Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • To je demence. *15* Váš 101.letý divoký obojetník THE END.
  • čááááu... omlouvám se za mou VEEEELKOUUU nepřítomnost! jak se tu daří?
  • armenakos1
    ale furt Hannah hannah..... lidi ste na diskusi Miley Cyrus a jestli nechápete jaký je rozdíl mezi Miley a Hannou tak běžte někam! *16*
    strašně mě vytáčí když někdo mluví o miley ale furt používá jméno "Hannah".. LIDI MILEY UKONČILA SMLOUVU S DISNEY PRO HANNAH MONTANU... to znamená že už s tím nemá nic společného!!!! *16*
  • armenakos1
    jedinej kdo je tu trapnej si akorát ty!!!! *16*
  • terka220399
    Prosím dejte mi bod tady : http://vanocni.datart.cz/tereza-nyklova-si-preje-tablet-apple/
    Moc o to stojím děkuji!!!
    *5*
  • devilishsmile
    caute já nevím jestli to tu už někdo sdílel ale zde
    http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-5.html
    můžete hlasovat pro miley, každých 15 minut jde dát nový hlas...:)
  • armenakos1
    ale víš že to je mi uplně u zadní části mýho těla!!! *16*
  • Jsem muž *5*
  • armenakos1
    ty si asi utekla z psychiny co ??!! chňa chňa chňa!!!! *16* *12*
  • proč mi to dělá takovou radost ??? *15* chňa chňa chňa chu chůůůů :D pičurky *12*
  • Neni VŮBEC divný že má někdo ve 20ti rád Miley *3* Když Hannu,tak to už trošku divný je...
  • Myslím,že tak trochu souhlasím s váma oběma.Ale jen slušně vyjádřila názor..
  • Andrejka10
    neni to novinka, stalo se to před 2 lety! *16* *16* *16*
  • Mě se líbí Miley jaká je. A tady bude mít vždy své věrné fanoušky. *4* TVŮJ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • Pardon ze přeju trochu opožděně, vše nej Miley, 4. místo je taky dobrý seš furt na vrcholu akorát nejsi první, ale je to lepší být čtvrtá než padesátá! *14* *14* *14* *14* *14*
  • Děkuju
  • Vim že trochu opožděně přeju, páč jsem se nedostala na počítač.. Vše nej Miley, je mi jedno jestli klesáš nebo ne, pořád Tě mám ráda *14* *14* *14* !!!!
  • Andrejka10
    Tak teď souhlasim s armenakosem *3* .
  • armenakos1
    a co nám je do tvýho názoru že jí nemáš ráda hhmmm ??? tvým názorem nás nějak nezměníš a že ujíždíš na stmívání tak to je tvoje věc... nás to nezajímá.. *16* *8*
    a proč ti to přijde trochu mooc jako ???!!! nejseš trošku padlá na hlavu sama holka... myslím že stmívání je spíš docela trapas... *8*
    a co bývala miley prosímtě ??!! (jenom poznámka bývala s tvrdým Y)
    ježiš vy byste pořád miley chtěli jako tu sladkou disney ebo co ??!! *12*
    miley vůbec neklesá.. právě že je pořád navrcholu... miley je stále nejvíc placená teenage star.... a taky má čímdál tím víc fans a obzvláště těch starších a na straně mužské protože tím jak se obléká a její styl je prostě víc už ženský a ne nějak pubertáckej víš..!!! *16*

tak nám tady nenamlouvej něco o tom že miley není co bývala a že už trochu klesá... jedinej kdo klesá a už vlastně klesla jsi ty *3* *5*
  • Nikola113
    Nechci se do vás navážet nebo vás nějak urážet.
    Ale Milej neni zrovna můj šálek kávy.
    Měla sem jí ráda ale už fakt ne.
    A jestli jí má ráda/rád 20letá/letej holka/kluk tak mi to příde trochu mooooc. *7*
    (Nechci jmenovat).
    Tak mi to příde divný. *7*
    A je pravda že teť všichni ujížděj na Stmívání a Saga atd.
    A já sem jedna z nich. :)
    Ale Miley neni to co bívala už trochu klesá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit