-
to je pravda kaculinko .
-
souhlasi z angelicu a z anonym .
-
souhlasim z anonym .
-
Podle mně jí to moc sekne. Jako blonca je hezká,ale v těch hnědejch vlasech se mi líbila víc. Armenakos má pravdu,ty vaše kecy typu: Miley, jsi blbka a blablabla....Myslíte si snad,že si to Miley přečte? Jestli jo tak jářku... *6* *6* *6* *6*
-
O disuzi Myley vlasy,se vyjadrim takto ma je udesny spev dobry ale vlasy hnus. Mela strasne krasny vlasy az jsem ji je. zavidela
-
O disuzi Myley vlasy,se vyjadrim takto ma je udesny spev dobry ale vlasy hnus.
-
No tak jako účes nic moc ale veliká změna *8*
-
Hele lidi už mě to fakt přestává bavit...vždyt ta nenávist je tu pořád byla tu vždycky do té doby než si miley ostříhala vlasy.. je to její život tak co se do toho štvete ??!! chápu chcete vyjádřit svůj názor ale co je moc to je moc prostě... pokud miley rádi nemáte tak se sem v tom případě ani neobtěžujte chodit..kdyby vás miley nezajímala tak sem nechodíte a nepíšete tu takový blbosti!
Ohledně vlasů, já sám jsem si říkal "OMG co to je??!", ale ted když vidím různé fotky z twitteru a akcí tak si říkám, že to zas taková hrůza není, vždyt jde jenom o zvyk. Chápu nikdy se nikdo neshodne na stejným názoru, ale co je moc to je moc. Pokud se vám něco na miley nelíbí prohlašujte si to na stránkách kde to lidi bude zajímat! Vždyt tady už nikdo z fanoušků ani nechodí protože nikoho nebaví vidět bud negativní názory a nebo takový ty názory typu "ahoj miley, jsi moc krásná blá blá"....
Jo jasně ted do mě začněte hustit že tato stránka není jenom pro fans...ale pokud se podíváte na profil tak je tam kolonka "stát se fanouškem" ne ??!! takže to už něco vypovídá... já vím máte svůj názor ale ten váš názor taky fanoušci mohou ohodnotit a okomentovat svým názorem!!! a vybyste upřímně měli držet pysk!!
Díky za vyslechnutí mého názoru ;)
Vás armenakos1 :)
PS: budu ho tu házet pořád at si to sakra uvědomíte!! -
-
Pěkně napsané ;)
-
-
omg rozmazlená a bohatá ona si na rozdíl od tebe vydělala na všchno sama tak co to tu meleš *12* *16* *1*
-
jaky by vam to bylo kdyby jste prisli do skoly s novym učesem a nikomu by se to nelibilo a nadaval by vam do kurev tak se nad sebou zamyslete *9* a vytíkat jí že kouří omg je dospělá dá si jednu cigaretu a všichni zní dělaj alkoholičku *16*