Přejít na výpis diskuzí

Miley Cyrus

OSOBNOST 17.3.2007 
15294 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    A ty taky co??*4*
  • Mrs.Wesley
    Ne hahaha 5 mi teda rozhodně není*1**1* i když bych si to přála ale neříkej mi laskavě ať se stydím!!!za co???to je tak špatné chtít aby můj idol měl více fandů????*9**9*
  • no já nevím nevadí mi to, že se ostříhala spíš ty její klipy je to trapné takhle se ponižovat dřív byla moc pěkná v seriálu HANNAH MONTANA ale ted je fakt katastrofická prostě stracenej případ já vím, že vzhled není všechno, ale ona je s prominutím vypatlaná jak to její nemožné páčo co má na palici a proto bych MOC OCENILA kdyby se vrátila spět do normálu a přestala točit ty nechutné videa *12* *12* *12* *16* *16* *16* *8* *8* *8* *9* *9* *9* *13* *13* *13*
  • to je pravda je to *12*
  • To je ti 5 let? Proboha, styd se!
  • No, jde vidět, že její fanoušci nepřesahují věku 15 let. A když tak jsou to nevyzrálí pubertáci.
  • ?? Není normální nechodí jen nahá to že byla v klipu wreking ball nahá neznamená, že tak chodí pořád. Když se svlékne rihanna tak je to v pořádku když se svlékne Lady gaga je to v pořádku ale když se svlékne miley tak je to skandál? Pardon nepříjdete si trošku hloupí? Pořád psát takové kecy ? Je mladá. Má si užívat.
  • Ahoj. :-) moc semy lyby tvoje pisničky.:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
  • cože? *2* *15*
  • možná jo ale ona to tak chce a my s tim nic neuděláme *3*
  • twl...ty si trapná nikoho tvoje trapný keci nezajímaj!! tak jdi laskavě nikam!! na muj komentář si vůbec nemusela odpovídat takže vim jakej typ člověka si... *12*
  • máš pravdu tebe... *7*
  • sorry ale tohle se prostě ignorovat nedá *9*
  • no vidíš nic s tím neuděláš..chápu tě že tě to štve ale svět se s tím musí smířit..a já už jsem se s tím smířila,myslím že hlas jí zůstal pořád perfektní co říkáš? *4*
  • Mrs.Wesley
    Hele ale jinak máš pravdu..*1*
  • Mrs.Wesley
    Jo a píše se to Paulovi-i to měké i ti tam nějak uteklo!*13*
  • Mrs.Wesley
    No jo...ale víš on se mě tak líbí a já chci aby měl hodně fanoušků..
  • http://foto.osobnosti.cz/miley-cyrus-670608 Miley Cyrus .. mám ji ráda ale už ji přestávám mít ráda jak furt vyplazuje ten jazyk jak pes.. když se de napít vodu fakt už je to trapný.. A jak furt si hrabe do mezi ...Bléé.... *11* *11* *11* *11* ... Není ti to trapný takhle si ponižovat rodinu ?? podívej se jak si byla krásna holka a teď bléé.. proněkoho jsi krásná a SWAG.. ale promě si jen hrůza holka co si hrabe do mezi .. máš tam něco ? taky existuje koupelna co se tam můžeš umít ;) ....
  • Ahoj, Mrs Wesley pokud vim pise se tu o Miley a ne o Paulovy přestan!
  • teda jazÝček

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit