Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Miley teď vypadá strašně měla si nechat ty dlouhé vlasy poslouchala jsem jí ale teď FŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮJ. *16*
    • armenakos1
      kdybys byla její opravdovej fanoušek tak bys jí měla pořád ráda a poslouchala jí i kdyby měla na hlavě h***!! já mileyin nový účes taky moc nemiluju ale co život je celý o změnách a pokud se v něm cítí dobře (což jak jde vidět podle zpráv na twitteru tak jo)..tak jí nebudu soudit *3* *5*
  • vypadala hezky s dlouhejma vlasama a jako brunetka....ted nic moc...nic ve zlém
  • miley vypadala líp jako bruneta ,ale stejně je blbá . *16* kdyby její písně nějaká malá holka ještě před 3 rokama poslouchala tak proč by nééééééééééé,ale dnes už by je poslouchali jen 15ti letý kluci . navíc jsem viděla její nahatou fotku , kde jí nebylo ani 16
  • http://www.google.cz/imgres?q=miley+cyrus+hair&um=1&hl=cs&biw=1680&bih=959&tbm=isch&tbnid=qLwpq1sYywcQCM:&imgrefurl=http://www.huffingtonpost.com/2012/08/06/miley-cyrus-hair-singer-goes-platinum-blond_n_1746819.html&docid=MYGebEypQFCiFM&imgurl=http://p.twimg.com/A0J48ckCUAARWHY.jpg&w=414&h=600&ei=B-IsUJmAL8zLsgaG84DYDw&zoom=1&iact=hc&vpx=491&vpy=576&dur=7016&hovh=270&hovw=186&tx=94&ty=141&sig=105830953912570171002&page=1&tbnh=141&tbnw=103&start=0&ndsp=46&ved=1t:429,r:30,s:0,i:193

takle vypadá ta Vaše ůžasná Miley !!To je krasavice.
    • armenakos1
      pokud se v tom účesu cítí dobře je to její věc ne ?? *12*
  • OH MY GOD!!!!!!Miley vypadá hrozně PLUSještě na blond no co mám dodat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *16* *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *10* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11* *11*
  • No upřímně řečeno!
    Miley je prostě blbá!
    Dříve byla skvělá holka a zpěvačka a postupem času dospívala až se změnila :( *13* Je to škoda
    Ty vlasy jsou naprostá KATASTROFA *16* *8*
    pIERCING A tetování ji VÁŽNĚ NESLUŠÍÍÍ!!! *16*
  • ...Co se s tou Miley stalo?
  • Mám miley ráda,a le už to přehání s tímhubnutím, už váží mín než 50 kilo! A podlemě ji ten nový učes nesluší
  • Miley si ostříhala vlasy na krátko - podívejte se sami. Osobně si myslím, že předtím to měla hezčí http://www.gossipcop.com/miley-cyrus-pixie-cut-photos-august-2012-haircut-pics-hair-chris-mcmillan/
    • Mě se ty krátké vlasy nelíbí, předtím jí to moc slušelo, teď vypadá jak vyhublý kluk. Ale když se jí to líbí co nadělám, hlavně ať už nehubne...
    • LadyEll
      Taky se mi to líbilo víc před tím,ale tohle jí taky sluší.Navíc jsou to její vlasy,takže si s něma může dělat co chce.Stejně to doroste :) Ale ted se podle mě ukážou ti praví fanoušci.Uvidíme jestli ji měli rádi jenom podle vzhledu :)
      • armenakos1
        já si myslím že jde jenom o zvyk... celý ty roky jsme byli zvyklí na její dlouhé krásné vlasy a ted jde jen o to si zvyknout.. třeba si to znovu nechá dorůst no ;)
        • Myslim,že ty dlouhé vlasy se teď líbí víc,protože je má ůplně jiné ,na které jste zvyklé.Je každýho věc jak se nechá ostříhat.Jak říkáš Jde o to si zvyknout. Ten ůčes není špatnej,jen ta barva mohla být jiná..ale vždyť je to její věc.Jednou měla prve jenom obervený vlasy(myslim že i trochu zkrácený.To jí slušelo víc.Tak jsem měla taky a od 12 si je nechávám dorůst.Jsou to 4 roky a jsem ráda,že je už nikdy tak mít nebudu.)Ale tady jde o Miley.Jo nejsem její největší fanda..ale má nádhernej hlas.
          Nelluš Crazy
        • To jo.Podle mě si ty vlasy dorůst nechá.Sice ne hned,ale jednou se toho určitě dočkáme.Mám takový pocit,že má ve zvyku pořád nějak měnit účes :) Hlavní je,že se takhle cítí dobře :)
  • Nemá tady napsanou kompletní diskografii *8* Chybí tam Identity of pop a Hannah Montana: Forever *2* Takže to někdo opravte

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit