-
Hele, Twilight saga: Rozbřesk je pěknej film.. A všichni nechodí na jejich stránky (já tky ne)... Miley Cyrus je dobrá zpěvačka, jenom se každý člověk začne měnit..V pubertě začne mít rád jinou hudbu atd.. Tak to nesváděj na něco, co neni pravda.....
-
To je demence. *15* Váš 101.letý divoký obojetník THE END.
-
čááááu... omlouvám se za mou VEEEELKOUUU nepřítomnost! jak se tu daří?
-
ale furt Hannah hannah..... lidi ste na diskusi Miley Cyrus a jestli nechápete jaký je rozdíl mezi Miley a Hannou tak běžte někam! *16*
strašně mě vytáčí když někdo mluví o miley ale furt používá jméno "Hannah".. LIDI MILEY UKONČILA SMLOUVU S DISNEY PRO HANNAH MONTANU... to znamená že už s tím nemá nic společného!!!! *16* -
jedinej kdo je tu trapnej si akorát ty!!!! *16*
-
Prosím dejte mi bod tady : http://vanocni.datart.cz/tereza-nyklova-si-preje-tablet-apple/
Moc o to stojím děkuji!!!
*5* -
caute já nevím jestli to tu už někdo sdílel ale zde
http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-5.html
můžete hlasovat pro miley, každých 15 minut jde dát nový hlas...:) -
ale víš že to je mi uplně u zadní části mýho těla!!! *16*
-
Jsem muž *5*
-
ty si asi utekla z psychiny co ??!! chňa chňa chňa!!!! *16* *12*
-
proč mi to dělá takovou radost ??? *15* chňa chňa chňa chu chůůůů :D pičurky *12*
-
Neni VŮBEC divný že má někdo ve 20ti rád Miley *3* Když Hannu,tak to už trošku divný je...
-
Myslím,že tak trochu souhlasím s váma oběma.Ale jen slušně vyjádřila názor..
-
neni to novinka, stalo se to před 2 lety! *16* *16* *16*
-
Mě se líbí Miley jaká je. A tady bude mít vždy své věrné fanoušky. *4* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
-
Pardon ze přeju trochu opožděně, vše nej Miley, 4. místo je taky dobrý seš furt na vrcholu akorát nejsi první, ale je to lepší být čtvrtá než padesátá! *14* *14* *14* *14* *14*
-
Děkuju
-
Vim že trochu opožděně přeju, páč jsem se nedostala na počítač.. Vše nej Miley, je mi jedno jestli klesáš nebo ne, pořád Tě mám ráda *14* *14* *14* !!!!
-
Tak teď souhlasim s armenakosem *3* .
-
a co nám je do tvýho názoru že jí nemáš ráda hhmmm ??? tvým názorem nás nějak nezměníš a že ujíždíš na stmívání tak to je tvoje věc... nás to nezajímá.. *16* *8*
a proč ti to přijde trochu mooc jako ???!!! nejseš trošku padlá na hlavu sama holka... myslím že stmívání je spíš docela trapas... *8*
a co bývala miley prosímtě ??!! (jenom poznámka bývala s tvrdým Y)
ježiš vy byste pořád miley chtěli jako tu sladkou disney ebo co ??!! *12*
miley vůbec neklesá.. právě že je pořád navrcholu... miley je stále nejvíc placená teenage star.... a taky má čímdál tím víc fans a obzvláště těch starších a na straně mužské protože tím jak se obléká a její styl je prostě víc už ženský a ne nějak pubertáckej víš..!!! *16*
tak nám tady nenamlouvej něco o tom že miley není co bývala a že už trochu klesá... jedinej kdo klesá a už vlastně klesla jsi ty *3* *5*