-
Vím žě je to tvůj názor ale prostě změna patří k životu...ale Miley to trochu přehnala..:// *2*
-
ale to je ta show být taková odvážená a chovat se tak to je luxus tak si uvědom:)
-
Tak tohle Miley už přehání!! Když už se proslavila jako Hannah Montana, tak má být normální... Ale to by ani nebyla Miley Cyrus, kdyby nezačala šokovat. Nesnáším ji a ještě víc nesnáším ten její děsnej účes a neustále vyplazenej jazyk
Její ksicht vidím skoro každej den na netu a je to hrůza!!! To už je lepší Justin, kterej je sice furt vožralej, ale není tak divnej jako Miley Citrus. Miley "Citrus" Cyrus je prostě divná a tečka Justin Bieber vs. Miley Cyrus, tak je jasný... kdo je vítěz!! je to můj názor -
*10* coo?!!
-
Nemám nic proti Miley, líbí se mi její písničky, ale uznejte že to už přehání na ty její videoklipy se nedá dívat. Chová se jak b*tch.
-
to je *4* *3*
-
*16* co ti je*e *7*
-
lenže miley sa správa s prepáčením ako kurva, LadyGaga je umelkyňa. Áno, Miley je pekná, no jej správanie je hrozné. Už je trápna s tým, ako vyplazuje jazyk, oblizuje všetko naokolo, jej správanie sa dá prirovnať iba tak k psovy.
-
Ty si jako fakt myslíš že si to čte ty komenty?? Bože-.-
-
tak se příště koukni kam to píšeš děkuji za pochopení (psala si to pod můj komentář takže...) *4*
-
jojo pomeranč jsou fajn :D
-
Hele Miley chci se ti omluvit za to co sem ti napsala odpustíž mi to *7*
A ted sem zjistila že ti to sluší.
Opravdu a navíc lidé ti píšou nějaké nesmysli neposlouchej je .
Protože mě se líbí že ses ostříhala a máš hezký styl dokonce i moje babička tě má ráda i mamka i Martin děda a dokonce moje teta se ostříhala a je to podobné jako máš ty.
A hlavně nezapomen bud sama sebou na to nezapomen .
Neber si to tak ale ty lidé které ti říkají že na příklad ti řekli fuuj ty máš hnusnej styl tak je neposlouchej protože ten kdo ti to řekl tak jen ti závidí žárlí protože ti to sluší nechtějí abys byla hnusná mám tě ráda *4* *3* *3* *14* -
"Miley je plnoletá mladá dívka,"..hmmm.. to zní jako kdyby to napsala 30-ti letá zoufalá ženská, co jí závidí její vzhled a mládí..:DD
Miley má krásnej hlas, ale její klipy jsou trapný, trochu nechutný (př. Wrecking Ball- to s tim kladivem..FŮJ) a podle mého názoru zoufalý.. -
I Eva a Vašek jsou lepší.. *1*
-
Taky Ti něco povím, ty chytrá..měkké se píše se dvěma k.
-
jo máš pravdu
-
Ne Naruto..
-
Prej Lucie Bílá je lepší jáááj :DDDDD
-
:))) MUCQ :* *14* *14*
♥♥
;)) -
já jen, že doma pořádám velkou banánovou párty, takže všichni plís přijďte :) už se na Vás moc těším zlatíčka, bude to fakt cool :-* :)) ♥♥
!!!BANÁNY FOREVER!!!