-
zaskočilo mě jak to víš.. no mám no... *15* *15* mě to nebaví se hádat ale mám svoje názory *1*
-
Ale olympiáda se otevírá lidma z té země, takže tady budou zpívat Angličané... logicky
-
Já chápu, že se věnuje charitě, ale nevím, nějak mě poslední rok neoslovila. Je mi 17 let, hodně jsem se změnila v patnácti, od té doby vlastně vůbec.... Britney? tu s Miley ani nesrovnávej, ona se změnila protože brala drogy a pila. Tak nemá slibovat že nikdy nebude kouřit, jak jí pak někdo má věřit že chce mít sex až po svatbě.. Nechci tu řešit její sexuální život, ale nejsem si jistá jestli je nebo není panna... Navíc mi přijde že se baví se špatnýma lidma například s Kelly Osbourne, nic sem protí ní neměla, ale jak se začala bavit s Miley přijde mi že ji začala kazit co třeba ta oslava narozenin? ta byla naprosto strašná
-
Armenakosi, nemáš dneska narozeniny? :D Tak všechno nejlepší a ať se mnou pořád tak pěkně hádáš:))) Baví mě si vyměňovat názory :D
-
Čauuky! :) Hlasujte tady pro MILEY: http://www.the-top-tens.com/lists/singers-perform-london-olympics-opening-ceremonies.asp .. jedná se o to aby zpívala v Londýně.. ! *14* Udělejme to pro Miley, je to její sen! *3* Hlasovat můžete víckrát..(doufám že víte jak):)
-
a ty si kdo debžulínku *5* *5* *5*
-
Nevíte, s kým teď Miley chodí? Nebo teď nechodí s nikým? Dík za odpověď. *3*
-
jenže miley se charitě věnuje i tak, že je schopná letět pomáhat přímo do určité destinace, dále se miley zúčastnila různých charitativních akcí, ale demi se selenou ne...no, právěže zestárla o pět let...už jí není 14, je jí 19! poslední díl hannah montany natočila v 17 letech, je jasné, že za ty dva roky se změnila a dospěla, pokud je ti méně než 18-20, tak se neboj, čeká tě to taky *15* *15* podívej se na fotky dalších celebrit, například beyoncé, britney spears atd., také se změnily a že kouří? bohužel miley je v tom věku, kdy to musí zkusit a bohužel je sledovaná médiy, což to dělá horší, ano, člověk může říct, že něco nebude dělat, ale nakonec může klidně změnit názor a miley má kolem sebe hodně lidí, co kouří, pak je těžké nezačít taky...a navíc, jak tady už bylo napsáno, snad každý to někdy zkusil nebo aspoň to chtěl zkusit, navíc znám hodně lidí, třeba několik mých spolužáků, co kouří a je jim třeba jen 14-15, je to strašná závislost, ale co s tím naděláme? navíc miley ale uvedla, že chce přestat kouřit, ale bude to těžké, protože má kolem sebe hodně kuřáků, ale bude se snažit...
-
tím že jsi sem napsala tak už jo *15* *12*
-
mohla se ti prizpusobit? no promin, ale zas tak hluboko sem jeste neklesla. *7*
-
to je super :-)) ale ikdyby Miley byla ůplně dole a třeba Selena nahoře nezáleží mně na tom :) *15* ale jinak super :)
-
No ... nechci nic říkat .. je to její věc s tím kouřením , každý to zkusil a i každý celebrita ... a náhodou Miley je furt krásná :-) *14* už to není taková holka , jako jste jí braly v Hanně montaně :-) Miley je už velká a život se mění *3* *14*
-
teď jsem zase četla že je to flám :( všichni z toho měli takovou radost
-
a ty si kdo zmrzlinko ??? další vychytralej anonymek ??? *15*
-
hm, já vím že dělá charitu, ale to dělá polovina celebrit třeba i Perry, Lovato nebo třeba Selena a k tomu ještě dokážou točit filmy a zpívat. Dospěla? promiň ale když vidím některý fotky jako například http://www.imagebam.com/image/997488155012479, http://www.imagebam.com/image/f4548c156356921, http://www.imagebam.com/image/8f079a162337164 nebo ty z Havaje tak mi přijde že zestárla aspoň o 5 let ne-li o víc. nebo jak začala kouřit? kdo jí to vůbec naučil, neříkala náhodou že kouřit NIKDY nebude? to je teda divný nevím co si tím dokazuje
-
ale jeeee *6* *6* *6* bože že pracují a studují a že nemají čas navštívit na osobnostech Miley to je fakt pěkny *8* *8* *8* ale seš jen ubožák a taky se se neštvi *12* *12*
-
Bože *7* *7* *7* *7* *7* *7* *7* Jasně že byla!!!!!!!Není Ti to jedno nebo to nutně potřebuješ do školy na hodinu dějepisu???????????To mi není moc jasné.....Je to všem doufám jedno že postoupila a višvyhla se úúúúúúúúppppppppppplllllllnnnnnnněěěěěěěěěě nahoru toho žebříčku""" *11* *11* *11* *11* *11*
-
že nemaká? tak to sorry, ale podle mě poslední dobou docela maká, jasně, v roce 2011 nevydala žádné CD, žádný film, ale vyjela na turné a zúčastnila se několika charitativních akcí a prostě se více věnovala dobročinným účelům a to je jedno, ne? teďka ji čeká dost náročný rok, chystá novou hudbu, do kin půjdou její dva nové filmy...takže spíše teďka čerpala energii na tento rok...a že zestárla v obličeji? spíše jen dospěla, lidem se mění trochu rysy, když dospějí z puberty do dospělosti...
-
No jasně že byla!!!!!!!!Shakyra byla taky někdy první v žebříčku.... *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Je to jedno ne?? *12* *12* *12* *12*
-
Miley prý má duet se Shakirou. Písnička se jmenuje Love & Rock a měla by být vydána 14.února podle venezuelské E! Universal.Dokonce natočili VIDEOKLIP k této písničce.Výtěžek půjde pro děti,které trpí srdečními nemocemi.
*14* *14* *14* *4* *5* *15* *1*