Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    To teda ani náhodou!!!Lucie bílá je pěkně praštěná!!!*10*
  • Text Vašeho příspěvku *1* a jo miley cirus je dobrá.......
    ale moje nejoblíbenější zpěvačka to není...........
    lucie bílá je lepší o dost................... *2* *2* *2* *2*
  • Mrs.Wesley
    Jo miluju je...mňam
  • počkej to myslíš mě? *8*
  • klídek Jenny :)
  • Mrs.Wesley
    Jenny víš co jsem tím psaním všude dokázala???Paul je možná díky mě v deseti TOP osobnostech!dokázala jsi už něco takového???jestli ne..nech mě bejt a stejně s tím přestanu už to stačí...
  • PSY je lepší ;)
  • aha *4*
  • jj no *7*
  • Není to špatné ,ale ty to tady píšeš všude!! U Miley,Seleny,Justina atd. Už si s tím trapná! *16* *16* *16*
  • Bože vy ste Trapnýý !!! jako myslíte si že když jí tady budete kritizovat že to nějak změníte ?! jako buďte rádi, že ten hlas jí zůstal, jo jasně třeba jak má ten nový videoklip Adore you tak ty pohyby co tam dělá no... taky to není moc dobré hlavně vůči dětem tolik dětí jí mělo rádo a teď .... škoda mluvit ....ale aspoň ten hlas jí zůstal :)
  • neznámá...já nesklapnu a ty na ní žarlíš ze všech nejvíc ty si prostě všímáš chování a né písniček tak prosím nežárly není to hezká vlastnost
  • ahoj, jíte banány?
  • anonym má na profilu Sasoriho a to je jeden týpek z Naruta
  • klídek, jen říkám svůj názor, tak se z toho nepoto...
    tvoje komentáře taky nikoho nezajímají :)
    a nebuď sprostá
  • Vážně ? Vaše názory mi příjdou někdy až moc přehnané. Miley je plnoletá mladá dívka, která má právo si užívat. Že chodí nahá? A co má být. Má pěkné tělo může si to dovolit. A sorry ale vaše názory jsou směřovány jen kolem jejího vzhledu. Měli by jste poslouchat její tvorbu a né sledovat jestli kouří trávů nebo pije alkohol. Její věc né vaše a je mi líto, že to nechápete.
  • škoda *9*
  • no jo, tak jenom říkám svůj názor *3*
  • Mě štvou všechny zpěvačky co se svlíkají, nejenom Miley. A užívat si života a mládí neznamená svlíkat se a takhle se chovat....
  • Nemáte někteří ani páru o čem tu píšete!!!!!!!!!!!!!Je to její věc,nebo snad ne? *6* *6* *6* *6* *6* *6* *6* Ste nudní.........

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit