Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15295 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • teda jazÝček
  • ne ale nelíbí se mi to *9*
  • Mrs.Wesley
    Prosím prosím pěkně prosím koukněte se na Paula Wesleyho*15*a když tak se k nám do fanklubu přidejte...děkuji....
  • Mrs.Wesley
    Ahoj skvělá komentátorko!!*1*
    Za děj prosím Paul Wesley a jestli se ti bude líbit..please please přidej se do fanklubu...*3*
  • Mrs.Wesley
    Jestli se ti líbí Naruto prosím přidej se k nám do fanklubu*15*
  • hele každá holka i kluk zná hannu montanu a tu jsme většinou měli rádi a miley pořád hannah je tak si jí představujte jako hannu :D
  • bellathor1996 nemáš pravdu zmněnila asi protože chtěla kvůli pár komentářům to nezmněni ale neni bezva že jí hlas zůstal ?
  • kdo jí nemá rád ať nemá ale neví o co přichází stejně se vám někde u srdce ta kapička najde a řikejte si co chcete ale mám pravdu :D kapička u každého ;) chápu že třeba nemusíme miloše zemana :D:D:D:D ale s miley ho nemužeme porovnávat prostě miley už neni malá a tak si zkusila něco nového ta věc něco nového potká každého každý se změni a bude mu jedno co si budou myslet ostatní hlavní je to co si myslí sama o sobě no nemám pravdu ??!!!
  • miley se nebále změnit image takže by sme jí tak kritizovat neměli ! nikdo jí třeba nemá rád ale nesuďte jí podle toho jak vypadá suďte jí podle zpěvu :D
  • JÁJ !!! tolik negativních komentářů já ji mám ráda uplně stejně je to její věc jak se chová :D a mě to nevadí hlavní je že hlas jí zůstal :D jasně asi teď už nebude natáčet ale všechno jednou skončí ať se s tím smíříme nebo ne ;) *3* *3*
  • já si taky myslím že se vrátí *1* *1* *1* *1* a i kdyby ne je to její věc !:D ty co jí krytyzujou jenom žárlí že si umí užívát :D
  • naruto a co když to tak chce uděláš ty s tim něco? asi ne *7*
  • děkuju jennie *4*
  • no přesně třeba se vrátí ale i kdyby ne je to prostě miley a vy se s tim budete muset smířit pro mě to nejdříve byl taky šok ale nikdy bych ji nezavrhla jejího chovaní si nevšímám a reaguju jen na její perfektní písničky... *3* *4* *1*
  • tak se jen ptám, no *3*
  • Musím s tebou souhlasit...každej člověk za svůj život projde několika změnami a na Miley bych to už neřešila...už je to celkem dlouho co se takhle změnila a nemám jí to za zlý...zpívá pořád dobře..to jen někdo nemůže přenést přes srdce, že už není malá holka
  • Už ji nějak neposlouchám, možná je to i tím, že jsem přea k jinýmu stylu...nevyčítám jí to, že se ostříhala...jako jí to furt někdo vyčítá, prošla teď hodně změnami a to ostříhaní si myslím, že je tak nejnormálnější změna o proti těm ostatním...ale pravda je, že nemůže nikdo bejt pořád stejnej a stejně se chovat, asi trochu dospěla no...v jádru je přece jen stejná
  • hrozně mi připomíná upíra Edwarda
    ale je fakt krásnej *14*
  • no co, potkala jsem spřízněnou duši! *3*
  • kiss.miss
    Spíše skoro žádné. Hlavně, že tvrdila, že chce jít příkladem.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit