-
jestli dorazí do čr (určitě bude krákat v Praze), dočasně se stěhuju někam hodně daleko
-
A chci se jestě zeptat jak je to s tím LOL?? Kdy to bude..a myslíte že bude LOL nebo So undercover v kinech čr?? Mimochodem jestli se to už probírali dlouho jsem tu nebyla;):D
-
http://admin.musicmania.cz/chart/533-Song-Of-The-Year-5.html
NECHCETE PODPOŘIT MILEY?? :D já to mám otevřené pořád a hlasuju každých 15minut když jsem na kompu :)
A jinak když jsem četla tuhle stránku komentu..a rozklikla video(prý uječené) byla jsem strašně nadšená, že jednou i já jí uvidím naživo..snad v blízké době dorazí do čr..:D nebo si na ni za ty tři roky dojedu do anglie :D:D pokud tam zrovna bude..ale i když nemám doma lístek tak vím že na ní půjdu a totálně mega se těším :D:D i proste pres to ze nevím kde, nevím kdy:D:D vím že jednou to příjde:D a ted den bude muj den D..:D:D..
nedávno jsem byla na Rihanně..super pocit, prvních 5vteřim kdy jsem jí viděla se mi chtělo brečet štěstím..:D pak nic moc jakože ten emocní pocit..ale až uvidím miley, která mě "doprovází" životem už pěkných myslím 5let to bude něco!! -
jn *6* už se těším až tady bude ti do toho kecat *1* *1*
-
však já vím :D
-
Děkuji Lenny *3*
-
Lenny i na tebe dojde, neboj *2* *2* *3*
-
nepodlejzej :p
-
terko to jsi opravdu vystihla!! už od začátku píšeš normální komentáře narozdíl tady od pár nejmenovaných jedinců.....armenakose nemá cenu řešit, ten musí mít pořád pravdu a hlavní slovo!!!
-
nejhorší je, že každý si myslí že má pravdu on sám. každý poslouchá nebo se kouká na něco jinýho, tak si ty názory neberte.
můj názor třeba je, že miley neumí zpívat. no a co? tady je asi většina lidí co je fanouškem miley, ale najde se tu i pár lidí co jí nemusí. právě kvůli tomu tady spamujete hádkami. armenakosi1 hlavně ted nezačni do mě rejt, protože to je osobní názor jedince!!!! -
njn ale víš co.. ty fotky tam třeba ve fotogalerii už být můžou.. někde o několik stránek dozadu.. lepší je tam přidávat fotky který tam nejsou ještě *3*
-
asi proto že se mi libyli pridala jsem i novejší ale bohužel je tam nezveřejneli tak snad někdy příště jinak všem přeju krásny vánoce a bohatého ježiška
-
otázka pro uživatele manuela2: proč si přidala do fotogalerie asi 2 roky starý fotky miley když tam ted byly nejnovějtší fotky... ???!
-
mě je to jedno, klidně si tu hařteř, tvoje věc.
-
Nechtěj mě rozesmát. Tomáš nikdy nereaguje normálně a nejsem toho svědkem jen já! Názor si měn, mě je to volný. Tohle je diskuze, kde napsat můžu kdy budu chtít a co budu chtít. Takže to o co se snažíš je zbytečný. Z tebe si na zadek nesednu, tak se nenervuj.
-
Chci Vám popřát Veselé Vánoce a šťastný nový rok! Už sem totiž nepudu v tomhle roce, tak dobrou nadílku a bohatého ježíška. Přeju. *1* *1* *1*
-
a timhle právě ty hádky vyvoláváš Terezo, na armenakose si můžu měnit názor kdy chci, a prej že sme navychovanci, podivej se na sebe a zamysli se! nám tu budeš nadávat! a napsat si sem co chceš nemůžeš, jo a ještě něco: armenakos jen reaguje, je jinačí než ty, smiř se s tím, že Hannah montana bude, je a byla serial všech dob (teda jen pro některý), *12* a když tě mám ignorovat tak proč mi neustále píšeš vzkazy? Proč si sem já tohle napíšu a ty hned štěkáš?! Zamysli se! Terezo! *16* *16* *16*
-
Andreo, nehraj si tu prosím na někoho kdo by chtěl někoho nějak něčím poučovat, na to nemáš. Uděláš mi velikou radost, když mě budeš na osobnostech ignorovat - jak umíš! O tvé projevy nestojím. S vámi je to tu marný, protože SEM opravdu člověk nemůže přijít ani s dotazem. Najednou je armenakos "zlatíčko", co? Jste trapní, ubohý a MALÝ nevychovanci! Nebudu své okolí zatěžovat něčím takovým jako je Montana, protože naštěstí mé okolí je normální a o tohle se nezajímá. Ptala jsem se tedy proto TAM kde nějaký zájem je. Pouze ptala. Sem si můžu napsat a zeptat se tu na co budu chtít. Vy to neumíte přijmat jinak než hádkama, ale to je váš boj. SBOHEM!
-
hádky až do nekonečna... armenakos to vystihl! Snaží se vás přesdvěčit, že miley je hodná osobnost, jela do haiti, řešíte Hannu minulost tak řešte součastnost Cd, koncert,(třeba i dítě). Ale je to váš názor, nikdo Vám ho nebere. armenakos se prostě narodil s povahou, že se snaží tady držet pořádek a aby ste měli Miley v oblibě. a terko: jestli sem píšeš něco jako: že se ti nelíbí Hannah montana, tak si to nech pro sebe nabo to sem nepiš a zeptej se lidí v blízkém okolí! a nenarušuj klid! kvůli tvé dlouhé slohovce tu zas vypukla válka! marnila sis tím čas, když si věděla že to tu tahle dopadne! PA! *16* *12*
-
Tomáš si, prosím tě než tu začneš zase něco hlásat - přečti si znovu můj uplně první vzkaz co jsem tady napsala a ve kterém jsem měla DOTAZ ohledně Miley Cyrus. V klidu a míru se odpovědět dá, ale ještě to tak umět! *3* Tak zdar a nepiš tu nesmysli.