Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Je to zruda dementni baba, country deva po hajzloch zasrattych. nejradeji bych ji videl v hnoji az za usima, OBLUDA
  • Pane bože spíš vy se chováte jako rozmazlený spratci jde vam jenom o vzhled řikáte jak jste jí měli rádi a jenom klvuli vlasum jí odkopnete vy nejste o dost lepší a na rozdíl od vás má talent *16*
  • I love you very much and I like to watch the movie and seral hannah montana but I do not like your hair when you had long brown hair was a nice but now look terrible but I love you still love your beautiful songs of the masses because of the appearance and stop being te mit Board.
  • tu holku jsem měla hodně ráda ale tet jí nemůžu ani vidět typickej rozmazlenej bohatej fracek.. a co ty vlasy vypada jak americká levná prostitutka jěště chybí krek u nosu!! hnus *16*
  • Dobře zpíváš,ale ten učes ti fakt nesluší. *16* Vypadáš jak ...*12* *10* ale kouřit nemuselas ani fetovat......
  • mas fakt desní vlasi *6* *7* *9* *8* *13* *10* *11* *12* *16*
  • Tak Miley mám už dlouho ráda,ale ty vlasy co má ted jí vážně nesluší :(...Chci zpátky tu starou "normální" Miley Cyrus :( :D
    • Máš pravdu taky ji mam rada ale ty vlasy *16* jsou hrozny.
      • armenakos1
        zvykneš si ;)
  • Miley mi nevadí, ale ty vlasy jí opravdu moc nesluší. Ale je to jen můj názor. *3*
    • armenakos1
      jo takovej názor beru..bez urážek jen vyslovení svého názoru a né názor typu "miley vypadá s tím novým učesem jak ***" atd atd..
      • Přesně .... ať si každý nosí na hlavě co chce, hlavně že se to líbí jí. *3*
  • Já naprosto MILUJU nový vlasy Miley! :) Vypadá konečně jako opravdová holka:) Už není ta disney holka. Miluju jak teďka vypadá. Miley 2.0 ♥
  • armenakos1
    Hele lidi už mě to fakt přestává bavit...vždyt ta nenávist je tu pořád *3* byla tu vždycky do té doby než si miley ostříhala vlasy.. je to její život tak co se do toho štvete ??!! *16* chápu chcete vyjádřit svůj názor ale co je moc to je moc prostě... pokud miley rádi nemáte tak se sem v tom případě ani neobtěžujte chodit..kdyby vás miley nezajímala tak sem nechodíte a nepíšete tu takový blbosti! *6*
    Ohledně vlasů, já sám jsem si říkal "OMG co to je??!", ale ted když vidím různé fotky z twitteru a akcí tak si říkám, že to zas taková hrůza není, vždyt jde jenom o zvyk. Chápu nikdy se nikdo neshodne na stejným názoru, ale co je moc to je moc. Pokud se vám něco na miley nelíbí prohlašujte si to na stránkách kde to lidi bude zajímat! *16* Vždyt tady už nikdo z fanoušků ani nechodí protože nikoho nebaví vidět bud negativní názory a nebo takový ty názory typu "ahoj miley, jsi moc krásná blá blá"....
    Jo jasně ted do mě začněte hustit že tato stránka není jenom pro fans...ale pokud se podíváte na profil tak je tam kolonka "stát se fanouškem" ne ??!! takže to už něco vypovídá... já vím máte svůj názor ale ten váš názor taky fanoušci mohou ohodnotit a okomentovat svým názorem!!! a vybyste upřímně měli držet pysk!!
    Díky za vyslechnutí mého názoru ;)

Vás armenakos1 :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit