-
JN! Přesně! *16* Měla jsem jí ráda když ještě byla "normální" , ale teď! *16* *16* *16* *16* *16* *10* *10* *10* *11* *11* *13* *13* *13* *9* *9* *9* *8* *8* *8* *16* *16*
-
Konecne tu ma niekto pravdu :* <3
-
Ty len zavidis je uplne OK neviem co vzdy riesite je dokonala
-
To je zas profilovka OMG..*10*
-
Tak se laskavě podívej na její videa a uvidíš !!! *16*
-
Ani kousek s tvého divného komentáře jsem nepochopila. Příště napiš laskavě srozumitelně!
Ale teď už k Miley : nechápu co to ta Miley vivádí , jako Hannu jsem ji měla ráda ale teď se mi
hoooooooodně zhnusila .
Fuj talbl! *16* -
Jen - ono přejmenování a přechylování je rozdíl ;)
To, že se dřív (nebo stále a teď používá jen umělecké jméno? Nevím, popravdě je mi to někde) jmenovala Destiny a teď si říká Miley neznamená přechylování. To se prostě jen přejmenovala.
Přechylování je změna podstatnýh jmen rodu mužského do ženského a naopak (včetně jmen a příjmení). Tedy i slovo učitelka je slovo přechýlené. No a tak nepřechýlená verze jejího jména je Miley Ray Cyrus a přechýlená Miley Ray Cyrusová.
Vím, že se tu asi objeví pár "nenávistných" komentářů, ale vzhledem k tomu, že o ni něco hledám opravdu jednorázově (takže se tu na 95% už neobjevím), tak tohle píšu jen jako zajímavost (na četině rozhodně neulítávám) protže to bylo nedávno probíráno na jedné přednášce. Tož si ty rozhořčené komentáře můžete odpustit, byly by zbytečným plýtváním energi. :) -
Chybí mi časi Hany Mothany
-
Byla jsem od miley velka faninka ale uz nejdem miley jestli to ctes tak vidis ze kdys ses tet hodne zmenila a si tet p...a tak te uz nikdo nema rad prosim jestli to jde tak budzase miley jakou sme meli radi prosim *13*
-
Jo přesně tak!!!!!
-
Miley byla dobrá když hrála pro děti a hanu montanu ale teď se změnila a hodně. Byla z ní taková hezká slavná holka a teď je slavná tím že všechno olizuje a a nosí někdy zvláštní oblečení. Ale jsem ještě její faninka doufám že se nezhorší. Přeju jí vše nejlepší. *14* *14* *14*
-
Funker Lied Blonde Hare sibzehn Jahre kdoví jestli nemá Německé předky,budte rádi,že je taková jaká je a že nedělá těžítka z vysušených lidí v koncentráku.
Ono ji to přejde jen kapitalismus to tak chce senzace
České političky i EU parlament má mět kalhotky hlavně přes huby .
Blonde Hare Blaue Augen ale neměli ani plenky ty zabavili matce po atentátu na Hitlera a matka musela tahat dcerky nahrnec za kalhotky od hraní i zámek jim zestátnili asi je příbuzná hraběte Staufelberga ,když má takové tradiční protest prostě sex bomba vystoupení proti válkám i proti kapitalismu ,kdy v USA je vše zakázáno pití piva na pláži,zato je šatlava do pěti minut ,zaplavat si bez plavek zato je šatlava do desíti minut,tak protestuje za změnu zákonů v USA ,ale vyházet bomby na arabské obyvatelstvo zákony nezakazují ani Ustava USA
Co se mě týká tak Divnickou heligonku Tibor Kutálek v plecháči v Divnicích je lepší má co nasebe a popřípadě by se o oblečení rozdělil ,když by měla gatě a čižmy zástěru košulu a na hrudi cuplíky heligonky a hrála si u zpěvu s heligonkou tak by neměla čas .Divničanky mu fandí . -
Nic ve zlim ale je trochu divná
-
Miley je dokonalá <3 Zbožňuju ji.
She just grew up... -
Co máte proti Miley?! O.o
-
miley byla hezká ale ted´ už není
-
myslím nebo ne počkat VÍM že se asi stará dobrá,pěkná a skvělá miley cyrus nevrátí a taky že už asi nikdy nevidá tak dobrou písničku jak za stara *9* *13*
-
Hlasujte pro Adore you aby nevypadlo! Můžete hlasovat na www.come-back-miley.webnode.cz
-
ten kdo rikal ona se zmeni a bude zase v pohode taky dto vidite s ni uz to bude jen horsi budu se divat kdyz se nepredavkuje tym vsim co bere *16* *16* *16* *16* *16*
-
oprava www.come-back-miley.webnode.cz