Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • víte otom že selena gomez klesá dolů *15* *2* *1*
  • armenakos1
    a víš že mohla ??? kotě ??? *5*
  • armenakos1
    ale co na tom záleží... kdyby osobnosti byli stránkou kde hlasujou fanoušci tak beru ale osobnosti a jejich pořadí funguje jenom na tom jak často na dané jméno lidé kliknou... miley že nepracuje jako dřív ??? *15* dovol mi se zasmát... právě že pracuje ještě víc než předtím... dělá pro charitativní akce atd.... *7*
  • Ahoj lidi, Miley byla na prvním místě tak rok v kuse ne? já vím,že když jsem se sem v roce 2009 byla podívat byla na prvním a loni ještě taky ne? je škoda že to klesá, mám jí ráda ale poslední dobou už není to co bývala,není to kvůli Can't be tamed to album se mi líbí, ale přijde mi,že už tak nepracuje jako dřív a docela zestárla v obličeji není divu že ji dohnala Selena, která asi hodně dře. Čistě můj názor
  • ale to je ciste tvuj problem ze je ti to jedno brouku. ja se ti nebudu preci prizpusobovat
  • armenakos1
    například mě je to jedno takže sbohem.. *12*
  • armenakos1
    na osobnostech nejde o hlasování doháje!!!!!!!!! jde o návštěvnost !!!!!!! kolikrát to mám opakovat *16* *16* *16* *16*
  • armenakos1
    ježiš andrejko už toho nech... no a i kdyby byla třeba dvacátá ??? *12* pokud je pro tebe miley na prvním místě tak nemusí být první aj na osobnostích...
  • tak se z toho treba po*erte ze jde cyrus dolu....
  • já by jsem možná několik lidí našla aby hlasovali pro miley cyrus ale nevím kde se hlasuje napište kde a pak jim řeknu aby taky hlasovali *13* *2*
  • Andrejka10
    Sakra! Miley už zase klesá!. *9* *9* *9* *13* *6* *16* *16* *10* *12*
  • Andrejka10
    *1* *2* *15* *2* *1* *15* *1* *2* *15*
  • armenakos1
    ale miley se neproslavuje jenom tím že zpívá ale taky tím že pomahá různým humanitárním organizacím a zapojuje se do různých akcí.. *5*
  • Andrejka10
    souhlas... *16* *16* *16*
  • Andrejka10
    jj *3* *3* *3* pracují
  • Andrejka10
    tohle je česká stránka... jestli sem chceš chodit tak piš česky! *16* *3* nebo jdi na nějakou americkou stránku! *16* *16* *16* to moje o osm let mladší ségra by sem nenapsala takový žvásty. Navíc mě nebaví to psát do googlu a překládat to! Jako oceňuju tě, že sis s tím dal/a takovou práci ale tohle už je příliš *3* *3* *3*!.!.
  • Hi, 'Miley, I wanted to ask you where you live last year I was in your hometown, it was parada
  • Hi, 'Miley, I wanted to ask you where you live last year I was in your hometown, it was very nice *14*
  • Andrejka10
    joooo dík *4* *4* *4*.
  • armenakos1
    joo! miley byla asi 2 měsíce na 1.místě a pak se to začalo střídat se selenou.... chvili byla miley... chvíli sel.... *5*
    no víš ono je to tím kolikrát za den se na kolonku miley cyrus klikne víš *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit