Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ahoj pokud se vám taky nelíbí jak se miley chova tak se podívejte na: www.come-back-miley.webnode.cz a napište do diskuze. *3*
  • Mrs.Wesley
    Hele já se taky štítím jejího chování ale třeba si tím chtěla ověřit jestli jí budou mít fanoušci rádi i tak...*10* a neodsuzujte její songy ty jsou úžasný náhodou..*10**3*
  • Mrs.Wesley
    Hele fakt si seš jistá že jsi v porádku??běž si radši pro teploměr..*10**10**16**10*
  • twl ja newim co si o sobě myslí, fajn zná jí celý svět každy o ní píše sledujou jí paparazzi a ja newim co vůbec všechno chtěla ale newim jak se ted muze vůbec ukazat na veřejnosti a přitom se nestydet to at rovnou natočí nejaky po-no nebo co
  • Názor zajímavej, informace lživé, máš pravdu, je to její život, ale jako hvězda by si měla uvědomit, že když už chce být vzorem puberťáků, tak by měla vystupovat trošku jinak. Média si na ni smlsnou jen proto, že to přehání...ke klipu k písni Wrecking Ball, píseň je skvělá, nahota už byla moc...stačily by pouze emoce...ale jak si dala jasně najevo, je to její život, budeme věřit, že si jednou uvědomí, že lascivními gesty popularity moc nedosáhne a ty si uvědom, že tohle je diskuse a když tady člověk řekne svůj názor, není to nejhorší na světě...urážej si lidi doma, nebo kolem sebe, ale tady je nechej, ať si říkají co chtějí ;)
  • doufám že se vzpamatuje!!!!!!!!!!! to turné je pěknej propadák (hlavně s tou rukou věčně v rozkroku)!!! ale i tak furt lepší než Avril LAVIGNE...
  • Nejen Cyrus, má tam chyb v i/y jako maku *7*
  • Prosim a cože??? *8* www.zpovednice.cz
  • no asi tak! :D *1*
  • když tak CYRUS s tvrdým ''Y'' *12*
  • TWL co to píšeš na Miley to nemá s ní nic společného jdi si to řešit do blázince!! *10*
  • Ahoj to sem jámám takový problém poradíš mi?
    Mám doma od travnýho bratrance jmenuješ se Pepa.
    A jemu je 11 a bude mu 12 v dubnu .
    A mě je 10 a v listopadu mi bude 11.
    Tak my jsme se pohádaly takhle já sem si zpívala a on říká drž tu hubu
    tu cigání a já sem si pořád zpívala a jak zase říkal to sprosté slovo tak já sem se bránila a pořád to říkal tak tedˇ se s nim nebavim a právě de o tom že se udělala správně nebo ne odepiš mi nebo kdokoli mi napište a porad temi ´prosííím
  • Miley nikdy nebyla hanna jen to byla jeji role ted jetakova jaka chce bit a Miley *14* Beyonce *14* Jessie J *14* maj moc velky srdce <3 nekde sem četla že se ostříhaly protože jedna olčička mela rakovinu :'( a oni se ostříhaly a udelaly ji s toho paruku a jo změnila se TED JE TAKOVÁ JAKÁ JE. a to se už nezmení a jak řika Miey: Nebuďte nečím čim nechcete bít bude sami sebou. a jasne s tím ,,BANGERZ TOUR" ! Že to přehaní tak vy to přehanite. a to jakože odhalila prsa to jakože co? je to její zovot né vaš "tupci" *16* a aby se média zase neposraly že miey v klipe ,,WRECKING BAL" byla nahá. vy co ji nadavate ste asi na hlavu nebo co?! Jednou SMILER navždy smiler :* ach jo je mi vas Hate lito :) NOT 8ATE!!! 4ever<3 podporuje Justina.. a on ji taky..,..,.,., a ji jim muzete vite co ahoj čau :)
  • Miley Cirus je pěkná holka,ale nechápu proč se ostříhala a je nestidatá vlasy má fájn ale ted se my moc nelíbí je my jí dost líto.
  • Ziall
    *7* *15* *15* všem se nelíbí!! :D (všem normálním lidem)
  • miley ja sem te mnela moc rada jak si hrala Hannah Montana vsechno od tebe sem mnela az povleceni ale jak sem te videla na webu tak se my chtelo az brecet sklamala si celej svet te miloval ale ted si o tobe kazdej povida jako pohadku sklamala si mne moc tak nadhernej hlas mas ale chovas se jako blba proc cim to je *13* *13* *16* *10* *10* *10* *10*
  • Bože když se vám některým Miley nelíbí tak sem nelezte !
  • kdo s ní sympatizuje,tak absolutně nechápu :D mám z ní tak akorát zvedáka, když něco čtu na netu *7*
  • Miley to přehání, připadá mi jako kdyby byla na pervithinu či na kokainu. I když obdivuju jí jak jí je všechno jedno, co oní ostatní říkají. Pořád v tom pokračuje, já bych už přestala a neukazovala bych se světu. Jako respekt k ní ale to dělá asi ten pervithin, pač u piku ti je jedno co děláš a co o tobě lidi říkají... moc to přehání a toto byla hodná holka
  • TWL!!!!...V tý úplně nový zprávě psali,že Miley ČR nenavštíví....:(((Moje máma když to četla,tak se normálně usmívala (nechápu)....:+v

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit