Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Já tak Miley zbožnuju že jsem se nechala stejně ostříhat jak ona *14*
  • ale zpívá nádherně *3*
  • naprosto souhlasím :)
  • víte co její fanoušci si bohužel neuvědomí jaká je,když jí tak milují,ale lidi prostě někomu se přestala líbit tak se tady do nás furt neser*e,když vám nevadí jak se předvádí,aby něco dokázala :D jak trapné.. Ps nepište furt dokola,že jí závidíme!
  • kiss.miss
    True Story.:D
  • myslim si ze ludia nepotrebuju daco take dokazat *7*
  • davam ti hlas caroline
  • to maš pravdu caroline ja sem ji milovala ale deďka ji nešnašim škoda že to nečte
    viděla by jaka je ňicka c prda
  • Jako kdyby ta tvá byla BEST
  • Ty jsi trapná! Navíc ona si může dělat co chce, je dospělá! A je tvůj problém jestli se ti její tvorba nelíbí....-_-
  • ...
  • nejde o to, jaký má styl, ale jak se chová
  • :DDDD přesně, její problém...
  • svlíkat se a předvádět sex na podiu je podle tebe luxus a znamená to být odvážná ?? :D seš normální ?!? zajdi k psychologovi prosimtě :))
  • :D
  • moc se mi líbí tvé komentáře a nesnáším lidi co miley pořád krytizují prostě to neumí tak rozjet jako ona tu větu nemyslím něják divně *1* *1* *1* *1* *1* ale je plnoletá a je to její věc :D
  • Já taky. Kdyby si jenom ostříhala vlasy tak ok docela ji to sluší, ale to chování!
  • Předtím sem ji měla ráda teď je trapná a ty videoklipy jsou trapný a nechutný nedivím se že se s ní Liam rozešel
  • Ježiši lidi 14917 komentářů a vy se tady kvůli nějaký holce pořád hádate je to její problém až skončí v blázinci
  • PROFILOVKA na osobnosti.cz-hrůůůůůůzaaaaa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit