Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • SMILERS? to je tak trapný! *1* *5*
  • hbdelfin
    njn...ale stejně, mně je i docela jedno, kde bude miley, já ji stále budu milovat :)
  • hbdelfin
    tak ve 13-15 :) Potkali se někdy v půlce roku 2006(to jí bylo 13)Rozešli se v prosinci 2007(takže to jí bylo 15) *3*
  • armenakos1
    a víš proč.. protože je ted v kinech Twilight saga: rozbřesk a všichni fanoušci kirsten a roberta pattinsona chodí na jejich stránky o stošest... proto... *16*
  • Miley nám nějak klesá dolů lidičky ;)
  • armenakos1
    ty kušuj! však mi to víme že si to miley nepřečte... tady jde o nás fanoušky.. SMILERS!!! *14* A ne o ty co jí nemaj rádi!! *16*
  • Andrejka10
    jo už budu v poho *3* už vim co vás tak štvalo *3* .
  • co pokazíme? všichni ji nepřejou vše nejlepší. nechapu, jakej to ma ucel psat sem do diskuse kterou si stejne miley neprecte :) takže kušuj *5*
  • *14* *14* *14* *14*
  • Potěší, když má někdo stejně narozky a když je to někdo koho mam ráda. Jenže já jsem o rok starší :-)
  • V kolikati letech chodila Mils s Nickem Jonasem?
  • armenakos1
    ale mohli jste si je nechat pro sebe aspon v ten den když má miley narozky... každej je rád že tu vidí jak se píše "Happy Birthday Miley" a vy to tak pokazíte... ste jenom zabedněnci nic jinýho.. *12*
  • hbdelfin
    já vím, sice hodně opožděně, ale bohužel jsem sem ve středu vůbec nedostala, páč jsem byla celý den v německu :D no, takže HAPPY BIRTHDAY MILEY!!!!!!! WE LOVE YOU SO MUCH *1* *1* *1* *1*
  • jak muzu zkazit narozky nejaky miley? myslite ze si cte nejaky diskuse na osobnostech?????? a celou diskusi nekazíme, je to diskuse kde se muze vyjadrit kazdej a nemusi mit vsichni nazory typu miley jsi uzasna
  • armenakos1
    já se k ní budu chovat normálně ale když začne zase blbnout tak se naštvu.. *6*
  • héééj a armenakose ty tvý příspěvky nezajímaj! :D
  • Andrejka10
    to s emi taky stalo, že sem se nemohla přihlásit. *4*
  • Andrejka10
    héj armenakosi, já chápu že psala selena gomes tu sprosťárnu, ale já to jako nesnesu když tohle o MC řikaj. *3* Andrejka.
  • laduss
    to je marný čím víc bodem reagovat na ty jejich pitomý komenty, tím to sem budou psát častěji, protože tohle jsou lidi kteří hledají konflikt *3* nemá cenu s nimi ztrácet čas....
  • kikinka96
    Všechno nejlepší *14* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit