-
jaky by vam to bylo kdyby jste prisli do skoly s novym učesem a nikomu by se to nelibilo a nadaval by vam do kurev tak se nad sebou zamyslete *9* a vytíkat jí že kouří omg je dospělá dá si jednu cigaretu a všichni zní dělaj alkoholičku *16*
-
Je to zruda dementni baba, country deva po hajzloch zasrattych. nejradeji bych ji videl v hnoji az za usima, OBLUDA
-
Pane bože spíš vy se chováte jako rozmazlený spratci jde vam jenom o vzhled řikáte jak jste jí měli rádi a jenom klvuli vlasum jí odkopnete vy nejste o dost lepší a na rozdíl od vás má talent *16*
-
I love you very much and I like to watch the movie and seral hannah montana but I do not like your hair when you had long brown hair was a nice but now look terrible but I love you still love your beautiful songs of the masses because of the appearance and stop being te mit Board.
-
tu holku jsem měla hodně ráda ale tet jí nemůžu ani vidět typickej rozmazlenej bohatej fracek.. a co ty vlasy vypada jak americká levná prostitutka jěště chybí krek u nosu!! hnus *16*
-
Dobře zpíváš,ale ten učes ti fakt nesluší. *16* Vypadáš jak ...*12* *10* ale kouřit nemuselas ani fetovat......
-
mas fakt desní vlasi *6* *7* *9* *8* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Tak Miley mám už dlouho ráda,ale ty vlasy co má ted jí vážně nesluší :(...Chci zpátky tu starou "normální" Miley Cyrus :( :D
-
-
Máš pravdu taky ji mam rada ale ty vlasy *16* jsou hrozny.
-
-
zvykneš si ;)
-
-
-
Miley mi nevadí, ale ty vlasy jí opravdu moc nesluší. Ale je to jen můj názor. *3*
-
-
jo takovej názor beru..bez urážek jen vyslovení svého názoru a né názor typu "miley vypadá s tím novým učesem jak ***" atd atd..
-
-
Přesně .... ať si každý nosí na hlavě co chce, hlavně že se to líbí jí. *3*
-
-
-
Já naprosto MILUJU nový vlasy Miley! :) Vypadá konečně jako opravdová holka:) Už není ta disney holka. Miluju jak teďka vypadá. Miley 2.0 ♥