-
Si skvělá mě se taky líbí
-
Jo moje slova stebou souhlasím.
-
promin ale nemis to napsat ale stejne stebou nesouhlasim,pac se mi ted libi vic kdyz byla hannah montanah tak se mi moc nelibila neznala jsem jeji pisnicky jenom serial.a ted ji znam od hlavi az k pate.
-
Ti co píší že se ukazuje nahá,tak mají pravdu ale já kdyby bydlela v česku tak bych ji chtěla klidně za sestruv uvozovkách)
-
Ahoj miley je podle mě super.ikdyž jiní tvrdí něco jiného.mě se líbí.mím kamarádkám ne ale já si stojím za svojím. *4*
-
Miley je proste uchilna určite aj neco horšiho ale moc pekne spiva
-
Miley je blázen!! Úplně se zmněnila. Chováním se zhoršila ale příjde mi že zpívá líp *13* *13*
-
sarinka: co že?
-
já si podle svého názoru myslím ,že je miley trošku jako blázen a nebo spíš trošku moc... když byla jako hannah montana ještě to ušlo ale ted? má hrozné chování prostě je to blbka jenom nějakej malej spratek a konec konců chová se pořád jak malá a navíc si pořád strká ruku do rozkroku ráda a všude *11* *16* *13* *10* *16*
-
ano... moje řeč
-
ukazuje se naha na verejnosti a ma hnusne vlasy videla jsem turne na internetu a ukazala se skoro cela nahá jenom v potprde
-
Miley je tehotna......
Waaaaaauuu -
Miley je dobrá zpevacka a písnicky má fajn, ale nelíbí se mi jak se chová, ale hádam ju to neskôr prejde
-
písnička dobrá, ale bohužel ji zkazila příšerným klipem :(
-
Je strašná!!!!!!!!!je dospělá a přitom se chová jako malá....myslí si že tímhle chováním získá slávu ale 99,9% z jejích fanoušků jsou chlapy!!
-
Jsem taky viki a v moc s tvým komentářem souhlasím a vypadá to že máme stejný názor ;)
Přesně to jsem chtěla napsat teď je takt hrozná -
Miley Cyrus není špatná zpevačka podle me a písnička Wrecking Ball je moc dobrá *4* *3*
-
dospěla moc brzy a v tom nejhorším případě... je pěkná ale co? co? stoho dětsví má!!!měla jssem ji rada ale ted prostitutka v jednom kuse!
-
dospěla moc brzy a v tom nejhorším případě...
-
*16* *16* *16* jako Hanna Montana docela ušla ale teď je hrozná *10* *10* *10* *10* *10*