Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tereza
    Áno, od nikoho jinýho jsem tu odpověd' ani nečekala. Nebud' hned tak agresivní, já se jen slušně ptám co na tom tak úžasnýho vidíte. Na Haně Montaně nic? Áha a já měla za to, že tam vaše Miley má jednu z hlavních rolí, z těch rolí která jí nejvíc snad "proslavila". Myslím, že to k ničemu není, záleží na tom jak se vy k tomu umíte postavit. Neumíte, neumíte o tom diskutovat a mormalně se bavit. A ano děcka opravdu jste, nechápu co se ti na tom nezdá.
  • armenakos1
    a ještě jedna věc... tím že jsi nás hned v prvním slově oslovila "děcka" tak tím sis to projela na celé čáře "holka"! *12*
  • armenakos1
    já ti odpovím na tvoji první otázku a na zbytek už díky tomu nemusím odpovídat....
    NÁM NEPŘIJDE NIC ZÁZRAČNÝHO NA HANNAH MONTANĚ..... ALE NĚCO ZÁZRAČNÝHO NA MILEY CYRUS!!! *5*

PS: myslím že tvoje dlouhá slohovka je bohužel uplně k ničemu.....
  • Tereza
    Děcka asi mě za tohle sežerete, ale je mi to úplně jedno. Mám jen dotaz?! Co vám přijde natolik zázračnýho na tý vaší Hanně Montaně či jak se to píše? To nemáte vůbec žádný vkus? Však se to nedá koukat. Viděla jsem ze dvou různých dílů pár minut a stačilo. Taková trapárna. To má být vtipný? Asi potom chápu z čeho čerpáte všechnu tu drzost a odhodlání dovolit si tu na každýho. Zajímalo by mě kolik by se tu našlo takových co kdy viděli vůbec nějaký český filmy, seriály apod. Prostě KLASIKU. Jsem neskutečně ráda, že za mě,za mé dětství takovéhle chujoviny NEEXISTOVALY a že jsem vyrostla na pravém českém "bohatství" a tak krásných filmech, které máme, které jsou legerdárními a na které se nezapomene. Což se o Montaně říct nedá. Já vám to neberu, koukejte si na to, blbněte z toho, vaše věc. A je mi jasný, že se tady najde někdo takový kdo napíše"co nám to cpeš, nás to nezajímá apod". Názory na diskuze patří ne? Vážně mě jen zajímalo co na tom tolik žerete?! *2*
  • chci se opravit
    *Miley :D *15*
  • hbdelfin
    jenže člověk může mít krásnou pleť i bez make-upu, stačí, když si na sebe budeš vždy dávat nějaké ty krémy nebo mastičky a takovéhle věcičky a fakt to pomáhá(já s tím tedy nějak moc zkušeností nemám, ale třeba miley to podle mě dělá) :D vždyť to píše i v té své knížce :D
  • sorry za pravopis ve tme nic nevidím
  • Bez make upu jsou všichni šeredni a Milay neni vyjímkou, jen vytváři iluzi krási. Ale nechci uražet ty, kterým se tatu iluze líbi a považiji ji za skotečnost :(
  • armenakos1
    právě že vůbec... miley je hezká i bez make-upu... narozdíl od jiných celebrit.. *6*
  • duffik
    je vidět že Milyně hodně pomáhá make-up viz poslední fotka str. 51
  • armenakos1
    co tady do mě hustíš jakýsi kecy ???
    nvm: promin ale já fracek nejsem.. narozdíl od někoho... a s tím že nikoho mí komentáře nezajímaj bych si moc nevyskakoval.. protože to jaksi není pravda.. *1*
  • jo souhlasím s tebou .armenakosi1:pravej fanoušek mileyny ma rad ani jeji setialy ikdyž už skončili a nevisilaji se v televizi ,takže to znamena že když nejseš fanoušek Hanny tak nejseš fanouček Miley *6*
  • Hele, ty jseš rozmazlenej fracek, který si nepřizná, že má někdo jiný pravud...Ty tvíkomentáře nikoho nezajímaj!
  • Miley je velmi hezká dobrotivá a má taky moc hezké písničky. Na to že jí je 18 je velmi hezká a dobrá..Myslím že i jako Hannah působí dobře *2*
  • Smileyy
    Miley je super *7*
  • Andrejka10
    *3* máš pravdu.
  • AHojte lidí ;)
    Byli byste tak hodní a koukli se na tuto stránku? : http://diaryofmisslizzie.blog.cz ... Děkuju ♥ *3*
  • hello miley love ju
  • armenakos1
    a jak to ty můžeš vědět že to není pravda ?? *6*
  • Hele, Twilight saga: Rozbřesk je pěknej film.. A všichni nechodí na jejich stránky (já tky ne)... Miley Cyrus je dobrá zpěvačka, jenom se každý člověk začne měnit..V pubertě začne mít rád jinou hudbu atd.. Tak to nesváděj na něco, co neni pravda.....

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit