Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • armenakos1
    já toho nemám víc po přečtení tohohle... *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • kajuska4
    ano i já mám :D jsme jak dvojčátka :D
  • kajuska4
    nemám slov :D
  • armenakos1
    hej já se nedivím že miley takhle klesá... vždyt sem skoro nikdo nechodí... *8* mno ale aspon jde vidět že má miley starší fanoušky kteří bud pilně studují nebo pracují *5* *2*

MILEY IS THE BEST ROLE MODEL!!!!! *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • armenakos1
    *15* *15* *15* *15*
  • armenakos1
    ocenuji toho kdo si s tím dal tolik práce to napsat... ale myslím že je to už příliš.... a i kdyby to byla pravá miley... určitě by nám fanouškům nepsala takhle formálně.. *1* *1* *1* *1* *1* *1* *12* *12* *12*
  • Andrejka10
    no ale jo ušly *3*
  • ahoj majli já tě zboýnuji je mi 10 umím anglicky a budu si s tebou dopisovat tvá fanynka nejvetšíí natálka natyyskáá
  • Hi my name is Miley Cyrus and I hope that I adore all the time it is I speak English I really know about it I know a little Czech Republic .... I have a friend that Lola is my best friend going through with her best time but I have slowly grown and if you want I'll still think of this blog to write with you I love you with love Miley Cyrus ♥ xxx
  • jamila
    Ahoj *3* ... Tak co jak se máte fanoušci Miley??? .... Páni příjde mi to že už jsem tady nebyla snad půl roku *7* .... Ale chybělo mi to *3* ..... Ale co ty hateri zase otravujou? *10* *16* ... nebaví mě to číst *16* .... Ale jinak koukám pořád stejný tváře *2*
  • Ahooj :) Ráda bych Vás pozvala na náš blog > www.mileycyrus.blog.cz. Právě tam sice probíhá rekonstrukce, ale i tak budeme rády na každou návštěvu:) Děkujeme *4*
  • armenakos1
    jestli myslí na nose.. tak jo má.. *7*
  • romajan3 a to fakt tak to som nevedela *8*
  • armenakos1
    změna: byly uveřejněny data pro premiéru LoL: pro ČR je to 9.březen 2012 *3* *14*
  • nic víc nebude? :)
  • armenakos1
    už si vyjdi.. *2*
  • armenakos1
    *5*
  • armenakos1
    Zdravím všechny fanoušky Miley *3* *2*
    Tak co jak jste si užili Vánoce ?? A dostali jste hodně dárečků ??!
    *3* *4* chtěl jsem tu na diskusi napsat dřív ale neměl jsem moc času (návštěvy u příbuzných a tak... znáte to *2*)
  • armenakos1
    tady je odpověď:
    http://iheartmiley.blog.cz/1112/lol-laughing-out-loud-in-trouble

ten článek je přeloženej z AJ. *3*
  • *16* *12* *11* *10* *13* *9* *8* *7* *6* *5* *4* *14* *3* *15* *2* *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit