Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosim Vás, už neřešte Miley/Hannah, tato stránka se týká o Miley, tak se bavme o ní, její koncerty, deska, songy, filmy a pod. ať se to tu trochu pohne jinam. Nekonečné handrkování o tom jestli je něco dobrý nebo ne, nemá cenu řešit, každý má svoje názory, nikdo Vám je nebere, ale když se to někomu líbí tak proč hned kritizovat.
  • Tereza
    Ano tohle je diskuze, která s emůže týkat jak Miley Cyrus tak Hanny Montany, kterou ONA představuje! A zrovna tak i já tady můžu říct názor i bez toho aby TY si hned po mě šel.
  • haha! založila jsem si účet a celý víkend jsem studovala Miley Cyrus alias Hannah Montanu... viděla jsem asi 40 dílů z toho celou čtvrtou sérii a na vaše doporučení i hodně ze třetí... a musím vám říct, že názor jsem nezměnila... Ikdyž se mi seriál začal docela líbit, výkon Miley je hroznej... V první sérii byla hrozná, ale to bych unesla, protože byla mladá... Ve druhé sérii byla znova hrozná, její dětská roztomilost odešla, zestárla a její herecké "schopnosti" zhrozněly. 3. série, musím říct, že jí to vážně sluší a z ošklivého káčátka, jak na mě působila v první a druhé sérii se začala vyvíjet krásná holka, ale hraní opět hrůůza!! Hrozně artikuluje, tak přehnaně! Ve čvtrté sérii ji to zase slušelo, hraní se zlepšilo, možná protože hrála mezitím v The Last Song... Když jsem se potom podívala na její "rivalku" Selenu Gomez, tak Selena umí hrát o hodně líp ( ale zase její zpěv je hroznej )

Teď ke zpěvu... první deska - Taková oddechová, největší pecky jsou Start All Over a G.N.O., teda aspoň pro mě, její hlas je ještě takovej dětskej.. Druhá deska - Uplně jsem si zavzpomínala jak jsem Breakout měla ráda v roce 2008, když mi bylo 13... Její hlas se hodně změnil, nejhezčí písničky jsou These Four Walls a Simple Song, pak se mi ještě líbí Fly On The Wall a Goodbye... Třetí deska ( nebo taky EP, že?!) - znala jsem The Climb, Party in the U.S.A a z toho filmu When I look at you... Nevím proč je Party in the U.S.A titulní písnička, je hrozná... její hlas se mi zdá horší než v Breakout, nevím čím to je, možná to byla mutace, nebo já nevím, ale přijde mi, že v The Time Of Our Lives zpívá strašně. No a Čtvrtá deska - aha, tak to je p*ůser.. Jediná písnička, kterou můžu poslouchat dokola je Liberty Walk - jinak je to děs.. používá auto tune a pomalý písničky jsou až moc sladký.. no fuuuj!

A živé zpívání? kdybych to měla zhodnotit po rocích tak 2007 - docela ujde, 2008 - nejlepší rok, pěkný, 2009 - The Climb hezký a Party in the U.S.A - no divný, http://www.youtube.com/watch?v=2w7uX_a_D7U - tohle se jí teda nepovedlo, to její ječení je příšerný... 2010 - Ale jo, Can't be tamed jí docela jde, no a ty její sladký písničky jsou na živo ještě horší... 2011 - toho jsem moc neslyšela, ale její cover na turné Smells like teen spirit byl děs, já tedu Nirvanu nějak neposlouchám, ale to bylo fakt hrozný...

Celkově - Má hezkou postavu, Ikdyž se jí začína kulatět a v obličeji teď trochu ztloustla, křivky jsou sexy... Četla jsem kousek z knížky, šikana je fakt svinstvo, nezažila jsem, nevím jak moc velký zážitky to nechává, ale jestli se potom bála chodit po chodbě, tak asi velký... Její styl oblíkání na koncerty se mi líbil, až na letošní tour, některý modely byly jak z bo*delu... Škoda vlasů, ta barva a střih co má teď se mi vůůůbec nelíbí.. *3*
  • Gaily
    jejda sorry, že to psalo jako anonym :)
  • armenakos1
    tohle je stránka miley cyrus!! s hannou montanou si jděte na stránku profilu hannah montana (filmová postava)!!! *16*
  • Můžu si dělat co chci a tobě to může být někdě!(: takže, jestli napíšu, že Hannah Montana je pěkná kravina, ty s tím nemůžeš nic dělat.. Tohle je diskuze a ne stránka Milovníci Hannah Montany spojte se! (:
  • armenakos1
    pokud vím tys byla jedna z těch co dokola říkali že tohle je diskuse takže já si sem můžu projevit názor jaký budu chtít... a když můj názor je takový tak prostě aj takový bude.. *5*
  • Tereza
    Tomáši jen proto, že si tu někdo nezaloží účet nemusí hned být trapákem a ty tady za to nemusíš urážet a navážet do někoho kdo se k tomu vyjádří. Jestli tady na diskuzi píšou jedni a ti samý pod anonymem? Nevím proč by to tak nutně muselo být. To co si napsal nemá hlavu ani patu. Tak jako tak je spousty takových, kterým tohle přijde uhozený. Klídek,pa.
  • armenakos1
    tak v tom případě ti nestojí ani za to něco komentovat.. *3* *5* *12*
  • jo, jsem trapák, ale pro mě nemá cenu, si založit účet kvůli dvoum komentářím (:
  • armenakos1
    ono je ale vždycky nejlepší že souhlasí ti, kteří vystupují pod anonymem... takže nemůžeš vědět jestli souhlasí ten stejnej člověk ale pod několika přezdívkami... ti kdo píšou komentáře a mají vychytralý řeči jen pod "anonymem" jsou pro mě trapáci.. *12*
  • Tereza
    Jsem neskutečně ráda, že po přečtení diskuze je tu spousta takových co se mnou souhlasí! Nemusím jmenovat, dotyční budou vědět. Klidně si u mě klikejte mínusy, jak je vám libo *1* já tu vidím jen jedno jediný - nejsem zdaleka jediná, komu se "Montana" zdá jako chujovina o ničem.
    A k jednomu komentáři ohledně mého dětsvtí - to je ale hodně mimo mísu! Je vidět, že nevíš co skutečně stojí za to! Kdybych měla vyrůstat na takových uhozených rádoby vtipných seriálech jako jsou dnes tak se tím ani nechlubím! Mějte se!
  • Sranda? Tohle je sranda? Já jsem viděla asi 10 dílů, většina z nich byla z třetí série... Co to k***a je?! To nemá žádný děj, vtip se povede tak 1x za každý díl ( Což je trošku blbý, když to má být sitkom ).. Prostě hrůza
  • armenakos1
    ubohej komentář *1* a navíc nevím o tom že by se miley cyrus chovala jako 13letá holka... to seš trošku mimo mísu... *16*
  • Souhlasím proč se radši nedíváte na Ordinaci atd. Hannah Montana alias Miley Cyrus je strašně trapná.Chová se jako 13 holka, protože je prodtě pro mimina. *4*
  • to máš pravdu no, ono by se to nedalo poznat ani s nejvymakanějším hvězdářskym dalekohledem *5*
  • no nevim ale mě všechny ty série přijdou stejný - stejně nudný. *11* *6*
  • mandy nemá profil na osobnosti.cz
  • terka: mě příjde, že tvé dětství ještě neskončilo! *7*
  • Andrejka10
    pro terku: hannah montana je pro mě originalní, pro nějaký děti to může bejt klidně i historie všech dob *1* ale, když ses koukla jen na dva díly tak se koukni ještě aspoň na 5, a uvidíš, že je to zábavný. Ta 1. série je pro mě taky trochu nudná, ale ta třetí je prdel(pardon za sprostý slova), ty sis asi pustila jen z tý 1.série že jo? Tak si pusť novější série a uvidíš že je to zábava. Nebo si pusť forevry. Nazdar!!! *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit