-
armenakosi líbíš se mi a chtěla bych tě
-
miley pomáhá charitě, to jo, ale za selenou a demi nedojíždí. A jak si napsala že bys nechtěla BÍT (být) MILEY, tak jsem si myslela, že jí nechceš mlátit Lucinečko, to tě jako ve škole neučili, že být je existovat a bít je zmlátit?!!?! *15* *15* *15* to jsi snad v 1. třídě nebo možná ještě ve školce nebo co??!! *3* ale oceňuju tě, že bráníš MC to jo. *5* *15*
-
ale lucinečko, kolik ti je? V aha! to rozhodně nepíšou a v rytmusovi nebo tak něco to napsat nemohli, protože já už xx viděla tu reklamu a samý bláboly o ČESKÝCH CELEBRITÁCH!!!! Miley je američanka, a navíc Mileyin kluk se JMENUJE LIAM!!!!!! NE LIAN!!!!!! *16* *5* *6* Jo a souhlas s Armenakosem!
-
Psala, že jíje teprve sedm!!! *5* *3* *4*
-
Umíš vůbec reagovat na správný příspěvek Lucinečko? *3*
-
mě nikdo do gatí líst nemusí.. mě akorát mají tady "praví" fanoušci miley rádi za to že si nenechám házet na hlavu a stojím si za svými názory.. *5* *6*
-
Lucinečka: z těch tvejch příspěvků a neustálých smajlíku nevím ani prd... *15*
-
Lucinečko nic proti tomu co píšeš... zastáváš se miley..beru... ale kolik ti je prosímtě let ???.. že píšeš s takovýma chybama!!! *12*
-
za prvé nevím co ti nesedí na tom co andrejka napsala ??.. ta tvá fráze "no tak to moc přesně nevím Andrejko10"...
za druhé: jenom proto že to píšou v nějaký blbím českým rytmusu nebo aha to nemusí být pravda... protože je to bulvár...
a za třetí: jmenuje se Liam... ne Lian.. *12* -
No to tak moc přesně nevím Andrejko10.Taky jsem někde četla,že se Miley zase rozešla.Ale vím že to psali a rytmus života.Ale taky to možná psali v Aha.Miley s Lianem.Když vidím jméno Lian,tak Ti jen chci říst,žejak si napsala jméno Lianem,tak jsi tam napsala,místo Lianem,Liamem.Nevím jestli Ti to uklouzlo,nebo se tak jmenuje????????????????????????????????????????????????????Já se v těch jménech moc nevyznám..... *1* *2* *15* *3* *14* *4* *5* *6* *7* *8* *9* *13* *10* *11* *12* *16*
-
Super!! *14* *14*
-
Ale někde psali, že se rozešli. To byl kec, nebo se dali zase dohromady?
-
Trailer k LOL je konečně tady!!!! Vypadá to fakt luxusně, tak už se strašně moc těším *14* *14* http://www.youtube.com/watch?v=OAgh03R1fJA&feature=youtu.be *14* *14* *14* *14*
-
Chodí s Liamem Hemsworthem, Který je taky herec. Hráli spolu v THE LAST SONG. *3* *3* *3*
-
chodí s australským hercem Liamem Hemsworthem :)
-
tak díky no *3*
-
tak jestli máš armenakosi narozky, tak všechno nejlepší. *3* *3* *3*
-
hele armenakosi, ja se s tebou nebudu hadat. chovas se tady jak nejakej buh nebo cosi. myslis si snad, ze mas ty nej nazory a ze ti vsichni polezou do gati? no mozna par lidi jo.
-
Ano.Já vím že se Miley věnuje charitě,ale taky se věnuje spívání.To je snad samozřejmé.Nejen že spívá,ale taky dojíždí za Selenou .Ti koukáte že????Já to vím od pěti let.No to taky vím že je schopná letět až do Ameryky,Anglie,a taky do Sybyře.Stejně,je to hezké když Miley pomáhá.je to něco jako pmáhat dětem v dětském domově.Je to úplně stejné,ale je v tom přece jen nějaký rozdíl.V tom je rozdíl takoví že,v dětském domově mají co jíst a pít.Kdežto v Americe,Anglii a v Sybyře,nemají co jíst a pít.Ale je to tedy stejný rozdíl.Jo a taky dojíždí ze Demi.Je schopná pomoci všem dětem co umírají......Stejně s tebou musím souhlasit hbdelfin s tím,že má kolem sebe plno kuřáků..........Nechtěla bych bít Miley.Miley má sice dobré srdce,ale má kolem sebe plno kuřáků.................Ale Miley taky moc dobře spívá..Tak ahoj.Lucinečka
-
já jsem král této diskuse... sám Armenakos první!!! *15* *15* *15*