-
Já tak Miley zbožnuju že jsem se nechala stejně ostříhat jak ona *14*
-
ale zpívá nádherně *3*
-
naprosto souhlasím :)
-
víte co její fanoušci si bohužel neuvědomí jaká je,když jí tak milují,ale lidi prostě někomu se přestala líbit tak se tady do nás furt neser*e,když vám nevadí jak se předvádí,aby něco dokázala :D jak trapné.. Ps nepište furt dokola,že jí závidíme!
-
True Story.:D
-
myslim si ze ludia nepotrebuju daco take dokazat *7*
-
davam ti hlas caroline
-
to maš pravdu caroline ja sem ji milovala ale deďka ji nešnašim škoda že to nečte
viděla by jaka je ňicka c prda -
Jako kdyby ta tvá byla BEST
-
Ty jsi trapná! Navíc ona si může dělat co chce, je dospělá! A je tvůj problém jestli se ti její tvorba nelíbí....-_-
-
...
-
nejde o to, jaký má styl, ale jak se chová
-
:DDDD přesně, její problém...
-
svlíkat se a předvádět sex na podiu je podle tebe luxus a znamená to být odvážná ?? :D seš normální ?!? zajdi k psychologovi prosimtě :))
-
:D
-
moc se mi líbí tvé komentáře a nesnáším lidi co miley pořád krytizují prostě to neumí tak rozjet jako ona tu větu nemyslím něják divně *1* *1* *1* *1* *1* ale je plnoletá a je to její věc :D
-
Já taky. Kdyby si jenom ostříhala vlasy tak ok docela ji to sluší, ale to chování!
-
Předtím sem ji měla ráda teď je trapná a ty videoklipy jsou trapný a nechutný nedivím se že se s ní Liam rozešel
-
Ježiši lidi 14917 komentářů a vy se tady kvůli nějaký holce pořád hádate je to její problém až skončí v blázinci
-
PROFILOVKA na osobnosti.cz-hrůůůůůůzaaaaa