Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdá se mi,že většina celebrit zklamaly jak svým chováním,tak i svou vizáží...A Miley patří bohužel mezi ně. *16*
  • Kde jsou ty casy, kdy Greta Garbo jen zamrkala, a vsichni chlapi byli namekko? Dnesni "celebrity" typu Cyrkus se museji vyzlect donaha, aby nekoho zajimali. Hnus, odpad cela Cyrkus
  • Ona byla tak krásná !! A nechá se tak debilně ostříhat!!To jí vůbec nesluší...Vypadá uplně nesympaticky...A ta blond ji teda nesluší..
    • armenakos1
      náhodou jsem si na ten učes uplně zvykl a slušíí jí to když si to vyzdvihne nahoru nebo tak.. *14* *14*
  • ten učes ani pirsing ji vubec nesluší nemam ji rada a ma detsky písnicky ... srry ale je to muj nazor klidne me urážejte *3*
    • mas pravdu vubec ji to neslusi ale pisnicky driv mela lepsi ted uz ji neposloucham a posloucham selenu gomez
    • armenakos1
      tvl jestli miley má dětský písničky tak já jsem bůh všeho!! :D :D :D :D
  • take krasne vlasy si da ostrihat a potom sa da na take skarede vlasy a kratke fuuj *11*
  • ten uces ti moc nesluší ale je to tvoje věc
    *3* *14* jina tě milujem s kámoškou a ten pírsing ti nesluší.
    • armenakos1
      a miley si to asi přečte že ?? :D :D
  • dendy j souhlasim stebou . ahoj ja sem pavlina ahoj dendy ja sem mnohem hesči než ona . dendy si skvely začinam te milovat , neco me napadlo řeknu ti kde bydlim frenštat pod radhoštem ulice strelnični 728 moje telefoni čislo je 733300458
  • pane co je ti po malyc deckach asi sou pekne u strašeni a uplakani ji to sluši
  • souhlasim s anonimka ja sem chtela napsat to sami na krase nezalezi a hlavne že je stím učesem spokojena a me je tojedno ze je ostrihana a moc se mi líbila ve filmu hannah montana a poslední písen tam ji to sluselo ale je pravda ze mnela fakt hezky dlouhy cop no skoda ale miley je spokojena toje hlavní TO DOROSTE *3*
  • Vždycky jsme Miley záviděla její krásu. Ale teď už ne. úplně se změnila. Podle mě se ostříhat a nabarvit neměla. Ale je to její věc, jí se to třeba líbí! Tak jí přestaňte nadavát a koukněte se do zrcadla a uvidíte někoho, kdo má k dokonalosti daleko jako naše planeta od Slunce!!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit