Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Tak to je fajn*5* hele můžu si tě přidat do přátel?
  • Jako Miley nám dává příklad??
  • já ANO *3*
  • No TWL:... 9083 se líbí, 7135 se nelíbí
  • Mrs.Wesley
    Miley vopruz je děs..
    Hele chcete jí taky tak říkat?*4*
  • daisy: myslím si že to trochu přeháníš neříkej aby sme se brobrali a nejdřív si po sobě koment přečti píšeš tam blbosti božeeeee no tak se změnila a co s tím uděláš nic no tak si vztek nevylívej na nás
  • Deeeeeeees
  • Děs daisy chcy ti něco řict jmenuju se Stůša a souhlasim s tebou tis to vysvětlila za mně jak se menuješ ooooooo o miley si mislim že přece jako ti mislim jako ti
  • Její koncerty už dávno nejsou o hudbě. To je teď hrozně trendy chodit všude nahatej nebo polonahej a chovat se jako póvl. A ještě víc trendy je to dávat do časopisů pro náctileté. A pak se všichni hrozně divěj, že se dnešní omladina chová tak, jak se chová, že přibývá lehkých holek, lidí, co jsou v 17 těžce závislí na cigaretách a alkoholu. Není divu, když jim to je na těchto lidech typu Miley předhazováno jako vzor a jako cool jednání. Její koncerty by měly být mládeži nepřístupné. Proberte se už!!
  • Je fakt, že ona táhne...jsou z ní peníze, když se o ni píše...ale máš úplnou pravdu. Tuhle holku bych nedala jako vzor ani své feně, natož třeba dítěti nebo neteři...a když si někdo mladší přečte v Bravíčku o téhle holce, tak si pak myslí, že ona je cool a snaží se být jako ona a já nikoho nechci odsuzovat...ale tohle prostě není správný. měla by se nad sebou zamyslet nejen ona, ale i ti lidé, co o ni píšou.
  • A já nechápu tebe...to, že si zkrátila vlasy s tím nemá nic společného. Chová se jako žena lehkých mravů a její koncerty, které jsou přístupné dětem jsou víc než o jejím zpěvu o orgiích a nevhodně vulgárním chování, za které by se ženy filmů pro dospělé nemusely stydět...nasaď si svoje růžové brýle a jdi nad ní slintat k počítači, ale netvrď, že to je ta samá holka, jako před 5 lety.
  • Jo a o vlasy tu vůbec nejde.
  • A nemyslíš si, že je nutné dodržovat nějaká pravidla? Tak si představ, že by se takhle začali chovat všichni. Co si o ní mají myslet děti, které ji měly rády a teď místo Hannah Montany vidí osobu, která pořád někde vystrkuje zadek či předek, nechutně vyplazuje jazyk a chová se jak lehká děva? Čím dál víc mi připomíná Madonnu v jejích nejdivočejších letech. Ta byla taky nechutná. Chápu, že se asi chce zbavit té nálepky "roztomilá popová holčička", ale je tohle ta správná cesta? Místo toho, aby dokázala, že dospěla v hezkou, inteligentní holku, ukazuje pravý opak. Sláva jí asi leze na mozek.
  • Já vás nechápu jenom protože si zkrátila vlasy a jinak se stroji ji odsuzujete ... musíte pochopit ze to už není Hannah Montana .... A jsou horší lidi nez ona co by se měli řešit ne??
  • Taky si myslím, že když je slavná a bohatá, tak jí to neopravňuje k tomu, aby se takhle chovala. A nejhorší na tom je, že jí furt cpou do Bravíčka apod. a všem holkám předhazují jako hvězdu a celebritu. Kdyby ty redaktoři měli aspoň rozum, dávat takovej hnus do časopisů, který čtou děcka.
  • Nazývat tuhle holku zpěvačkou je už dávno pasé. Převlíknout se za holku levných mravů dnes umí každý. Říct, že je to umění nebo, že to je důvod proč je slavná, je jen další věta do pranice. Tohle chování přesahuje veškeré meze a být rodičem dnešních náctiletých, zakážu jim tuto rádoby "zpěvačku" jednou pro vždy.
    Svými kostýmy stále častěji připomíná hvězdu filmů pro dospělé a nemyslím si, že by měla být vzorem dnešních dívek. Každý, kdo tuto slečnu obdivuje nebo o ni tvrdí, že je to super hvězda, by se měl rychle vrátit do reality, nebo najít slunce, aby mu vyjasnil to zatmění už tak chorého mozku.
    Závěrem? Pokud máte ještě aspoň zbytek mozkových buněk, využijte je k tomu, abyste se podívali na to, jak sláva, alkohol a drogy ničí člověka.
  • Nechápu jak může být vůbec v top deset, asi hlasují puberťáci. Jinak si to nedokážu vysvětlit *8*
  • bože á nějakou fotku kde nevyplazuje jazyk nebo se neuazuje skoro nahá. děs běs
  • Coura - nic jiného o ní nejde napsat! Jako malá jsem měla celkem ráda Hannah Montanu a tak. Ale teď je to hrůza!!! Opravdu netuším, co si tím chce dokázat...
  • Já nechápu co s ní je, dřív mi nevadila, ale teď co předvádí to je katastrofa! *10* *10* *10*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit