni zrovna 2x hezkej pohled,Ale taky to ktomu patří,,...tohle dělaj skoro všechny star:lady gaga,rihanna.....takže kvůli tomu snad nepřestaneme mít rádi našeho idola ne? vždyt zpívá pořád stejně dobře...tak proč?joooo jenom kvůli blbýmu koncertu no...tak má tročku sprostou choreografii ale jinak je super ne? :) :D *14*
      • kdyby ty koncerty aspoň za něco stáli, což se říct nedá *1* *1* *1*
    • Trochu jo no *5*
  • Konečně jsem viděla LOL laughing out loud a je to fakt bezva film. Jestli se chce někdo podívat online http://www.zkouknito.cz/video_84020_lol-laughing-out-loud-2012
    • Ejki
      jj je ot super film,můžu ho vidět stokrát a neomrzí mě :)
    • Já jsem ten film taky viděla (stáhla jsem si torrent) a už je můj oblíbený. Teď v létě je to fakt oddechovka *4* Ps.: Miley má fakt unikátní hlas, líbí se mi
      • kajuska4
        viděla jsem ho taky a oblíbila jsem si te film *14*
  • co se děje s Miley? Proč nemá nový písničky?? *7*
    • no ona se prý dala spíš na modu,ale newím jwstli přímo jako modelka a nebo na navrhování svojí kolekce ale spíš na to navrhování svý klekce..selena taky jeden čas měl amenší pauzu a navrhovala svojí kolekci oblečení :) *2*
    • někde jsem četl že si dá pauzu a bude se více věnovat herectví.
      • armenakos1
        jenom pro info: o tom herectví je to asi rok starý už... je ted oficiální že miley pracuje na novým albu... ;)
    • armenakos1
      že by proto že maká na novým albu ??
  • miley je trapná mrška a neumí hrát. právě proto už nikde nehraje a ani nezpívá(zpívat neumí) *1*
    tak ahojky ;)
    • A TY SI JAKO CO *12* *16*
      • Na blbou otázku,ještě blbější odpověd-Člověk,holka..Doufám že to pochopíš *3*
    • A copak ty zpíváš nebo hraješ? A umíš vůbec zpívat nebo hrát? Samozřejmě že neumíš,protože jinak by si sem nepsal/a takové kecy.
    • A v LOL: Laughing Out Loud tam se vůbec neoběvila, že? *2* *1*
  • Ahoj lidi,dívali jste se někdo na Teen Choice Awards? Já bohužel ne :/ Jinak Miley vyhrála dvě ceny,ale bohužel si je nepřevzala.Škoda.Dva měsíce jsem se těšila na to,až ji uvidím v nějakých nádherných šatech a ono nic.Fakt škoda.Snad se bude moct zúčastnit příští rok a já se konečně dočkám :)
    Jinak si úživejte prázdnin a hezký zbytek dne :)
    • Ahoj, já jsem se dívala a je velká škoda, že tam nebyla, ale viděla jsem, že vyhrála jen jednu cenu za Choice Female Hottie. Ale i tak slušné.
      • Oni tam právě nevyhlásili úplně všechny ceny.Ta další kterou vyhrála byla Fashion Icon.Vážně doufám že se příští rok zúčastní.
        • Ale zase na oficiální stránkách Teen choice awards je, že cenu za fashion Icon vyhrála Katy Perry.
          • Ale máš asi pravdu, viděla jsem už několik článků, že to ona vyhrála. Takže je to super. *1*
  • Ahoj můžu se zeptat jakou adresu má miley
    • mileynka@kolko.usa adresa domu je shakebulvoor 333 nemáš zač *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • Miley, I hate you!! I'm from Los Angeles and I have two sisters, we do what we have to make a living .... and because of you, our parents divorced .... You destroyed my family!
    • I had it anyway! Justin Bieber is better ... on the contrary helped me ... I was at his concert after parents' divorce and was very nice, tried to soothe me .... well actually it was just me ... my mom also had eighteen. Also, you ruined my family should be ashamed of yourself!
      • armenakos1
        WTF ?? hej já už sem fakt přestávám chodit protože tohle je čímdál tím horší....fajn lidi takže když už nezabere čeština tak zkoušíte anglicky jo ??!! :D :D
        hej toto jsou dva nejtrapnější články co jsem kdy viděl :DDDD :DDDDDD
        • No já nevím... já jsem narozená v česku, ale musely jsme se přestěhovat kvůli máminé práci do Los Angeles...třeba to má Kim Kate Phistings úplně stejně, ale nevím to jistě.... protože ji neznám to je pochopitelný, ale Elisson Michaele Perry znám a ta si nevymýšlí...jsme kamarádky od 3 let...a to jako když jsme se přestěhovaly do USA tak to sem jako nesmíme psát??!!
        • Já ji kdysi taky nenáviděla,v pubertě, ale takové žvásty, jako že může za rozvod rodiču napsaný anglicky na českém serveru, to je tak stupidní, že si myslím, že to ani není k smíchu.
  • Ahote :) Nevím, zda se tu už někdo na to tázal, ale nevíte, kde by se dal stáhnou film LOL: Laughing Out Loud (2011), právě s Miley v češtině nebo slovenštině? Prosím kdo ví odepište.
    Díky ;) *Z
    • dá se stáhnout na hellspy.cz ale není v češtině
      • Bohužel je to placený (asi sto korun) a já bych to nevyužila ale díky tomu jsem našla torrent, tak uvidím co to bude za kvalitu *3*
        • Tak kdo to umí s torrentem (je to snadný), tak je to například tady v angličtině a ve fakt dobré kvalitě: http://kat.ph/lol-2012-brrip-xvid-etrg-t6517360.html Titulky se překládjí na titulky.com a jsou tak v polovině. Osobně jsem nadšená, že už to konečně někdo dal a vypadá to dobře :-) :-)
          • Torrent není zrovna nejlepší, je to protizákonné - když stahuješ z Ulož.to a tak, tak si ten soubor pouze stahuješ, což je povolené. Ale na Torrentu při stahování zároveň nabízíš tu stahovanou část a můžeš za to jít i do vězení. A to si nědělám srandu *16*
            • Adel-E má pravdu. Protože Uloz.to je povolené, ale ten za Torrent už šlo stovky lidí do vězení, jenom proto, že si třeba stahovali film.
            • Ono je samo nahrávání v kině zakázané a stahování taky když za to neplatíš tak nevím o co ti jde... A nedělej na mě *16*, jak si asi myslíš že se to na uložto dostane? Někdo to stáhne přes Torrent a nelegálně to sdílí
    • Zoe, já to nemůžu najít ani v angličtině *9* Na český dabing si asi ještě počkáme, pokud se vůbec dočkáme...
      • 25kacenka25
        Koukněte se na Ulož to! tam to najdete :)
        • armenakos1
          na ulozto je to v angličtině..ale jaksi mi blbne stahování.. :// :D
  • Ahoj lidi,
    chtěla bych se zeptat jestli Miley zemřela mamka nebo ne. Předem dík: *4* *4*
    • Ne.Nezemřela.A jmenuje se Tish Cyrus,kdyby tě to zajímalo *3* *3*
      • Já v Popcornu četla, že se jmenuje Letucie :-\
        • armenakos1
          Leticie "Tish" Cyrus ;)
    • Andrejka10
      Ne,samozdřejmě že jí mamka nezemřela. Vždyť fotky s její mamkou stále přibývají. Hele lidi,myslím,že už nemám čas chodit na diskuzi. Jo,nemám na to čas a nevyznám se tu.Stejně letíme v srpnu do Tunisu,a nakonci července do Turecka.Na začátku prázdnin jsem byla na Grétě.No nic.Tak ahojky a mějte se tu fajn. *4* *4* *4*

Andrejka10
      • Je pravda,že ji matka neumřela.
        Hele nechlub se tím ,že si byla tam a tam.Já byla koncem června v Ifaty, začátkem července na Cayo coco, teď jsem ve Zlatých pískách a v září na Makadi.Je mi 16 a chlubím se tím někde? Možná Vám přijde , že teď ,ale já pouze naznačuji ,že se nemusí chlubit Tureckem,Krétou a Tunisem.
        Ale řešme radši Miley.Sice ji nemám ráda ,ale i fandové musíte uznat,že je teď taková strašně hubená(jo taky mám 52 kg,ale takhle nevypadám) a je celkem taková divná.
        Je jí 19, vypadá strhaně,má divné obočí ( podle mě ) od 13 let na hubě make-up.
        Sice hezky zpívá ,možná i hraje,ale já si myslim,že by mohla kapku brzdit.
        Je to můj názor a ten mi nikdo nevymluví.
        Teď do mě!!!!
    • ne jenom v serialu
    • ahoj v seriálu Hannah Montana jí zemřela" filmová" máma.reálná jí neumřela

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit