-
To je sice pravda, ale měla by trochu myslet na své fanoušky, že je tím může i odradit. Spousta malých holek ji mělo rádo jako tu příjemnou a vtipnou Hannah Montanu a teď se ty chudinky mají dívat na její nechutný fotky? Tohle si snad žádný její fanoušek nezaslouží. Je mi jich docela líto, protože mě být 10 let a tohle se stát s mojí oblíbenou zpěvačkou, tak bych z toho měla v hlavě asi dost pěknej guláš. A Miley by si měla uvědomit, že drtivou většinu jejích fanoušků tvoří právě malé holky.
-
myslíš to v dobrém nebo urážku???????? *16*
-
je pravda že by se měla krotit a ovládat ale...je to celebrita je dospělá bohatá a dovolit si to může ;)
-
Lidi kouknete se na candice accola prosím a isi se vám líbí dej te ji like dík.A ta fotka co mam je ona *14*
-
Lucie Bílá je hodně divná a podl mě je o dost horší než Miley.. Já mám Miley ráda jako zpěvačku a její chování mi nevadí, konečně je sama sebou a to je lepší než něco předstírat.. Jenže někteří lidéto nedokážou ocenit
-
me by taky zajimalo proc ze sebe udelala uplnou vulgarni holku ale to uz je jeji problem daisy *3* *3* *3*
-
Proč se Miley stala tak vulgární? Chápu, že si jí většina lidí zaškatulkovala jako tu sladkou, popovou hvězdičku z Disney Chanellu a ona se z toho snaží dostat, ale proč tak vulgárně? Mnohem víc se mi líbila jako ta sladká, popová princeznička, byla normální a slušelo jí to. Chodila hezky oblékaná, měla hezké vlasy. A teď? Radši nekomentovat...
-
Jste snad natvrdlíí??!!!!asi jo a totálně!!!!jinak byste miley neřešili tak detajlně souhlas Mandy*3*
-
ehm, špíš jak se NEOBLÉKÁ :D
vzpamatuj se prosimtě -_- *7* *6* *1* *2* *15* *10* *9* *8* -
je to děs jak se nemožně oblíká,vždyt vypadala výborně nebo alspon jako normální člověk a ne jako nějaké prase vždyt lišit od jiných se nemusí zrovna tím, že se vysleče na veřejnosti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ona je dobra herecka i zpevacka a to jak se obleka je jeji vec *5*
-
Každý slavný člověk má svůj styl a ona se chce jen lišit a vyčnívat z davu jako Lady Gaga!*6**5**5**5**5**5*
-
Myslím že nikdo z vás tady nemá pravdu...miley je super zpěvačka a ty songy má čím dál lepší!!a ten její retro účes...proboha vzpamatujte se vždyť tohle se teď nosí!!!a to oblečení její...je taky cool!*10**10**14**1**1**2**3**3**3**3**3*no pravda to její chování je tak trochu blé...bez komentáře*15*ale to vůbec neva je jen v pubertě a jen si užívá a vy děláte jako kdyby někoho zabila nebo znásilnila...OMG PROBERTE SE!!*6**6**6*
-
Nenávidím cirkus už jak ji slyším někde zpívat je mi z ní totálně na nic!!!*11**11**11**11**11**11*
-
No jo furt
-
Ahoj, kdyby někdo měl zájem o jakékoliv CD od Miley, tak stačí se mi ozvat na mail PetraPresley@seznam.cz *3*
Mohu sehnat za většinou lepší ceny než nabízí naše hudební shopy :) Budu se těšit. Petra -
:))
-
Miley Cyrus je dobrá zpevacka a nic proti ní nemám,ale mohla by se dat dohromady a vypadat jako predtým jí to sluselo
-
*11* *11*
-
39?*11**11**11**11**11*fuuuuj mě je 15 a vážím 48bože!!!